Mutsuzum !

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
benim cok iyi giden bi ilişkim wardı... halada öyle görünüyüo ama içimde bişiy war canımı yakıyor... sanki sanki kötü bişey olucakmış gbi geliyo.. ona bisey mi war diyorum bişeymi saklıyosun diyorum hyr yok dio ama ters gdiyo biseyler yaaa hissediyorum sanki eskisi gbi ilgilenmiyo benle daha kötüsü baska birisi warmıs gbi geliyoo senağlama kızlar ben kafayımı yiyorum :S yaaa nasıl atıcam bu düsünceleri konusmayı deniyorum ama sacmalıyosun dio we kestrp atıyo 2 günde 10 yas yaslandım resmen :S yardım ediinmafoldumben

Sevgilin haklı,saçmalıyorsun..Ya ilişkine güveneceksin,ya da güvenmediğin adamı hayatından sileceksin..Güzel giden ilişkini böyle kuşkularla sabote etme..

cnm ne zamandır berabersiniz bilmiorum ama erkeklerde belli dönemler olur onları tanıyamazsın ben 4,5 yıldır aşkımlaberaberim benimde senin hissettiğin gibi hissettiğim oldu ama bunlar kuruntu olabilir ona bunu yansıtmamaya çalış ona güvenmee çalış emin olmadan ona bişey söleme soğutma kendinden

bana ismimle hitap ediyor ! kesinlikle böyle biseyi sewmez ! ben ismini söyleyince ben senin arkadasın deilm derdi hep... ayrıca aradı konusuyoduk biden bire konusmak istemiyorum dedi ve kapattıbenneyaptımki ya cidden öylece kalakaldım.. msjda atmadım bilmiyorum canım daha bi sıkılmaya basladı :S allhm hayırlara vesile etsin:Saruboceq:

7 buçuk ay oluyor... yeni sayılmaz ama ilk kez böyle bisey gelio basıma :S

tatlım sana anlatamadığı bi sıkıntısı üzüntüsü olabilir senin bu anlattıklarını ben 4,5 yılda kimbilir kaç kere yaşadım ama umutsuzluğa kapılma ve ona güvenmeye çalış ama içten yine hareketlerini kontrol et

Ben bir kadının şimdiye kadar bu konuda hislkerinde yanıldığını hiç görmedim yani en azından ben hiç yanılmam. Siz hiç duymadınımız mı "bir kadın hisseder" diye.
Arkadaşım içindeki bu sıkıntı ve his geçmiyorsa erkek arkadaşınıza hiç ses etmeyin ve davranışlarını gözlemleyin çaktırmadfan izleyin . dilerim yanılıyorsunuzdur.

Kadınlar hislerinde pek yanılmazlar bence...ama inşallah bu sefer yanılıyosundur...iyi düşün iy olsun..dikkatli ol ama aynı zamanda...göz hapsinde tutmayı ihmal etme derim ne olur ne olmaz...sevgiyle kal canım....

canım seni üzmek istemem ama ayrılıgın ayak seslerine cok benziyor...
bende böyle bırakılmıstım...yani tipik ayrılma politikası...insallah yanılırım canım..

kesinlikle haklısınzz !! kızlar az önce bi msj geldi PEKı BEBEĞıM KENDıNE ıYı BAK ÖZLÜYORUM SENı UNUTMA BUNU :s bune dedim yanlıslıkla kuzen attı dedi ben biliyordumm :S yanlımadıqımı keesssiiinn bisey war saklıyor allhm delircemm napmalıyım yardım edin ne demem lazım :S aman yarabbiim :S

tatlım her erkeğin böle dönemleri olur unutma sakın bunu işte erkek milleti sen ona herşeyinle açıksındır onlar bulmaca gidirler çöz çöz bitmzler

bende böle düsünmüstüm ona yardımıcı olmaya calısıyordum.ama icim cok huzursuzdu...meger ayrılmayı düsünüyormus....benim de hissettigim ayrılıgın kokusuymus...
o yüzden arkadasımız dikkatli ve herseye hazırlıklı olmak zorunda...

o zaman sanki biraz fena durumlar yoksa bende olumlu şeyler yazacaktımfisfisfis

allah askına bu sıkıntının icimin sıkıntısının üstüne nasıl inanabilirim :S bende hissediyorum sanırım son demler :S böyle biri deildi en cokta bu koyuyo cok güwenmistm yapmaz demistim üzgnm ama ERKEK iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…