Mutsuzum !

ayyynnnı seyleri düsünmüyo deilm fakat ne yapacaımı kestiremiyorum :S sen olsan napardın !!! ?

ayyynnnı seyleri düsünmüyo deilm fakat ne yapacaımı kestiremiyorum :S sen olsan napardın !!! ?

benim aklımdan kötü fikirler geçer,mail şifresi,msn,telefon dökümü bulma vs .İnsan sevince inanmak istiyor ama tabi güven olmadan bir ilişki olmuyor,hemen bitiremeyeceğini biliyorum,kuşkularını görmek istersin varsa bişey ortaya çıkarmak...Bitirince sana duygu sömürüsü yapacak,inkar edecek pişman olucaksın falan diyecek,sende acaba hata mı ettim diyeceksin,emin olarak ayrılınca o kadar için yanmayacak.Emin olmak için yukarda yazdıklarımı bulmaya çalışırdım.Aynılarını yap demiyorum,aslaa,ben öyle yapardım.Doğru değil biliyorum ama kanıt bulma ihtiyacı hissederdim tabii elime yüzüme bulaştırmadan

msn sifresini bugn bi ark.ıma kırdırdım deisk hic bisy yok mailleri fln face sifresi wardı ztn msjlarnda bsy yok !! hic bsy bulamadm acıkcası bunlar icimi rahatlattı biraz... ama yinede bilemiyorum... msnden bi oyun yapmayı planlıyorum aslnda farklı bi kız gbi görünüp biraz yakınlasıp sewglisnn olup olmadıqını sorucam eqer yüz werirse ztn oan biter yok kızım işm olmaz dersede... bu taktik zaman alıyor ama cok feci kök söktürüo..

oo sen yapmışsın bile:) ama erkekler başka birkız olarak yazınca şüpheleniyor .Ayrıldıktan bir müddet sonra yapınca anlamıyorlar ama hala ilişki devam ediyorsa ve bide böyle şüpheli olaylar yaşanıyorsa temkinli yaklaşıyorlar.Yapmak istediğini biliyorum normal sohbetmiş konuşup bir kaç konuşma sonrası sorucaksın dimi sevgilin var mı diye.Bence yemez bu olayların üstüne.Zaten yapma ya ,yıpratıcı birşey,

öyle bi yiyolarki helede awatara güzel bi kız resmi koy senağlama sohbet ilerleynce sorucam tabiyki zaten taw olp olmadqnı anlarm olmassada bırakırım mafoldumben aslna bakarsan yani anlamanın baska bi yolu gelmiyor aklıma ! yani onu görnce eridim :S inandm neredeyse ooff :S ins. doğru yoldayımdır !!!

benimkide soğuk davrandı sonra bitti canım cicimler kesildi umarım senin ilişkin düzelir

hepsi yemiyor:) hele böyle bir durumda benim tanıdıklarım asla yemiyor:) ama deidğim gibi ilişki bittikten sonra sohbet muhabbet istediğin şeyi sorabiliyorsun.Böyle şeylere gerek olması ne kötü ya,insan sadece inanmak istiyor,msn de seni terslesede içinde yine şüphe kalıcak ,benim olduğumu tahmin ettide mi tersledi diyeceksin

cnm bısaattır okuyorum ama bana son olan olay pek hatta hıc ınandırıcı gelmedı...

kuzenı senın telefon numaranı nerden bılıyorda sana atıyor o msjı yanlıslıkla !!
baskasının tlfonundan msj atan adam dırek numarayı yazar gonderır.. ama bu kalkıp sana gondrmıs !!
sana soruyorum sence dogru olabılırmı bu ?
bıde kızı kuzenını getırmıs yurugıt Allah askına cocukmu kandırıyorsun demelıydın ama neyse.. kızma cnm ama ben ınanmadım erkek arkadsına hmde hıc.. bence sende ınanma...

bı arkads yorum yapmıs 'bence baskasıyla denedı baktı olmadı sana dondu ' gıbılerınden bısı yazmıstı tam olarak cumle aklımda dgl ama bunun gıbı bısey yazmıstı buna kesınlıkle katılıorum dıgerınden (artık kımse ) yuz bulamayınca bıdaha sana sarmaya basladı....
off agırmı oldu yazdıklarım bılmıorum ama dıkkat et derım..
sakın sakın ınanma...

ewet cok kötüü ! ben tersliceini sanmyrm !! oofff cok karısığm bilmiorm haklıda olblrsn aslnda :bbo: belirsizlik icndeymm senağlama

benimkide kızı tanıomuss !! numarası warmıs zaten ! kuzenide heralde daldı son msj atılan kutusndanmı gndrdi naptı :S:S:S:S:S :1shok: ppfff !

yaw.. saçma geldi bana oturup kendi açıklayabilirdi..böyle böyle oldu niye başkalarını getirip inandırmaya calıştı ki.. ağlaması filan erkekler numara yapar güzelim.. benim sevgilimde pek ağlak..kadınlar erkeklerin ağlamasına dayanamaz bilio bunlar ondan ağlıolar.. sen bunun telini filan hiç karıştırmadınmı böyle ilgi çeken msj yada isim filan yokmu hiç..

kendi açıklasa hic inanmıcaktmki sallıyosun derdm :S gerci smdide diorm sanrm :S tel. hic karstrmadm msj bırakmazki ztn :S

kendi açıklasa hic inanmıcaktmki sallıyosun derdm :S gerci smdide diorm sanrm :S tel. hic karstrmadm msj bırakmazki ztn :S

belki sen karıştırmıyosun diye silme gereği duymuyodur.. yada neblem böyle bi kız ismi sürekli arayan arama kayıtlarında çarı atan msj atan yani bi şekilde telinden bişeyler bulabilirsin gibime gelio..

belki sen karıştırmıyosun diye silme gereği duymuyodur.. yada neblem böyle bi kız ismi sürekli arayan arama kayıtlarında çarı atan msj atan yani bi şekilde telinden bişeyler bulabilirsin gibime gelio..

sanmıyorum canım yaa :S bırakmaz telde bsy ! ikimizn ortak arkadası cok ben bakmasam onlar elbet karıstırıyorlardr yok telden bbsy bulamam :S

ozaman bekliceksin.. yanlışlıkla gelen 2.mesajı yada bi şekilde sana bişiler hissettirmeye devam edicekmi bakalım..

canım umarım doğruyu söylüyordur sevgilin ama malesef banada senaryo gibi geldi...önce insan bi tanıştırır sana ayrıca neden kuzeni yok sevgilisiyle de seninkiyle oturuyo bu kız..papağan gibi evet o seni seviyo sadece falan düzmece gibi geldi bana...zaten sana bişileri kanıtlamaya çalışması bile başlı başına bi soru işareti..şahsen benden sevgilime böyle bi msj gitse yanlışlıkla tutup birilerini getirmem inandırmak için...inanmıyosa dediklerime zaten bana güvenmiyodur..anladığım kadarıyla bu arkadaş da kendine güvenmiyo ve senin bişilerin farkında olduğunun da bilincinde...ama yine söylüyorum umarım yanılıyoruzdur...

kizida yaninda getirmesi cok sacma
sizin sorununuz o mesajdan önce baslamisti neden kizi getirmis neden agliyor
bence bu isin icinde baska bir is var ama ne???

inanın artık diyecek bsym kalmadı :gitme: onsuzlua alısmaya calıscam we beklenen son olucak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…