Mutsuzum..

Hiç bir şekilde mutlu olamıyorum. Seçim yapamam. O da bunu anlamıyor. Belki de bahane arıyor bilmiyorum ama ben tükendim uğraşacak halim kalmadı
arada kalmak en zoru. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Selamlar. Yeni doğum yaptım. Hamileliğim boyunca eşimle aramız çok kötüydü. Hep tartıştık. Hatta son bir ay nerdeyse eşim yanımda hiç yoktu. Bosanacaktik güya. Doğum yapacak olduğum için cesaret edemedim. Daha önce konuların olmuştu. Eşimle Annem anlasamiyorlar diye. Eşim iyice büyüttü sorunu bana gorusmeyeceksin diye diretiyor. Ondan istediğim bazı şeyleri de annemle görüşmeyi kesersem yapacağını söylüyor. Eğer öyle olursa boynuma tasmayi tak gezdir diyor. Ama olmazsa da ben böyleyim Senden bile vazgeçerim diyor. Çok mutsuzum çok kötüyüm. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Bebeğim küçücük Ona ihtiyacımız var. Kendisi tam bir öküz olduğu için anlayamıyor. Bu konuyu niye açıyorum onu bile bilmiyorum içimi dökmek istiyorum sadece.

ya bu adama muhtaç değilsin ki. işin gücün var. annen ilgileniyo sanırım seninle. böyle tercih yapmak zorunda bırakan adamdan ne hayır gelir. sana etinden sütünden vermiş annenden daha mı çok seviyo seni? hadi onu geçtim, zaten bebeğine gerçekten iyi babalık yapacak adam, sana hamileyken de lohusayken de eziyet etmezdi.
bence otur düşün. artıları eksileri tart.
ama bu adam çok hayırsız belli.

Back