mutsuzum

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım :KK43:

Bu işlerde ısrar olmaz ki.
Serbest bırak,kendi içinden geliyorsa ilgilenir zaten.
Baktın umursamıyor,sen de yolunu çizersin.
Adamla zorla nişan yapacak değilsin ya.

Bu işlerde ısrar olmaz ki.
Serbest bırak,kendi içinden geliyorsa ilgilenir zaten.
Baktın umursamıyor,sen de yolunu çizersin.
Adamla zorla nişan yapacak değilsin ya.

biliyor ki canım tez ben üstüme alıcam her şeyi o yüzden rahat.bir de kime anlatsam erkek ilgilenmez aaa diyorlar erkek olmak var bu devirde.tamam çiçek böcek benim olsun da bi yemek yeri bi balayı araştıramıyorsa sıkıntı yani.

biliyor ki canım tez ben üstüme alıcam her şeyi o yüzden rahat.bir de kime anlatsam erkek ilgilenmez aaa diyorlar erkek olmak var bu devirde.tamam çiçek böcek benim olsun da bi yemek yeri bi balayı araştıramıyorsa sıkıntı yani.

"Erkek ilgilenmez" diye kim demişse inanma onlara.
Asıl erkek ilgilenmeli bu işlerle.
Erkek muhatap olacak,kadın zevkini söyleyecek,güzellikleri seçecek,erkek pazarlık yapacak,onaylayacak,hesabı ya kendi ya da nişanlısıyla beraber ortak ödeyecek.
Ama son noktaya kadar erkeğin adı geçmeli.

kızlar çok canım sıkıldı akıl verin ne yapayım.nişanlım evlilik hazırlıklarıyla hiç ilgilenmiyor.her şeyle ben ilgileniyorum.kendisi memur ve 1 hafta izni var bu hafta.ondan nişan sonrası yemek için yer araştırmasını istedim.günlerdir ara ara ara demekten şiştim.hevesim kaçtı.ben de çalışıorum ama sanki o dünyanın yükünü taşıyor da ben tozunu süpürüyorum.evde yatıyor şuan iki telefon etmekten aciz.bıktım :KK43:
Burada açılan dert konularının çoğunda şu ifade yer alır..Aslında baştan anlamalıydım böyle sorumsuz ilgisiz olacağını,düğün hazırlıklarını bile tek başıma yapmıştım.Ama xx sebepten diye düşünmüştüm.

Kim demiş erkek ilgilenmez diye. Hevesi olan erkek ilgilenir. Gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?

bende kendim yapmıştım kafama göre daha rahattı. Yok oldu yok olmadı dırdırından sa ..

daha nişan olmadan hevesi kaçmış gibi..

"Erkek ilgilenmez" diye kim demişse inanma onlara.
Asıl erkek ilgilenmeli bu işlerle.
Erkek muhatap olacak,kadın zevkini söyleyecek,güzellikleri seçecek,erkek pazarlık yapacak,onaylayacak,hesabı ya kendi ya da nişanlısıyla beraber ortak ödeyecek.
Ama son noktaya kadar erkeğin adı geçmeli.

ya işte aynen istediğim beklediğim şey bu.kuaför buluyorum mesela seçenekleri sunuyorum diyorum ki mesela a kuaför b kuaför şu fiyat ama istersen gelin olduğu söylemem o zaman şu fiyat.istediğin gibi olsun diyor hani desem ki 1000 lira 1500 lira vericek ama istiyorum ki o da önersin birlikte gidelim çok fiyat versin birlikte yuh diyelim falan :)

seninle zorla mı nişanlanıyor?

Kendin yap istediğin gibi olsun. Bi de kv ile birlikte her şeye karıştıklarını düşün. Al anneni gönlüne göre istediğini seç al, ayarla. Ohh..

nişanlıyız mart ayında nikahımız var.
öyleyse nikah olmadan hevesi kaçmış..
erkekler böyle durumlarda hevesli olurlar çünkü.
eli ayağına dolanır bık bık bık herşeye karışır.

Kendin yap istediğin gibi olsun. Bi de kv ile birlikte her şeye karıştıklarını düşün. Al anneni gönlüne göre istediğini seç al, ayarla. Ohh..

haklısınız.nikahtan sonra küçük bi yemek vericez mesela dışarıda 50 lira 60 lira kişi başı.dedim ki orduevini ara asker kendisi.ay bir aydır aricak.az önce zorla aradı diyo ki adam izindeymiş.sonra da ben orduevi istemiyorum iki kuruş ucuz diye 60 yaş arasına sokamam arkadşlarımı diyor.eeee o zaman dışardan araştır bak allahım ben uygun olsun diye önerdim sadece.

Uzun birlikteliklerde erkekler bazen kendilerini evlenmeteklif etmek zorunda hissediyorlar. Çok hevesli görünmedi bana açıkçası.

vallahi okulumdan daha 15 gün önce mezun oldum evlilik hiç aklımda bile yoktu.benden 5 yaş büyük onun işleri oturdu diye o bana ısrar etti.şimdi caydıysa bilemiyorum.of.

Şimdiden bıktıysan işin çok zor canım

X