Mutsuzum !

aynen bencede bir erkek bu kadar abartdiysa birseyleri :umursamaz:

bana da son olay inandırıcı gelmedi.
bi tane kızı getirmişler, böle böle diceksin demişler..eğer gerçekten kuzeni kız arkadaşına mesaj atmış olsaydı bu kadar abartılmazdı bence.şahsen ben doğru sölüyosam ve karşımdaki kişi bana inanmıyosa bunu bu şekilde kanıtlamaya çalışmam.biraz zamana bırak er geç anlıcaksın neler olup bittiğini.

kadinlar hisseder denen sey bu olsa gerek,.
ve olanda olmus.
yanliz soyle birsey var bir zamanlar bende kiz arkadasima msj atacagima ynlislikla arkadasa gonderdim, cabuk basiosun ya gondere bastim gitmis bulundu..ya oda oyle oldu yada gercekten seinn kuzenin yanlislikla senin ismine basti..
yanliz kuzenini, ve kizi getirmesi evet sacma, sanki ozaman inanacaksin..sanki ozaman ispatlanicak..arkadaslarin dedigi gibi sunu bunu söyle demis olabilir, getirdiigne gore..

senin yapacagin sey evet biraz geri cekilip normal davranip bir sure izlemek, cunki birden aniden degisirsen, hani soguk davranirsanda, busefer ustune falan duser,seni kandirmaya calisir terkedilme korkusundan, sende duygusallik ya bu, kanarsin..aa bak seviyo beni filan dersin..yine yalaniyla kandirmis olur .

yani normal davrandigin gibi davranmaya devam et ki oda suanki yaptiklarina devam etsin ve suphe var diye ceki duzen vermek gelmesin aklina..sadeceoyle anlarsin..cunki snein anlamadigini dusunecek ve hareketlerine aynen devam edecek..

ama temkinli olacaksin tabi, sonucta bisey oldugunde bisey dediginde lafina kanma hemen, yelkenleri indirme. ama inanmis gibi yap ve izle

birde su msnden baska kiz oarak konusma bence, cunki inan bana erkekler kim olursa olsun, ácaba deneniyormuyum'diye de temkinli davranabilir. hem cok kolay oyle foto koyup konusmak filan. hem ztn adam seni baska kizla aldatiosa neden onu msnden ekleyen herhangi birinede asilsin..

arkadasim sen icini ferah tut zaten gercekten seni aldatiyorsa bu er gec ortaya cikacaktir ama sen serin kanli ol ve kendini yipratma cok seviyorsun anliyorum ama kendini yiyip bitirmekle eline hic birsey gecmez

fazlada üzerine gidip bunaltmayın bence

daha çok uzaklaştırmış olursunuz

akışına bırakın

elle tutulur delılın varmı pekı neden boyle dusuncelere sürüklendın yoksa kendınde sorunmu goruyorsun yanı kendını ona yakıstıramıyorsunda bu benden ayrılır dıyemı dusunuyorsun eger oyleyse psk lojık ama sezgılerınle soylıyorsan kadınlar hısseder bunuda unutma erkekler odundur ama kadınlar hassasdıe hıssederler haa bıde unutmadan ne dusunursen o gelır basına pozitif ol ama her ihtimalide düşün sonucta dunyanın sonu degıl hıcbırsey olumden gayrı herseye care var o gıderse belkı daha ıyısı glerı eğe sana yamuk yapmıssada uzulme yolver gıtsın yanı sımdıden boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o benden ayrılamaz ilgilenmiorm suan pek fazla pesimden kosu biraz... 2 gndr bulusmayı erteliyorum... bakalım ama suda war ben aldattqna inanmıyorum :s yinede erkek !! güwenmemem lzm !

canım bence kadınlar hissede buna inan hele de gerçekten seviyorsan hissedersin yazdıklarını okudum içimde kötü bi his var dedin ve ardından bu mesaj çıktı. bence gerçekten de kötü şeyler var bence yakın yoldan dön derim sanırım sen halen görüşmeyi düşünüyorsun ama olaylar anlattığın gibiyse bu çocuk bi şeyler çeviriyor ne yazıkki :::

Sana Tavsiyem Sudurki Onla Konusurken Böyle Acık Net Konus Onunda Acıp Konusmaını Sağla Baska Birisi Varsa Zaten Belli Olur Duygları Tükenmiş Olablir Erkekler Böyle..

7,5 aylık bir ilişki için kendini bu kadar yıpratmaya değer mi sence tatlım?
"Acabalarla"nereye kadar götürebilirsin bu ilişkiyi...
Maalesefi bayanların hisleri çoğu zaman yanlış çıkmaz bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsan gerçekten ters giden şeyler vardır.
Daha neyi bekliyorsun peki onun seni bırakmasını mı? bu canını daha çok acıtır ilerde, neden bu kadar bekledim, kendimi yıprattım diye...
Kıtlık yok muhakkak seni hakeden biri çıkacaktır karşına.
Bu şüphelerle yaşamaya devam edersen kendinden olacaksın bunu gözardı etme...
Hakkında hayırlısını diliyorum, kimse senden daha değerli olmamalı...:teselli:

canım inşallah hislerinde yanılıyorsundur diyeceğim ama biraz zor
eşimle çıkarken bir ara buna benzer tavırlar takınmıştı 1 yılı geçmişti ilişkimizde neyse bana soğuk davranmalar sık msj atmamalar vs sonra tatile gideceğim dedi tamam dedim ve o bir hafta süresince ben ararsam konuşmuşuzdur anca ve biz farklı şehirlerdeydik neyse ve ben bu şekilde olmayacak dedim ve ayrılmaya karar verdim ve onada söyledim kabul etmedi ve ertesi gün yanıma geldi en azından bitecekse yüzyüze konuşalım diye. ve altından ne çıktı biliyormusun daha önceki sevgilisi hatta ilk sevdiği kızmış ve evlenmek istemişler aileside vermemiş kızın baya olaylar olmuş neyse kız evlenmiş almanyaya gitmiş ve benim şüphelendiğim dönemlerde eşimi aramaya başlamış çok pişmanım vs diye ve eşiminde kafası karışmış ama beni daha çok sevdiği için kıza yüz vermemiş vs vs neyse o dönemde o kadar kötü olmuştumki en azından kafasının karışması bile bir ilişkiyi bitirmek için yeterliydi benim için ama hiç peşimi bırakmadı ve bende dayanamadım şimdi evliyiz
ama ayrılmadığın için pişmanmısın dersen hiçte değilim ve iyikide affetmişim diyorum

canim cok masumane birsey yapiyorsun ama cok gunah bu yaptigin!!! " KİM RÜYADA GÖRMEDİĞİ BİR ŞEYİ GÖRDÜM DESE CEHENNEMDE YERİNİ HAZIRLASIN!"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…