mutsuzum

O zaman arkadaşlarını götürecek mekanı sen ayarla deyip bunu onun sorumluluğuna bırak. Kafanı rahatlat her şeyden sen mesul değilsin ki..

ben mi yanlış düşünüyorum kızlar marttaki nikah için yemek bu zamanlar araştırılmaz mı diyor ki erken daha ?

Erkekler kendilerine zaman birakmayi seviyor sanirim..
Bende nisan ve dugun sirasinda esime soylemekten bikmistim .
Baktim laftan anlamiyor bende ilgilenmedim ne halin varsa gor dedim kalkti pasa pasa ilgilendi herseyle .
Ilaki kavga tartisma cikicak birseyler yapmak icin.

ailesi farklı şehirde ama her aradıklarında her detayı soruyorlar çok ilgililer.ben de yanlış yaptım biliyorum ama az önce sinirle arayıp oğlunu sikayet ettim ilgilenmiyor diye şimdi gülüyorum halime saf saf.

bir de o ilgilenmicek ben de inat edersem yapmazsa kalıcak öyle her şey diye korkuyorum.

Ohh iyi yaptim bende sikayet etmistim

bir de o ilgilenmicek ben de inat edersem yapmazsa kalıcak öyle her şey diye korkuyorum.
Ilgilenir sen bi blof yap bak nasil ilgileniyor, ben halasina sikayet etmistim en cok ondan korkuyordu hahah:))

şimdi aradı nikahtan sonra yemek istemiyorum ve balayı dedim çünkü ilgilenecek hevesim kalmadı dedim.inş ilgilenir yoksa benim istekler patlicak

Siz neyle ilgileniyorsanız da ona ne kaldı mesela? Hevesi kaçmış diyenlere katılmıyorum. Düğün salonu, nikah yemeği, gelinlik cart curt hiç birisi hevesle yapılacak şeyler değil bence... bana bile angarya geliyor.
Bak netten, beğen bir yer. Konuş öğren iki telefonla, sonra da anlaş şurayla de çık bence...Sıkıldığına, kendini üzdüğüne değmez. Evlenmek istemeyen adam da yok yıllarca çıkmışım diye evlenme teklif etmez. Tembellik, üşengeçlik sadece.

kesinlikle angarya.o da çok bariz üşeniyor.ben de bu angaryayı birlikte yüklenmeliyiz diye düşünüyorum.ben biraz fazla detaycıyım sıkıntı bu sanırım onu da darlıyorum böyle olunca.teşekkürler yorum için.

ben mi yanlış düşünüyorum kızlar marttaki nikah için yemek bu zamanlar araştırılmaz mı diyor ki erken daha ?
Mart ayına ne kalmış şurada elbette şimdiden ayarlaması gerekir.Acaba Maddiyat yüzünden yemek falan istemiyor olabilir mi?

Mart ayına ne kalmış şurada elbette şimdiden ayarlaması gerekir.Acaba Maddiyat yüzünden yemek falan istemiyor olabilir mi?

bu küçük işleri aileleri dahil etmeden halletmek için bir hesap açtırdık her ay ikimiz 300 500 yatırıyoruz bu tür giderlerde ordan karşılanacak.ki ona daha ucuz bir yeri öneriyorum orduevi diye yok orayı istemiyorum o yüzden aramıyorum diyor.orayı istemiyorsan başka yeri öner bana.saçmalık tembellik araştırırsa ölücek sanki dingil.

daha şimdiden böyle sorumsuzsa yandın senn.

çok üzülüyorum ya.çok uğraşıyorum her şey bize özel olsun diye nikahta fidan dağıtıcaz kendim yapıcam dedim yani her şeyle çok detaylı ilgileniyorum dandik bi işimde yok mimarım 9 dan 7 ye kadar nefes almadan çalışıyorum.bir de bu işlerle uğraşıyorum.bir telefon etmio.ay sinir oluyorum yaa kemdim kendimlen evlencem ben

İçinde romantik seylere dair bir sey yok demek ki adamın.Erkekler kızlar gibi düsünmüyor düsünemiyor her seyi maalesef

bu tamamen merakla alakalı yani ben yadırgamadım açıkçası
ben de alışveriş sevmeyen bir kızım inan yaza evleneceksin alışveriş yap deseler mümkün olduğunca annemi yollarım
ya da ilk girdiğim mağazadan ne alacaksam alır çıkarım öyle...
yani yapı bu ilgilenmediğinden evlenmek istemediğinden değil neticede..

Erkekler detay sevmiyo olsun bitsin istiyo genelde. Ama eşimle evimizin herşeyini birlikte seçmiştik :)
Nişanlınız askermiş belki ondan kaynaklıdır ilgilenememesi.

Bende nişana karıştırmadım eşimi sonuçta kız tarafı yapıyo ya orda sorun olmadı. Arkasından düğüne kaldı 4-5 ay bizimkinde tık yok gezsin tozsun. Ben hemen olaya el koydum ( annemin dırdırınında büyük payı var) ne bekliyosun anladım sen evlenmek falan istemiyosun, ben mi düşünücem herşeyi istemiyorum seni evlenmicem sende rahatını bozma diye bi açtım ağzımı hemen alışverişe başladık. Bazen kafalarına dank ettirmek gerekiyo.Hele düğün yeri için oyalanıyosun diye olay çıkardığımda 3 gün sonra tutuldu yerimiz. Nikah tarihi balayı hep böyle halledildi. Bacım zor bu işler. Ahh ahhh şimdi bebek bekliyoruz her hafta alışveriş yapalım beşik alalım yatak alalım başımın etini yiyoo

bıraz sende yavastan al bakalım nasıl tepkı verecek belkı aklı basına gelır damat beyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…