Bu işlerde ısrar olmaz ki.
Serbest bırak,kendi içinden geliyorsa ilgilenir zaten.
Baktın umursamıyor,sen de yolunu çizersin.
Adamla zorla nişan yapacak değilsin ya.
biliyor ki canım tez ben üstüme alıcam her şeyi o yüzden rahat.bir de kime anlatsam erkek ilgilenmez aaa diyorlar erkek olmak var bu devirde.tamam çiçek böcek benim olsun da bi yemek yeri bi balayı araştıramıyorsa sıkıntı yani.
Burada açılan dert konularının çoğunda şu ifade yer alır..Aslında baştan anlamalıydım böyle sorumsuz ilgisiz olacağını,düğün hazırlıklarını bile tek başıma yapmıştım.Ama xx sebepten diye düşünmüştüm.kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım
Kim demiş erkek ilgilenmez diye. Hevesi olan erkek ilgilenir. Gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?biliyor ki canım tez ben üstüme alıcam her şeyi o yüzden rahat.bir de kime anlatsam erkek ilgilenmez aaa diyorlar erkek olmak var bu devirde.tamam çiçek böcek benim olsun da bi yemek yeri bi balayı araştıramıyorsa sıkıntı yani.
Kim demiş erkek ilgilenmez diye. Hevesi olan erkek ilgilenir. Gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?
kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım
"Erkek ilgilenmez" diye kim demişse inanma onlara.
Asıl erkek ilgilenmeli bu işlerle.
Erkek muhatap olacak,kadın zevkini söyleyecek,güzellikleri seçecek,erkek pazarlık yapacak,onaylayacak,hesabı ya kendi ya da nişanlısıyla beraber ortak ödeyecek.
Ama son noktaya kadar erkeğin adı geçmeli.
seninle zorla mı nişanlanıyor?kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım
daha nişan olmadan hevesi kaçmış gibi..
öyleyse nikah olmadan hevesi kaçmış..nişanlıyız mart ayında nikahımız var.
Uzun birlikteliklerde erkekler bazen kendilerini evlenmeteklif etmek zorunda hissediyorlar. Çok hevesli görünmedi bana açıkçası.7 yıldır birlikteyiz.evlenme teklifi etmeseydi o zaman ala ala ya
Kendin yap istediğin gibi olsun. Bi de kv ile birlikte her şeye karıştıklarını düşün. Al anneni gönlüne göre istediğini seç al, ayarla. Ohh..
Uzun birlikteliklerde erkekler bazen kendilerini evlenmeteklif etmek zorunda hissediyorlar. Çok hevesli görünmedi bana açıkçası.
Hayırlısı olsun ne diyelim...vallahi okulumdan daha 15 gün önce mezun oldum evlilik hiç aklımda bile yoktu.benden 5 yaş büyük onun işleri oturdu diye o bana ısrar etti.şimdi caydıysa bilemiyorum.of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?