mutsuzzzzzzzzz

Hanımlar şunu bilin ki erkeklerin bize yaptığı bu iğrençlikleri biz onlara yapsak affedilmekten bahsetmiyorum bile canınızı kurtardığınıza dua edersiniz o kadar!!

aynen öyle..nasıl olsa beni seviyor ayrılmaz diyecek e zaten eve kadın getirip onunla foto çektirecek kadar rahat bir adam bu yani gerisini siz düşünün..

ah bu sevgi nasıl bi şeymiş ki insanın gözünü kör ediyor.ben anlamıyorum.

Ayyy Yaptik bir hata tamam lütfen uzatmayin,
özrümüde diledim oldu mu ?
Konuyu okuyup bile bile bozmus degilim...

Sevilecek tarafı yok bu herifin..
1 değil 2 değil seni enayi yerine koyuyor ve sen de izin veriyorsun buna.
Kendini bu mutsuzluğa mahkum eden sensin arkadaşım.
Tek taraflı sevmek yetmiyor malesef..
Vur tekmeyi gitsin. Gelen daha kötü olmaz emin ol.

Yani adamdaki arsızlığa bakar mısın saklama gereği bile duymuyor her yaptığı ortada bir de burnu sürtülecekmiş ama adam çoktan farklı bir seviyede daha doğrusu seviyesizlikte.

Ayyy Yaptik bir hata tamam lütfen uzatmayin,
özrümüde diledim oldu mu ?
Konuyu okuyup bile bile bozmus degilim...

Tamam sakin.
Uzatmadım sadece görüşümü yazdım sadece bir yorum olarak.
oldu mu? sorunuzu da bana yöneltmenize gerek yok.

üşenmeden 3 satır bişey okuyuver o zaman.kalp kırmak ne kadar kolay...

E Madem öyle sende benim kalbimi kirdin simdi ne fark etti ?
Sende üsenmeden son yorumlarimi oku mademde,
laf atmaktan geri kal bi zahmet..

Ve Bana laf yetistirene kadar madem okudun konuyu bi fikir verseydin hayrina..

Son düzenleme:
E Madem öyle sende benim kalbimi kirdin simdi ne fark etti ?
Sende üsenmeden son yorumlarimi oku mademde,
laf atmaktan geri kal bi zahmet..

Ya arkadaş yapmış bir hata 'bilip bilmeden yorum yapmış, ukalalık olmuş biraz' ama önemli olan hatasını anladı özür diledi daha yüklenmeyin kıza ya.

görüyosunuz erkekler nekadar kişilksiz birbirlrini nasıl tutuyolarda kadınları üzüyolar, tam böyle bir konuyu konuşurken kadınların birbirni kırmaması gerekir bence hemde böyle bir konunun altında :26: hadi öpüşüp barışın

Buarada konu sahibi sana gerçekten çok üzüldüm, anlıyorum ki eşini okadar çok seviyosunki, onun seni sevme ihtimali bile gözünde herşeyi temizlemeye yetiyor. Ama şunu bil ki böyle devam edersen daha çok üzülürsün malesef

Son düzenleme:

Bosver canim ben konu sahibinden özrümü diledim..gerisi önemli degil...
Aslinda kimseye kendimi anlatmak zorundada degilimde,sadece konu sahibi icin cevapladim..

hala neyden emin olamıyosun???
sen gördüğünü görmemezlikten gelirken kimse sana yardım edemez
adam seni çatır çatır aldatıyor eve kadın alıp resim bile çekiyor o kadar rahat, ve sen bişey olmadığına inandın mı cidden
canım ona mecburmusun? seven kadın bunu kaldıramaz ya , yapma lütfen

canım Allah yar ve yardımcın olsun. okurken gerçekten üzüldüm, yeni doğum yapmış bir kadına, kucağında taşıdığı minicik yavruya bu nasıl yapılır, nasıl bir vicdan ve erkekliktir, bilemiyorum. seni anlamaya çalışıyorum. karşımızdaki her ne kadar şerefsiz ve sevilmeyecek biri olsa da insan kalbine söz geçiremedi mi geçiremiyor işte. mantığı o insanın iğrençliklerini reddetse de kalbi durmuyor. ama zamanla soğursun, acın hafifledikçe, mantığın kalbinin önüne geçtikçe sen zaten kendiliğinden ondan tiksinirsin. burada bazı arkadaşlar gurur abidesi gibi yorum yapmaya bayılıyorlar. davulun sesi uzaktan hoş. ahkam kesmek kolay ama aynı şey başımıza gelse kaçımız henüz lohusayken güçlü durabiliriz ki. biraz empati zor birşey değil. bana göre yapman gereken eşinden bir süre uzak kalıp serin kafayla düşünmen. hemen karar vermeye çalışmak seni yorar ve doğru karar veremeyebilirsin. uzak kaldıkça ve sakin düşündükçe zaten yaptıklarından tiksinecek ve kendin gitmek isteyeceksin. dik, iradeli ve kararlı olmak zorundasın. Rabbim sabrını versin inşallah.

ergen vakası (bu ne demekse) bile sansan saldırmaya gerek yok bence ya. neyse özrünü dilemişsin zaten

Arkadasim özür diledigimi okudun madem yani daha niye uzatiyorsunuz anlamis degilim...

