- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de rahat batmıştır....azcık şükür etmesini bilsek keşke....Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar
Paylaşacağın kimse yoktur varsa da hak etmiyordurInsanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar
Hormonlardandır, havalardandır... Geçer...Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar
Kesinlikle nankörlük yada şımarıklık değil ki hep şükreden bi insanımdır aslındaBişey eksiktir.
Herseyı vardan kasıt ne Hersey ne.
Belkı maneviyatın eksiktir.
Belkı cevren ınsan doludur ama doyurucu degıldır.
Arkadasın vardır ama kafan uymuyodur.
İşin vardır ama sırf okudun diye o meslegı yapıyosundur aslında sevmiyorsundur
Ne bıleyım ask eksik Belkı. Hayatında bırı vardır da eksiktir yanı sevgisi saygısı.
Mutlaka bir sey eksiktir.
Nankorluk olarak gormuyorum bunu ben.
Ben nankor olduğunu zaten hıc dusunmedım bilmediğin bisey eksiktirKesinlikle nankörlük yada şımarıklık değil ki hep şükreden bi insanımdır aslında
Olabilir öyle bir ev ortamın da büyüdüm cunkimutsuzluğa alışmış olmanızla ilgili olabilir mi? yanlış anlamayın samimi söylüyorum, sanki mutlu olmayı öğrenemediğiniz ve sürekli aksilik çıkan bir evde büyüyünce bu hal ile ne yapacağınızı şaşırma hali olabilir mi? çünkü huzurlu bi cocukluk geçirmiş her insan her türlü probleme ragmen mutlu olabiliyor, bunu öğrenmiş cünkü
Rahat batması yada şımarıklık değil bu ne desem de siz önyargılı bazı insanlar anlayamassınzGerçek bir eksiklik , bir acı hissettiğiniz de anlarsınız , rahatın batmaması gerektiğini![]()
Keşke bana da rahat batsa insanlar bana da önyargılı olsaRahat batması yada şımarıklık değil bu ne desem de siz önyargılı bazı insanlar anlayamassınz
Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar