- 15 Ocak 2015
- 318
- 278
- 73
- 36
Erkekler kendilerine zaman birakmayi seviyor sanirim..
Bende nisan ve dugun sirasinda esime soylemekten bikmistim .
Baktim laftan anlamiyor bende ilgilenmedim ne halin varsa gor dedim kalkti pasa pasa ilgilendi herseyle .
Ilaki kavga tartisma cikicak birseyler yapmak icin.
Erkekler kendilerine zaman birakmayi seviyor sanirim..
Bende nisan ve dugun sirasinda esime soylemekten bikmistim .
Baktim laftan anlamiyor bende ilgilenmedim ne halin varsa gor dedim kalkti pasa pasa ilgilendi herseyle .
Ilaki kavga tartisma cikicak birseyler yapmak icin.
Ohh iyi yaptim bende sikayet etmistimailesi farklı şehirde ama her aradıklarında her detayı soruyorlar çok ilgililer.ben de yanlış yaptım biliyorum ama az önce sinirle arayıp oğlunu sikayet ettim ilgilenmiyor diye şimdi gülüyorum halime saf saf.
Ilgilenir sen bi blof yap bak nasil ilgileniyor, ben halasina sikayet etmistim en cok ondan korkuyordu hahah:))bir de o ilgilenmicek ben de inat edersem yapmazsa kalıcak öyle her şey diye korkuyorum.
Siz neyle ilgileniyorsanız da ona ne kaldı mesela? Hevesi kaçmış diyenlere katılmıyorum. Düğün salonu, nikah yemeği, gelinlik cart curt hiç birisi hevesle yapılacak şeyler değil bence... bana bile angarya geliyor.kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım
Siz neyle ilgileniyorsanız da ona ne kaldı mesela? Hevesi kaçmış diyenlere katılmıyorum. Düğün salonu, nikah yemeği, gelinlik cart curt hiç birisi hevesle yapılacak şeyler değil bence... bana bile angarya geliyor.
Bak netten, beğen bir yer. Konuş öğren iki telefonla, sonra da anlaş şurayla de çık bence...Sıkıldığına, kendini üzdüğüne değmez. Evlenmek istemeyen adam da yok yıllarca çıkmışım diye evlenme teklif etmez. Tembellik, üşengeçlik sadece.
Mart ayına ne kalmış şurada elbette şimdiden ayarlaması gerekir.Acaba Maddiyat yüzünden yemek falan istemiyor olabilir mi?ben mi yanlış düşünüyorum kızlar marttaki nikah için yemek bu zamanlar araştırılmaz mı diyor ki erken daha ?
Mart ayına ne kalmış şurada elbette şimdiden ayarlaması gerekir.Acaba Maddiyat yüzünden yemek falan istemiyor olabilir mi?
daha şimdiden böyle sorumsuzsa yandın senn.
İçinde romantik seylere dair bir sey yok demek ki adamın.Erkekler kızlar gibi düsünmüyor düsünemiyor her seyi maalesef
bu tamamen merakla alakalı yani ben yadırgamadım açıkçasıkızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?