• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzzzzzzzzz

nurcanzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
27
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar artık içimde tutamadıklarımı atmak istedim ne yapacağımı bilemedim 3 aylık bi oğlum var 4 yıllık da bi evliiğim ama artık yürümüyor eşim beni aldatıyormu yada aldattımı bilemiyorum hamileliğim boyunca eski kız arkadaşıyla defalarca face den yazışmalarına şahit oldum her seferinde o yazıyor ben cevap vermiyorum dedi klasik inkar etti tabii ben kavgada etsem gidemedim eşimi çok seviyordum ve hamileydim yanlış kararlar vermek istemedim üzerine birde kaynana geldi onlada sorunlar yaşadım oda lötü geldi bize en son büyük bi kavga ettik beni lohusa halimle evde gece yarısına kadar eve gelmediği için tabii buna kv şahit oldu ben evi terkettim anneme gittim neyse sonra eşim beni ikna etti döndüm 1 ay sonra tel den face girip açık unutmuş bende bunu gördüm baktığım zaman benim evimde başka bir kadınla resimlerini yakaladım bnu da inkar etti neymiş ben annesinin yanında onunla kavga etmişim gururuna dokunmuş benim canımı yakmak istemi eve para verip çağırmış resimleri bilerek çekmiş bana gösterip şerefsizlik böle yapılır demek içinmiş zaten annesi geldiği için bişi olmamış ama gelmese yapacakmış sonra pişman olmuş ve bunlar olurken ben 40 lı yım lohusayım yani çok üzüldüm ağladım ama yine sustum ama affedemedim ister istemez içimde kaldı ben bunları unutmaya çalışırken tekrar eski kız arkadaşıyla yazıştığını da yakaladım bana yeminler etti ama olmuyo e gidebiliyorum ne kalabiliyorum emin olamadım hiç birşeyden ne yapacağım bilmiyorum çok yorulup yıprandım içinden çıkamadım kusura bakmayın ama içimden dökmem gerekti bu zehri çünkü daha kötüye gidiyo herşey canımı yaktığı gibi canı yansın istiyorum ama bende bırakıp gidemiyorum severken vazgeçmek çok zormuş

zzzzzzzzz yapmasan mutsuz oldugunu anlamiyacaktik sagol...

Edit : Konuyu okumadan direk basliga yaptigim yorumdur !

Son düzenleme:
merhaba hanımlar artık içimde tutamadıklarımı atmak istedim ne yapacağımı bilemedim 3 aylık bi oğlum var 4 yıllık da bi evliiğim ama artık yürümüyor eşim beni aldatıyormu yada aldattımı bilemiyorum hamileliğim boyunca eski kız arkadaşıyla defalarca face den yazışmalarına şahit oldum her seferinde o yazıyor ben cevap vermiyorum dedi klasik inkar etti tabii ben kavgada etsem gidemedim eşimi çok seviyordum ve hamileydim yanlış kararlar vermek istemedim üzerine birde kaynana geldi onlada sorunlar yaşadım oda lötü geldi bize en son büyük bi kavga ettik beni lohusa halimle evde gece yarısına kadar eve gelmediği için tabii buna kv şahit oldu ben evi terkettim anneme gittim neyse sonra eşim beni ikna etti döndüm 1 ay sonra tel den face girip açık unutmuş bende bunu gördüm baktığım zaman benim evimde başka bir kadınla resimlerini yakaladım bnu da inkar etti neymiş ben annesinin yanında onunla kavga etmişim gururuna dokunmuş benim canımı yakmak istemi eve para verip çağırmış resimleri bilerek çekmiş bana gösterip şerefsizlik böle yapılır demek içinmiş zaten annesi geldiği için bişi olmamış ama gelmese yapacakmış sonra pişman olmuş ve bunlar olurken ben 40 lı yım lohusayım yani çok üzüldüm ağladım ama yine sustum ama affedemedim ister istemez içimde kaldı ben bunları unutmaya çalışırken tekrar eski kız arkadaşıyla yazıştığını da yakaladım bana yeminler etti ama olmuyo e gidebiliyorum ne kalabiliyorum emin olamadım hiç birşeyden ne yapacağım bilmiyorum çok yorulup yıprandım içinden çıkamadım kusura bakmayın ama içimden dökmem gerekti bu zehri çünkü daha kötüye gidiyo herşey canımı yaktığı gibi canı yansın istiyorum ama bende bırakıp gidemiyorum severken vazgeçmek çok zormuş

Alismis kudurmustan beterdir diye bosuna dememisler,
Adam ne yaptiysa sonrada üstünü kapatip inandirmis seni...
Severken vazgecmek zor cocugunda varmis ama,
esine güvenin ne kadar ?

Yuvanıza başka bir kadını atmak ta nedir çok özür dilerim, terbiyesizlik şerefsizlik adilik bu... :47: yalanlarıda çok basit geldi bana, allah doğru yolu göstersin ıslah etsin kocanı,ben çok üzüldüm adına..

gözünüze sokar gibi resimi görmüşünüz daha neyden emin değilsiniz bu bir defada değil kaç defa yakalanmış
kocanızın yüzsüzlüğüde pes yani sert çıkmadığınız için tepenize çıkmış

İnanılmaz üzüldüm ve gözlerim doldu. Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Eşinizi seviyorsunuz ama o sizi aldatıyor lütfen daha fazla kendinizi üzmeyin ya burnunu sürtün ya da ayrılın :((

adam senin evne kadın getirmiş nasıl emin olamadın? lohusa halinle seni yalnız bırakmış.. eski sevgilisi ile de yazışmaya devam ediyor ondan da mı emin olamadın..hayret ettim çünkü eşin tek ayak üstünde kırk yalan söylüyor bence..sana ne kadar kızarsa kızsın evine nasıl öyle bir kadını getirir ne hadle?

inanmak istemişsin inanmışsın ama sende biliyorsun gerçeği ki buraya bu konuyu açmışsın..çocuğun varmış boşan falan demek istemiyorum ama eşin sağlam papuç değil çok belli bence.

