Mutsuzum !

haydaaaa
anlamadim o msj sana atmis ama yanlisiklikla kuzenimi atmis?
yoksa baskasina mi atcaktida sana geldi?

allah allah

cnm bak şunu bi kere sakın unutma erkeklere kesinlikle güven olmaz ama arada nadirler çıkıo bunu bi kere kabul et ve gözlemini sakın bırakma yaptığından emin değilsin hala kendini bu kadar üzme

güven buzdan bir dag demisler.....

ne doğru bi söz bu gerçekten ..
bırak bence üzülmeyi gül_müge üstüne düşme çıkar kokusu yakında yıpratma kendini sende demişsin zaten erkek sonuçta kafamçokkarıştı
üzülme sadece :1hug:

önemli deil dedim we kapadım konuyu derusn dediqi gbi bi sure izlicem ama dayanablcekmym bilemiyorum hakikaten cok önemli güwen... nasıl eskisi gbi olurum bilemiyorum cnm kokusu cıkarda ben ne olurum o kokuyu alncaa... allhm yardm et :S

Dayanırsın şimdi dayanılmaz gelir sana da nefeste alıyosun gülüyosun da zaman sadece gereken
güçlü ol
fevri hareket yapma bekle sabret bakalım küçük bey ne düşünüyomuş görelim

Tammamda kuzeni sana diyemi atmis güyaaa???

Bence sen üzeirne gitme sen kac biraz, sen daha soguk davran.

aynen öyle oldu... beklemeninde süresi yokki biran önce ne öğrenmem gerekiyorsa öğreniym :S böyle biri deildi dua edin yanılıyo oliyim !!! yada smdiden alısmaya baslym...

Yem atsana erkek arkadaşına. Şimdi şöyle anlatayım .ben genelde eşimle ilgili canımı sıkan şeyleri gerçekten rüyamda görürüm ve net olmasada eşime anlatırımm. eşim bana daha evel anlatmadıysa baya garip olur ve anlarım ne olduğunu. sende erkek arkadaşına rüyanda görmüş gibi yapabilir hayali bir hikaye anlatabilir ve tepkisini ölçebilirsin . Evet kulağa ilk başta çocukca gibi gelbiliyor ama bazen işe yarayabiliyor. çaresizlikten iyidir

Ya Mehalim çok güzel bir takdik bu.
Ama ben rüya tabirlerine bakarım bazen.bi yerde okumuştum,görülmeyen rüyayı gördüm demek çok günahmış.

Sen iyi kötü bişeler görüyormuşsun neyseki

şimdi ekmesse yarın bulusucaktık zaten halinden anlarım :S hersey normal gbiysede (ki hic sanmıyorum..) dediini yapablrm.. cok tesekkür ederm... inş. ise yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…