Yorumu konu sahibine yapmisim özrümü dilemisim sizin zorunuza giden ne ?

Kirk yilda bir basliga yorum yaptim yapmaz olaydim, herkes beni beklemis herhalde hayret..

Konu sahibinden cok bana yorum yapildi sasirtici..

Son düzenleme:
:26::26::26:
çok üzüldüm yaa
evli değilim hayatımdada kimse yok .. ama ilerde hep böyle şeyler yaşayacam korkusu beni şimdiden alıp kötürüyor..
onun için hep kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenicem derdim.. nitekimde rabbim nasip etti..

yerinde olsaydım demiyorum.. başıma gelseydi eger, durmazdım...
içine aldatma girmiş.. sadakatsizlik girmiş.. yalan girmiş.. bunları bi tarafa bırak hadi, sana acımamış kendi minik bebeğinedemi acımamış..
sen o evden çıktın gittin.. ama YİNE geri döndün.. gitmesen daha iyi olurdu..
eşin birkez daha ona mecbur oldugunu sanıyor olmalı..
aldattı gitmedin.. yalan söyledi gitmedin.. seni artık daha hafif görüyor
inşALLAH yanılırım ama aldatmaları devam edecek.. çünkü senin vereceğin tepki hep aynı olacak. üzüleceksin kızacaksın sonra yine oturcaksın oturdugun yerde..
böyle insandan baba da olmaz.. ilerde bebeğinin canınıda çok ağrayacak..
rabbim sabır ve doğru karar verdirtsin..

Arkadaslar, hemen cok agir yorumlar yapiyorsunuz. Bosan demek kolay. Ama eskiden baglilik sevgi ve saygi olunca sonra boyle olay ortaya cikinca insanin cani cok aciyor. Oncelik, yanlissiz insan olmaz. Her insanin hatasi olabilir. Mesela, ben kocamdan ayrildigim zaman - yani annemlere tasindigim zaman, ona inat gidip baskasiyla iliski kurdum. Tabi, depresyondaydim, sinirliydim, alkol cok aliyordum ama hata hatadir iste. Sonra bana cok seylere mal oldu. Ama ben mesela hatami anladim. Ben o seviyeye inmeyecektim. Birde ben cok sadik ve seven kadinim, tarzim degil ilk once. Ama yaptim yinede. Gittim soyledimde kocama, cunku hicbirsey gizletmek istemiyordum, oda anladi beni. Dusunme dedi. Peki ya anlamasaydi? Deseydi ki, sende boyle boyle insansin, git bir dahada gozume gorunme. Ama oyle degil ki. Evlilikte boyle birseyi, ihaneti, saygisizligi asla kabul etmem ben. Ihanete ugradim ama 3 yillik evliliyim boyunca hayatim boyu aklimin ucundan bile bir saniyede olsa gecirmedim. Hatta herkese diyordum ki, kaba saba ama iyiki sadik, bir o tarafi iyi. Yani dusunun. Sok yasadim. Ama arada uzun bir yasanmislik olunca, hakiki bir ask olunca ve o ask bir surelik golgelendiyse, affetmek mumkun. Her insan hata yapiyor, yeterki pisman olsun. Ben ayrildigim zaman ne oldu peki? Gururuma yediremedim cektim gittim, ama sonra o bin pisman olub agladi bende sinirimden hic goz yaslarina bakmadan tersledim. O hatasini anladi ama ben affetmedim. Kendimi ondan dahada uzaklastirtim, ayni sirada baska olaylar oldu. Bazen eger gercekten pismanlik hata duygusu varsa affetmek gerekiyor. Kolay kolay bir yuva yikilmamali, iliski bitmemeli. Bosanmak bir iliski bir hayat bitirmek bu kadarmi kolay? Yeterki pisman olsun.

yalan söylüyor
aldatıyor
ağlatıyor
ama seviyorsun
ama yeni doğmuş bebişin var
nedir bu erkekleri bunu yapmaya iten şey?
cinsel ihtiyaç mı?
göz açlığı mı?
yoksa nasılsa erkeğim rahatlığı mı?
konu sahibi arkadaşım ailen sana sahip çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…