''face girip açık unutmuş bende bunu gördüm baktığım zaman benim evimde başka bir kadınla resimlerini yakaladım bnu da inkar etti neymiş ben annesinin yanında onunla kavga etmişim gururuna dokunmuş benim canımı yakmak istemi eve para verip çağırmış''
allahım bu ne kötü şeydir büyük konuşmamak lazım ama sen hala kocanı seviyosun öylemi yaptığına karşılık
:53:
büyük konuşmamak lazım ama... yuh yani.
hala ne diye evli duruyosun ki o adamla...
Allah akıl fikir versin, saptırmasın...
çok iğrenç bir şey bu ya:53:
nasıl miden kaldırıyo hala o adamı?

Bilmeden yorum yapmayin... Ilk once konuyu okumadan direk basliga yaptim yorumumu,
basliga bakinca bir ergen vakasi olarak düsünmüstüm ama sonra konuyu okuyunca,
gördüyseniz konuyada yorum yapmisim...

Yazsaydınız ikinci yorumunuzda bunu açıklasaydınız biz birşey söylemeden keşke. Şayet tepki almasaydınız açıklama yapmayacaktınız, konu sahibinin bu durumuna tuz biber ekmiş olacaktınız, kırılırdı.

Bu nedir ya?

Eşiniz sizi hem sanalda hem reelde aldatmış,
siz hala seviyorum diyorsunuz

Evet bırakamadığınıza göre seviyorsunuz,
fakat eşiniz sizi sevmiyor.

Önce bu gerçeği kabullenin.
Ona göre de kararınızı verirsiniz...

Son düzenleme:
hem nasıl bi ceza vereceksin sen de mi ona aynısını yapacaksın? yani bunun cezası yok seviyorum kopamam diyorsan gerçekten çözümü yok..geçmişi unutacaksın ve bir daha ki hatasına kadar sabredeceksin..

ayrıca sana bunları yapmış bi adama evllik çizelgesi yapıp balım demen de çok garip..herşeyi geçtim ya seni bebeğinle birlikte nasıl annene yollar nasıl müsade eder buna,bu mu sevgi bu da mı sana ders vermek için yapılmış bi şey?

Son düzenleme:
Tam emin değilim ama eğer eş zina yaparsa nikahınız geçerli olmuyor ve birlikte olduğunuzda siz de zina yapmış sayılıyorsunuz.
Yuvanıza kadın getirmiş fotoğrafları Allahtan-kuldan utanmadan paylaşmış.
Eşinizden açıklama beklemenize gerek yok
O kadınla kesinlikle birlikte olmuştur.
Parayla kadın getirip fotoğraf çekmek...
Bu basit açıklama sizin zekanıza mantğıınıza hakaret.
Duygusal davranıyorsunuz tamam anlamaya çalışıyorum sizi fakat.
Artık olayın boyutu kabul edilcek gibi değil.
Zararın neresinden dönülse kardır.

Bilmeden yorum yapmayin... Ilk once konuyu okumadan direk basliga yaptim yorumumu,
basliga bakinca bir ergen vakasi olarak düsünmüstüm ama sonra konuyu okuyunca,
gördüyseniz konuyada yorum yapmisim...

Hata da burada zaten
Olayı bilmeden okumadan başlığa yorum yapmanız
İnsanlar buraya ne dertlerle geliyor
Böyle bir şeye takılıp hala nasıl savunabiliyorsunuz bu durumu
Yanlış anlamayın sizin yorumlarınızı takip ederim karşılaştğtım zaman beğenirim
Ama bu şekilde bozmak olmamış

Arkamda ailem yok, paran pulun yok bıraksam açta açıkta kalırım deseniz neyse de seviyorum diye böyle bir erkeğe tahammül edilmesini ben anlamıyorum açıkçası ve bu tip adamların burnu filan sürtülmez hayır ne yapacaksınız da burnu sürtülecek 1 ay terk edip sonra dönecek misiniz tam tersi ekmeğine yağ süreceksiniz o da anlayacak bu kadın beni terk etmez iki trip atar bir kaç ay evi terk eder sonra döner diyecek.

Eşinizi seviyorsunuz iyi hoş ama hiç mi gururunuz kendinize saygınız yok?

yapmayın gözünüzü seveyim ya ne sevgisi ne kopamaması ozaman eşinin ayağının altına paspas olsun.
facebookta başka kadınların resmi var başka kıslarda konussun sonra karısı seviyorum ne yapım desin
herseyden önce gururunuz var herşey bukadar kolaymı.

Allaha büyük konusmuyorum evime kadın atacak o evi yerle bir ederim.atarım onuda evden hemen ailemi ve onun ailesini ararım herşeyi anlatırım.

bu arada acaba siz yapsaydınız bunları eşiniz neyapardı size bi zahmet cevap yazın

Yazsaydınız ikinci yorumunuzda bunu açıklasaydınız biz birşey söylemeden keşke. Şayet tepki almasaydınız açıklama yapmayacaktınız, konu sahibinin bu durumuna tuz biber ekmiş olacaktınız, kırılırdı.

Neyi aciklayacagim arkadasim yapmisim yorumu,
altada konuyla ilgili yapmisim,
Söylediniz bizde fark ettik yanlisi duzelttik oldumu,
konuyu sabote etmeyin simdi..
Konu sahibini kirdimsa burdan özür dilerim...ama su durumda benim yorumumun pek umrunda oldugunu sanmam...

Back
X