mutsuzum...

sevcancancan23

eğer dans etmek istersen :)
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
176
122
merhaba herkese

ben bu sene lise son öğrencisiyim ve Allah kısmet ederse üniversiteye başlayacağım.Ama kafamda bazı sorular var.YGS sınavında sıralamam 184 bin ve istediğim okul 175 binden alıyor.Okul puanımda baya yüksek yani beni 180 veya 181 bine getirebilir.Sormak istediğim şey o okul beni alabilir mi yani aranızda benim gibi olup da kazanabilen var mı?Lütfen yorumlarını yazın, çok mutsuz oluyorum bazen kazanamayacağım diye çünkü çok istiyorum.Lütfen yardım edin :KK61:

Bizim zamanımızda tercihleri bir kaç bin yukardan başlayıp bir kaç bin aşağıda bitiriyorduk. Okulların sıralamaları öğrencilerin aldıkları puanlara, ve tercih edilme durumlarına göre değişiyordu. Hala öyledir herhalde.

Bizim zamanımızda tercihleri bir kaç bin yukardan başlayıp bir kaç bin aşağıda bitiriyorduk. Okulların sıralamaları öğrencilerin aldıkları puanlara, ve tercih edilme durumlarına göre değişiyordu. Hala öyledir herhalde.
evet hala öyle hatta rehberlik hocam 50 bin yukardan baslayıp 50 bin aşağısına kadar yazın dedi ama yinede gelmez gibi geliyor bana :KK43: tabi bide bu sene sırf soruları görmek içi öğretmenler de girdi onları da saymazsak belki ihtimalim vardır , umarım :KK17:

X