Mutsuzum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim hayatimda bir iki arkadasim sevgilim var.Bi de ailem.Kendimi yalniz mutsuz hissediyorum.Şu hayattaki tek amacim da bi ailem olmasi.Eksik hissediyorum kendimi.Nasil mutlu olucam ben.Hep kafaya takiyorum benle evlencek mi diye.Herseyi takiyorum.Kpss sinavima az kaldi calismiyorum sinava.ozguvenim yok.İssizim.Hayatim cok kotu galiba.Hep uyuyasim yada hayal kurasim geliyo.Bu mutsuzluklarla baş edemiyorum.Neden boyle oldum ben ya uf :-(

Öncelikle kendinizi tanıyın neleri sevdiğinizi ve hayattan beklentilerinizi sorgulayın.
Bazen durup kendinizi dinleyin ben ne yapmak istiyorum diye aklınıza ilk gelen şeyi yapın o an.
Bu tarz durumların kişinin özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

sahip olduklarinizin degerini bilin.ani yasayin gelecek icin endise etmeyin surekli.gelecek zaten gelecek ama bugun bitmis olacak.tadini cikarmaya calisin.cok bunaliyorsaniz kendinizi mutlu edecek birseyler bulun tavsiyem..

sahip olduklarinizin degerini bilin.ani yasayin gelecek icin endise etmeyin surekli.gelecek zaten gelecek ama bugun bitmis olacak.tadini cikarmaya calisin.cok bunaliyorsaniz kendinizi mutlu edecek birseyler bulun tavsiyem..
Hep aklima gelecegi takiyorum.Kafamda hep vesvese var.suandan mutlu olamiyorum

Çocuk evlenmiyor diye ne didindin ne dövündün be bacım.
Ona buna kafayı takmaktan eridin aktın.
Evlenince premses olmayacaksın ki azcık relax yav.
Elimde degil cok takiyorum ne. Simdi gezmek icin baska sehire gitti.kar var gelemiyo.bi sure gelmiycek.Aslinda ozguvenim olsa o benim pesimden kosar ama yalniz hissediyorum.asamiyorum bunlari ya

Hic özguvenim yok ki hic hemde.Mutlu olamiyorum hicbiseyden

manevi bosluk canım biraz dua et namaz kıl şükür et mutlu olmak için bir syeler yap . kalk süslen , çayın yanına bi kek yap mısır patlat sevdiğin diziyi izle
Neden acaba boyle oldum.Ne namaz kiliyorum ne bisey.Hayat cok bos anlamsiz geliyo

Neden acaba boyle oldum.Ne namaz kiliyorum ne bisey.Hayat cok bos anlamsiz geliyo
tamam işte manevi bosluktan . içinden dısından hep Allahla konus , dua et , şükür et , işlerine bismillahla basla, ona sığın . eminim bir seyin kalmaz . bak bizi kurtaracak tek sey namaz . sabah öğle ikindi akşam gecti . sen suanından sorumlusun . yatısdan yani . namazda ferhlık vardır o aldığın abdest bile şimdi seni rahatlatır .

Acaba cuddrn bubyuzden
acaba bu yuzden mi oluyo cidden.Haklisin tek gercek ölum.Kilmaya caliscam insallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…