- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hep aklima gelecegi takiyorum.Kafamda hep vesvese var.suandan mutlu olamiyorumsahip olduklarinizin degerini bilin.ani yasayin gelecek icin endise etmeyin surekli.gelecek zaten gelecek ama bugun bitmis olacak.tadini cikarmaya calisin.cok bunaliyorsaniz kendinizi mutlu edecek birseyler bulun tavsiyem..
Elimde degil cok takiyorum ne. Simdi gezmek icin baska sehire gitti.kar var gelemiyo.bi sure gelmiycek.Aslinda ozguvenim olsa o benim pesimden kosar ama yalniz hissediyorum.asamiyorum bunlari yaÇocuk evlenmiyor diye ne didindin ne dövündün be bacım.
Ona buna kafayı takmaktan eridin aktın.
Evlenince premses olmayacaksın ki azcık relax yav.
Hic özguvenim yok ki hic hemde.Mutlu olamiyorum hicbiseydenÖncelikle kendinizi tanıyın neleri sevdiğinizi ve hayattan beklentilerinizi sorgulayın.
Bazen durup kendinizi dinleyin ben ne yapmak istiyorum diye aklınıza ilk gelen şeyi yapın o an.
Bu tarz durumların kişinin özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ama hayatimda biri var arkadasim falan da var.neyin boslugu ki budepresyondasın kalk bir seyler yap . bosluktan bunlar hep
Galiba.Aslinda sagligim falan yerinde.ama suandan bile keyif falan alamiyirumŞükretmeyi bilmiyorsun.
manevi bosluk canım biraz dua et namaz kıl şükür et mutlu olmak için bir syeler yap . kalk süslen , çayın yanına bi kek yap mısır patlat sevdiğin diziyi izleAma hayatimda biri var arkadasim falan da var.neyin boslugu ki bu
Neden acaba boyle oldum.Ne namaz kiliyorum ne bisey.Hayat cok bos anlamsiz geliyomanevi bosluk canım biraz dua et namaz kıl şükür et mutlu olmak için bir syeler yap . kalk süslen , çayın yanına bi kek yap mısır patlat sevdiğin diziyi izle
İsim varkende takiyodum.aylardir asamadim bunlari :-(İşte bunlar hep işsizlik
Canım benim silkelen bir kendine gel .önceliklerini gözden geçir .
tamam işte manevi bosluktan . içinden dısından hep Allahla konus , dua et , şükür et , işlerine bismillahla basla, ona sığın . eminim bir seyin kalmaz . bak bizi kurtaracak tek sey namaz . sabah öğle ikindi akşam gecti . sen suanından sorumlusun . yatısdan yani . namazda ferhlık vardır o aldığın abdest bile şimdi seni rahatlatır .Neden acaba boyle oldum.Ne namaz kiliyorum ne bisey.Hayat cok bos anlamsiz geliyo
acaba bu yuzden mi oluyo cidden.Haklisin tek gercek ölum.Kilmaya caliscam insallajtamam işte manevi bosluktan . içinden dısından hep Allahla konus , dua et , şükür et , işlerine bismillahla basla, ona sığın . eminim bir seyin kalmaz . bak bizi kurtaracak tek sey namaz . sabah öğle ikindi akşam gecti . sen suanından sorumlusun . yatısdan yani . namazda ferhlık vardır o aldığın abdest bile şimdi seni rahatlatır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?