- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi nurcanzeynep
-
Arkamda ailem yok, paran pulun yok bıraksam açta açıkta kalırım deseniz neyse de seviyorum diye böyle bir erkeğe tahammül edilmesini ben anlamıyorum açıkçası ve bu tip adamların burnu filan sürtülmez hayır ne yapacaksınız da burnu sürtülecek 1 ay terk edip sonra dönecek misiniz tam tersi ekmeğine yağ süreceksiniz o da anlayacak bu kadın beni terk etmez iki trip atar bir kaç ay evi terk eder sonra döner diyecek.
Hata da burada zaten
Olayı bilmeden okumadan başlığa yorum yapmanız
İnsanlar buraya ne dertlerle geliyor
Böyle bir şeye takılıp hala nasıl savunabiliyorsunuz bu durumu
Yanlış anlamayın sizin yorumlarınızı takip ederim karşılaştğtım zaman beğenirim
Ama bu şekilde bozmak olmamış
aynen öyle..nasıl olsa beni seviyor ayrılmaz diyecek e zaten eve kadın getirip onunla foto çektirecek kadar rahat bir adam bu yani gerisini siz düşünün..
ah bu sevgi nasıl bi şeymiş ki insanın gözünü kör ediyor.ben anlamıyorum.
Ayyy Yaptik bir hata tamam lütfen uzatmayin,
özrümüde diledim oldu mu ?
Konuyu okuyup bile bile bozmus degilim...
zzzzzzzzz yapmasan mutsuz oldugunu anlamiyacaktik sagol...
Edit : Konuyu okumadan direk basliga yaptigim yorumdur !
üşenmeden 3 satır bişey okuyuver o zaman.kalp kırmak ne kadar kolay...
E Madem öyle sende benim kalbimi kirdin simdi ne fark etti ?
Sende üsenmeden son yorumlarimi oku mademde,
laf atmaktan geri kal bi zahmet..
Ya arkadaş yapmış bir hata 'bilip bilmeden yorum yapmış, ukalalık olmuş biraz' ama önemli olan hatasını anladı özür diledi daha yüklenmeyin kıza ya.
görüyosunuz erkekler nekadar kişilksiz birbirlrini nasıl tutuyolarda kadınları üzüyolar, tam böyle bir konuyu konuşurken kadınların birbirni kırmaması gerekir bence hemde böyle bir konunun altında :26: hadi öpüşüp barışın
Buarada konu sahibi sana gerçekten çok üzüldüm, anlıyorum ki eşini okadar çok seviyosunki, onun seni sevme ihtimali bile gözünde herşeyi temizlemeye yetiyor. Ama şunu bil ki böyle devam edersen daha çok üzülürsün malesef
zzzzzzzzz yapmasan mutsuz oldugunu anlamiyacaktik sagol...
Edit : Konuyu okumadan direk basliga yaptigim yorumdur !
merhaba hanımlar artık içimde tutamadıklarımı atmak istedim ne yapacağımı bilemedim 3 aylık bi oğlum var 4 yıllık da bi evliiğim ama artık yürümüyor eşim beni aldatıyormu yada aldattımı bilemiyorum hamileliğim boyunca eski kız arkadaşıyla defalarca face den yazışmalarına şahit oldum her seferinde o yazıyor ben cevap vermiyorum dedi klasik inkar etti tabii ben kavgada etsem gidemedim eşimi çok seviyordum ve hamileydim yanlış kararlar vermek istemedim üzerine birde kaynana geldi onlada sorunlar yaşadım oda lötü geldi bize en son büyük bi kavga ettik beni lohusa halimle evde gece yarısına kadar eve gelmediği için tabii buna kv şahit oldu ben evi terkettim anneme gittim neyse sonra eşim beni ikna etti döndüm 1 ay sonra tel den face girip açık unutmuş bende bunu gördüm baktığım zaman benim evimde başka bir kadınla resimlerini yakaladım bnu da inkar etti neymiş ben annesinin yanında onunla kavga etmişim gururuna dokunmuş benim canımı yakmak istemi eve para verip çağırmış resimleri bilerek çekmiş bana gösterip şerefsizlik böle yapılır demek içinmiş zaten annesi geldiği için bişi olmamış ama gelmese yapacakmış sonra pişman olmuş ve bunlar olurken ben 40 lı yım lohusayım yani çok üzüldüm ağladım ama yine sustum ama affedemedim ister istemez içimde kaldı ben bunları unutmaya çalışırken tekrar eski kız arkadaşıyla yazıştığını da yakaladım bana yeminler etti ama olmuyo e gidebiliyorum ne kalabiliyorum emin olamadım hiç birşeyden ne yapacağım bilmiyorum çok yorulup yıprandım içinden çıkamadım kusura bakmayın ama içimden dökmem gerekti bu zehri çünkü daha kötüye gidiyo herşey canımı yaktığı gibi canı yansın istiyorum ama bende bırakıp gidemiyorum severken vazgeçmek çok zormuş
ergen vakası (bu ne demekse) bile sansan saldırmaya gerek yok bence ya. neyse özrünü dilemişsin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?