ben böyle aşk konularında yapıcı yorum yapmaya çalışırım ama bu yazını okuyunca aklıma gelenleri yazacağım.Bana resmen oyun gibi geldi.O kıza öğretilmiş sen buraya gel,biz bunları diyeceğiz sende bunları de diye .'Aynen öyle o seni seviyor sadece'demesi bana öğretilen bir cümle geldi,böyle bir durumda öyle birşeyin denmesi saçma.Bence erkek arkadaşın gerçekten o mesajı başkasına attı,diğer kızla arası düzelmeyince yalnız kaldı ve dünkü mesajdan sonra senide kaybedeğini düşünüp pişmanlıkla ağladı.Yoksa böyle bir olayda ağlamalar,mesaj atılan kızı buluşmaya çağırmalar falan çok abartı.Kızın odun gibi durup o konuya gelince evet aynen öyle o seni seviyor demesi ele verici birşey bence.Babasıyla ilgili sorun olmuşmuşta sana çatmış telefonda konuşmak istememiş.Babamıda getirebilirim istersen demesi iyice cıvıtan laf olmuş.Madem yanlışlıkla giden bir mesaj,bu panik,açıklamalar,ağlamalar,kızı çağırıp seni seviyor demelerde ne?? özür dilerim dayanamadım düşündüklerimi yazdım
Yem atsana erkek arkadaşına. Şimdi şöyle anlatayım .ben genelde eşimle ilgili canımı sıkan şeyleri gerçekten rüyamda görürüm ve net olmasada eşime anlatırımm. eşim bana daha evel anlatmadıysa baya garip olur ve anlarım ne olduğunu. sende erkek arkadaşına rüyanda görmüş gibi yapabilir hayali bir hikaye anlatabilir ve tepkisini ölçebilirsin . Evet kulağa ilk başta çocukca gibi gelbiliyor ama bazen işe yarayabiliyor. çaresizlikten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?