мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ben de kismet lafindan nefret ediyorum, olur ya da olmaz, onceden belli degil bu isler...
Hahaha "normal" durumunu ben de yasadim, nerde ayarsiz var beni bulurdu Simdi ikimizde normal sinirlar icinde normal degiliz

Bence belli ya, o zaman koşturacak mıyız peşinden sürekli? Diyelim senin tabirinle benim beraber olmak isteyeceğim tek kişi de çoktan kapıldı, napıcam ömür boyu yalnız mı kalıcam? Peki beni niye kimse kapmıyor? Bu sorulara cevap istiyorum.

Kader kismet islerine inanmiyorum Andro...
Beraber olmak isteyecegin tek bir kisi yok zaten, karakteri, huyu suyu, tavri, yakisikliligi, zekasi farkli kombinasyonlarda binlerce kisi var belki de sana uyan, etkilenecegin, ya da senden etkilenecek, belki de cok daha fazla...
Ama denk gelirsin gelmezsin, iki yil sonra denk gelirsin, yarin denk gelirsin vs.
Zaten belli sosyal cevrelerle kisitliyiz, secenekler az, ordan bazilari en uyani seciyor, bazilarinin tam da uyan karsisina cikiyor, (mesela ben) bazilari eh iste bir iliski istemedigi icin eh uyanlara donup bakmiyor (mesela sen ), tum olasiliklar uzar gider iste...
Bir elmanin yarisini bekleme modu sadece zaman kaybi o yuzden

Kısmetten kasıt bir elmanın yarısı değil ki zaten, çoğu zaman da insanın istediği gibi biri olmuyor.
Kader de kısmet de şans de ruh eşi de ne dersen de ben bu işlerin tesadüf olduğuna inanmıyorum. Beni geçtim, çok uğraşan çok arayan ama yine de olmayan bir sürü insan var. Öyle ince eleyip sık dokuyan insanlar da değil üstelik. Ama tam tersi hiç aramadığı istemediği beklemediği halde karşısına çıkan insanlar da var. Demek ki olacağı varmış diye düşündürüyor bu beni.
Eğer senin dediğin gibiyse ben kaldım böyle.

Hepsi sadece tesaduf bana kalirsa...
Benim dedigim gibiyse sen neden kaldin?

rica ederim burçdaşım ne demek

sen bu ara neden karamsarsın yaa taş gibi hatunsun valla sen hele bi çık o kabugundan kuyruk olurlar kapında kuyrukk

Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler. Güzellikle olmuyor vallahi, öyle olsaydı yalnızların hepsinin çirkin olması gerekirdi.

Ya ben ne yapabilirim ki, gelen giden yok işte. Olsa talibim şans vericem ama yok Sokaktan adam mı çevireyim napıyım.
Ya bu ara herhalde olmaz, evde ders calisiyorsun, ne kadar ortama giriyorsun ki, ya da kac tane yeni tiple tanistin son zamanlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…