mutsuzum

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
yeni mezunum iş yok istemediğim bir bölümde okudm bazı nedemlrden dolayı geleceğime nasıl yön vermem konusunda hiçbir fikrim yok bu da mutsuz olmama neden oluyor işe yaramaz hissediyorum evde oturdukça sporla uğrasıyorum kafamı dagıtmam için fakat olmuyor..

Burasi yerine cevrenle iletisime gecmelisin cevren genis degilse genisletmelisin yon verme konusunda birinden rehberlik yardimi alabilirsin spora gitmende guzel ancak kendini gelistirebilecegin yonde yerlere gitmende fayda var boylece cevrede kazanabilirsin

Mesleğini sevmiyorsan sertifika veren uzun dönemli kurslar var.böyle bir yere gidip mesleğini farklı bir yöne kaydırabilirsin. Önemli olan kendini geliştirmek canım, vaktini boşa harcamamalısın

yeteneğin olan bir iş yok mu ya da kursa filan yazıl başka alanlarda iş ara... herkes mezun olduğu bölümde iş bulamıyor ki...

Ne okudun? Bir de çalışmadan aslında o işi sevip sevmediğini tam anlayamıyorsun ben de okuldayken ya da yeni mezunken hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissedip ne yapacağıma bir türlü karar veremiyordum ama şimdi iyi ki bu bölümü okumuşum iyi ki bu işi yapıyorum diyorum.

İş yok derken? Aradın mı? Uğraştın mı? Her yere cv bırakıyor musun? Harekete geç. İş yok deyip çekilme. Bir yerden başlama fırsatı bulursun umarım. İstemeyerek okumuş olman bir şeyi değiştirmez. Sana göre bir iş vardır illa ki. Alanın dışında da olur, alanınla alakalı da olur... Yeter ki çabalamaya devam et.

ingilizce işletme okudum hastane yönetimi üzerine ilerlemek istiyorum başvurularımı da bu yönde yapıyorum lakin ünv.öğrenimim staj deneyimim dısında tecrübem yok ee tabi tecrübesiz olup iş bulmakda kolay olmuyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…