- Konu Sahibi yabangulumZ
-
sorma ya balım.indireceğim çok müzik var ama korkuyorum:):kedi:
Hey Allahımmm yasağa bak hizaya gel.Şimdi ben torrentten veya rapidden albüm indirsem rar dosyası zaten adını değiştiririm masal.1 yaparım nerden anlıcaksınızda yakalayıp cezalandıracaksınız akannehir Onu geçtim youtubeda dinlerim şarkıyı mp3converter ile çevirdim pc me kaydettim ne yapacaksınız :uhm: Bi yasak yapıyolarda amaçları ne anlamıyorum ben
teşekkürler yabangülü.
bizi bilginediridğin için sağol.
videodan mp3 e çevirin en kötü,ses kalitesi düşük ama idare eder..ayrıca ben ARES'ten hala çatır çatır indiriorum ...
aynen alkisalkisalkisHey Allahımmm yasağa bak hizaya gel.Şimdi ben torrentten veya rapidden albüm indirsem rar dosyası zaten adını değiştiririm masal.1 yaparım nerden anlıcaksınızda yakalayıp cezalandıracaksınız akannehir Onu geçtim youtubeda dinlerim şarkıyı mp3converter ile çevirdim pc me kaydettim ne yapacaksınız :uhm: Bi yasak yapıyolarda amaçları ne anlamıyorum ben
ohoo o zaman ne anlamı kaldı sınırsız internetin Çok üzgünüm çoook eğer bu sistem uygulanırsa ttnet batar bence çoğu insan kapatır ttnet üyeliğini :umursamaz:
ttnetmüzikten indirin..internet sınırsızsa ayda sınırsız yada 500 tane mi ne indirebiliyorsunuz
netiniz sınırlı ise ayda 10 tane
bence daha güvenli ve yasal
kızlar 1 hafta önce sınırsız internete geçtik.kota aşımı oluyordu son 3-4 aydır.üstelik hiç bişey indirmeyip film izlemediğimiz halde.şimdi sorum şu TTNET MÜZİK e üyelik extra bir ücret getiriyormu?siteye girdim ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?