Sevgilin haklı,saçmalıyorsun..Ya ilişkine güveneceksin,ya da güvenmediğin adamı hayatından sileceksin..Güzel giden ilişkini böyle kuşkularla sabote etme..
eskiden böyle deildi ama:S değisen bisiyler war :S yada ooff mafoldumben
cnm ne zamandır berabersiniz bilmiorum ama erkeklerde belli dönemler olur onları tanıyamazsın ben 4,5 yıldır aşkımlaberaberim benimde senin hissettiğin gibi hissettiğim oldu ama bunlar kuruntu olabilir ona bunu yansıtmamaya çalış ona güvenmee çalış emin olmadan ona bişey söleme soğutma kendinden
canım seni üzmek istemem ama ayrılıgın ayak seslerine cok benziyor...
bende böyle bırakılmıstım...yani tipik ayrılma politikası...insallah yanılırım canım..
tatlım sana anlatamadığı bi sıkıntısı üzüntüsü olabilir senin bu anlattıklarını ben 4,5 yılda kimbilir kaç kere yaşadım ama umutsuzluğa kapılma ve ona güvenmeye çalış ama içten yine hareketlerini kontrol et
kesinlikle haklısınzz !! kızlar az önce bi msj geldi PEKİ BEBEĞİM KENDİNE İYİ BAK ÖZLÜYORUM SENİ UNUTMA BUNU :s bune dedim yanlıslıkla kuzen attı dedi ben biliyordumm :S yanlımadıqımı keesssiiinn bisey war saklıyor allhm delircemm napmalıyım yardım edin ne demem lazım :S aman yarabbiim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?