Benm esiminde ileri hareketliliktr sorun vat bnde muz yediriyim ilk defa duydum muz olayiniKarısımı bilmiyorum ama doktor bize hareketlilik için her gün bir muz önerdi. Eşim gelirken bişy lazımmı diye sorduğunda iki ekmek iki muz diyorum artık
Benm esiminde ileri hareketliliktr sorun vat bnde muz yediriyim ilk defa duydum muz olayini
hergun taze olarak3+5 keci boynusuzu sabah aksam icir bir bardak tek spermi arttiran keci boynuzu pekmezide icir canim sende ye ben bunu uygulamistim
Cok ssagol cnm benm esim de tedaviye yanasmiyor bu solediklerini alicam muhakkak bi de bi topicte muhtesem 3lu vardi ilaclar vitamibler daha dogrusu 150-200tl civari bisi tutuyormus onuda almayi dusunuyorum istersen sanafa yazabilirimEvet evet bende şaşırmıstım ama doktor ısrarla söyledi bunun yanı sıra keçiboynuzu yiyeceksin dedi eşime kür olsa olurmu dedim hayır meyvesi daha faydalı dedi.
keci boynuzunu. Nasil icirioz tarifini versene cnm cig yenmicekmi keci boynuzu?hergun taze olarak3+5 keci boynusuzu sabah aksam icir bir bardak tek spermi arttiran keci boynuzu pekmezide icir canim sende ye ben bunu uygulamistim
Cok ssagol cnm benm esim de tedaviye yanasmiyor bu solediklerini alicam muhakkak bi de bi topicte muhtesem 3lu vardi ilaclar vitamibler daha dogrusu 150-200tl civari bisi tutuyormus onuda almayi dusunuyorum istersen sanafa yazabilirim
Ne guzel bilgiler veriosn umarim bizdr bebislerimizd kavusuruz :) dedigini yapcam bende bi dahaki adetimde :)tskler bu ikincisi ilk bebekte tum kurleri denedim bu bebegim kendiliginden oldu hic kur yapmadim yumurtlamani cogaltmak icin corekotu bal tarcin karisimini ye adetin 2 gununden 7 gunune kadar yemistim
tskler bu ikincisi ilk bebekte tum kurleri denedim bu bebegim kendiliginden oldu hic kur yapmadim yumurtlamani cogaltmak icin corekotu bal tarcin karisimini ye adetin 2 gununden 7 gunune kadar yemistim
Halbu ki sacmalik ah su doktorlar tam ilgilenmiyorlar hic. Bz uni hastanesine gttk orda bile ilgivyok ozel devlet hepsi ayni hepsini denedk esiminde iice psikolojisi bozulmustu haliyle bi ton para ilaclara hemde yol izin bi suru test mest derken biraktik doktoru psikolojis rahayladiBiliyorum o muhteşem üçlüyü canım ama eşim gerek yok olsaydı doktor zaten söylerdi falan dedi üstelemedim bende. Ama bana göre doktor erken olduğunu düşündü bizim için 6. ayımızda gitmiştik çnkü. Oyüzden pek ilaç işine sokmadı bizi.
sen icmiyorsun canim esin iciyor 4+5 taneyi kaynatip aksam yatarken iciriyorsun ayrica ben pekmezde icirdim cunku doktor bizede ilac vermemisti sonra corek otu bal tarcin karisiminida denedim o ay hamile kaldim oglumakeci boynuzunu. Nasil icirioz tarifini versene cnm cig yenmicekmi keci boynuzu?
bazi yerlede daha cok yiyiorsun ama birer kasik bal tarcin corek otunu 2 gunden 7 gune sabah aksam ac karna yedim biraz bekledikten sonra bir bardak su ictim hergun taze hazirliyorsun corekotu toz olacak canim bal da cicek bali olacak5 gün boyunca yani. bakalım bu ay olmam inş ama olursam denicem mutlaka cok tsk,
Sagol cnm denicem muhakak cok ck alip her aksam yapicam ')sen icmiyorsun canim esin iciyor 4+5 taneyi kaynatip aksam yatarken iciriyorsun ayrica ben pekmezde icirdim cunku doktor bizede ilac vermemisti sonra corek otu bal tarcin karisiminida denedim o ay hamile kaldim ogluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?