Mutsuzum

Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar
Belki de rahat batmıştır....azcık şükür etmesini bilsek keşke....

Boslukta olabilir misin
Belki degisim zamanidir, belki de gecicidir
Hangisi uyuyor bir dusun
Inan dana gibi bir o ise bir bu ise kosturayim derken mutluluk neydi unutuyorum
Tabi insanin dunyaya gelis amacini unutmasi bende en buyuk faktor
Mutluluk icinde bu arada
Baska yerde arama

Bu durumu, biz hiç farkında olmasak da hormonel durumumuz da çok etkiliyor.
D vitamininiz eksiktir.
Dopamin salgınız azdır.
Yaşam biçiminiz melatonin, seratonin salgı zamanlarını kaydırmıştır.
Troidiniz az çalışıyordur.
Bunun gibi daha bir çok neden da olabiliyor sebepsiz mutsuzluğun altında.
Bu gibi sebeplerle beyninizde olumsuz yollar oluşmuştur ve her gün o yolları kullana kullana kronik mutsuza dönüşmüşsünüzdür.
Beyninizin kodlarını değiştirin Yeni yollar açın.

Bir de şunu ekleyeyim, böyle sebepsiz görünen bir çok mutsuzluğun temelinde "işe yaramamak " düşüncesi oluyor.
Başkalarının hayatına dokunacak işler yapın. Bir ihtiyaç sahibinin derdini gidermek ( bunu sadece maddi olarak algılamayın) sizin de derdini giderecek göreceksiniz.

Bişey eksiktir.
Herseyı vardan kasıt ne Hersey ne.
Belkı maneviyatın eksiktir.
Belkı cevren ınsan doludur ama doyurucu degıldır.
Arkadasın vardır ama kafan uymuyodur.
İşin vardır ama sırf okudun diye o meslegı yapıyosundur aslında sevmiyorsundur

Ne bıleyım ask eksik Belkı. Hayatında bırı vardır da eksiktir yanı sevgisi saygısı.
Mutlaka bir sey eksiktir.
Nankorluk olarak gormuyorum bunu ben.
Kesinlikle nankörlük yada şımarıklık değil ki hep şükreden bi insanımdır aslında

Evde kalınca Üzerine ölü toprağı serilmiştir. Korona insanları çıldırttı. Mutsuz olmak senin tercihin mutlu olabilmek de senin tercihin... Ben Sokakta her hangi bir hayvanı sevince çok mutlu olurum. Kalbimden kelebekler fışkırır Bakkal Enişte var Çikolata hediye eder sürekli ona bile mutlu olurum 🤣 İçindeki Kötü enerji yi çöpe at..

mutsuzluğa alışmış olmanızla ilgili olabilir mi? yanlış anlamayın samimi söylüyorum, sanki mutlu olmayı öğrenemediğiniz ve sürekli aksilik çıkan bir evde büyüyünce bu hal ile ne yapacağınızı şaşırma hali olabilir mi? çünkü huzurlu bi cocukluk geçirmiş her insan her türlü probleme ragmen mutlu olabiliyor, bunu öğrenmiş cünkü
Olabilir öyle bir ev ortamın da büyüdüm cunki

Rutini kırmak gerekiyor böyle durumlarda. Ama nereye kadar diye düşünmeden edemiyorum ben de. Sizin hayatınız yolundaymış hiç değilse, benim hiçbir işim yolunda değil ve nasılsa mutlu olamayacağım diye düşündüğümden saldım tamamen hayatı. Yaşamak zor bir şey kimine ağır geliyor.

Back
X