Erkek İnfertilitesi Muz+bal+tarçın duyan oldumu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pekmezin Biraz koyu kıvamlısı. Bir işlem uygulamadan tatlı kasığı ile yenilebilir
Eger ise yarayan birileri varsa alirim ama ilk once muhtesem ucluden basliyim diyorum
hepsi birden ters teper flan :)
bi ay onu kullandiktan sonra keci boynuzubu falan deneriz
senin fikrin ne hangisinden basliyim sence o kadar cok yontem varki kafam karisti
esimin amcasi askeri hastanede calisiyo
uroloji doktoru ona havus suyu bal tereyagi flan dems bz kisin havuc suyu icin kati meyve skcagi aldk
pek duzenli yapamadik yazinda mevsimi degil die almadik kafam iyice karisti yao kadar yontem vatki

Aslinda ise yarayana kadar burdaki arkadaslarla brraberce duzrnlu bu onerileri yapsak destek olmus oluruz hem birbirimize ne guzel olur

Havuç suyunu bende duymustum. Aslında ilaçları kullanırken eşin bir gün havuc sıyu bi gün muz olabilir sabahları da keci boynuzu pekmezi :) artık hangisi iyi gelirse sonucta katkısal bisey değil bunlar doğal hepsi :) bende denicem bakalım sonuclar ne olcak :)

Tabilki cnm :) baklim maasla hepsini alicam :) duzenr oturturuz
senlede irtibati kesmeyelim :)

Duzene oturtunca sanada solrtim cnm nasl dyzene koydugumu su anda toparlayamiorm kafamda

Aynen canım irtibatı kesmeyelim bende sansımı bir daha denicem şu 3lü muhteşemden yana bakalım eşim bu sefer ne dicek.hadş bakalım gazamız mübarek olsun :)

Aynen canım irtibatı kesmeyelim bende sansımı bir daha denicem şu 3lü muhteşemden yana bakalım eşim bu sefer ne dicek.hadş bakalım gazamız mübarek olsun :)
Amin cnm insl esime anlattim simdi tamam olur dedi maasla aliriz dio
muhtesem 3lu icinde zorlama simdlik bence bu kurleri uygulasin. Kabul edersse tabi

Bende alicam diorm ama maas ne kadar yeticek belli degl olmadu bu ay aktardan alcaklarimi alirim bidahaki ay ise yaramadi ilaclarida alirim
ilactan muhim aktardakiler sanki bakalim artarsa alirim

hergun taze olarak3+5 keci boynusuzu sabah aksam icir bir bardak tek spermi arttiran keci boynuzu pekmezide icir canim sende ye ben bunu uygulamistim
Hayırlı olsun canım benim eşimde azosperm ne fayda eder ne yapacağımı şaşırdım şimdi nohut kürü ve keçi boynuzu özüne başladım başka önerebileceğin bişey varmı

Hayırlı olsun canım benim eşimde azosperm ne fayda eder ne yapacağımı şaşırdım şimdi nohut kürü ve keçi boynuzu özüne başladım başka önerebileceğin bişey varmı
Cnm oncelikle gecmis olsun keci boynzu ii evet bi de bi arkadas paulasmisti muhtesem 3lu die erkeklerin nerdeyse her sorununa care geliodu ararsan bulursun topigi kadin 2.cocuga hamileymis simdi

tskler canim darisi sizin basiniza bende 2 bebegime hamileyim bence keciboynuzu tek care birde pekmezini icir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…