- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.941
Ben de kismet lafindan nefret ediyorum, olur ya da olmaz, onceden belli degil bu isler...
Hahaha "normal" durumunu ben de yasadim, nerde ayarsiz var beni bulurduSimdi ikimizde normal sinirlar icinde normal degiliz
Kader kismet islerine inanmiyorum Andro...Bence belli ya, o zaman koşturacak mıyız peşinden sürekli? Diyelim senin tabirinle benim beraber olmak isteyeceğim tek kişi de çoktan kapıldı, napıcam ömür boyu yalnız mı kalıcam? Peki beni niye kimse kapmıyor? Bu sorulara cevap istiyorum.
Bugün benim doğum günüm. :78:
Son 9 beğeni, doğum günümde bana bir kuş hediye edin bari
Kader kismet islerine inanmiyorum Andro...
Beraber olmak isteyecegin tek bir kisi yok zaten, karakteri, huyu suyu, tavri, yakisikliligi, zekasi farkli kombinasyonlarda binlerce kisi var belki de sana uyan, etkilenecegin, ya da senden etkilenecek, belki de cok daha fazla...
Ama denk gelirsin gelmezsin, iki yil sonra denk gelirsin, yarin denk gelirsin vs.
Zaten belli sosyal cevrelerle kisitliyiz, secenekler az, ordan bazilari en uyani seciyor, bazilarinin tam da uyan karsisina cikiyor, (mesela ben) bazilari eh iste bir iliski istemedigi icin eh uyanlara donup bakmiyor (mesela sen ), tum olasiliklar uzar gider iste...
Bir elmanin yarisini bekleme modu sadece zaman kaybi o yuzden
andrrooooooo sana koskocamaaann mutlu yıllaarrrrr :119::119::119::119:
sen yine de bi mum yak da dilek tut, belki bu sene istisna olur diğerlerine göre
Hepsi sadece tesaduf bana kalirsa...Kısmetten kasıt bir elmanın yarısı değil ki zaten, çoğu zaman da insanın istediği gibi biri olmuyor.
Kader de kısmet de şans de ruh eşi de ne dersen de ben bu işlerin tesadüf olduğuna inanmıyorum. Beni geçtim, çok uğraşan çok arayan ama yine de olmayan bir sürü insan var. Öyle ince eleyip sık dokuyan insanlar da değil üstelik. Ama tam tersi hiç aramadığı istemediği beklemediği halde karşısına çıkan insanlar da var. Demek ki olacağı varmış diye düşündürüyor bu beni.
Eğer senin dediğin gibiyse ben kaldım böyle.
Sağ ol naz çook teşekkür ederim.
Hepsi sadece tesaduf bana kalirsa...
Benim dedigim gibiyse sen neden kaldin?
rica ederim burçdaşım ne demek
sen bu ara neden karamsarsın yaataş gibi hatunsun valla sen hele bi çık o kabugundan kuyruk olurlar kapında kuyrukk
O kurallarin ugramadigi kadin yokTesadüfse eğer ömür boyu yalnızım demektir, şans yok bende.Murphy nin bütün kanunları bana işliyor.
O kurallarin ugramadigi kadin yok
Nasil sopaliksin AndroSansi kendin yarat o zaman
Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler.Güzellikle olmuyor vallahi, öyle olsaydı yalnızların hepsinin çirkin olması gerekirdi.
bak bana yalnızım işteeasıl sen istisnasınn
Ya bu ara herhalde olmaz, evde ders calisiyorsun, ne kadar ortama giriyorsun ki, ya da kac tane yeni tiple tanistin son zamanlarda...Ya ben ne yapabilirim ki, gelen giden yok işte. Olsa talibim şans vericem ama yokSokaktan adam mı çevireyim napıyım.
Ya bu ara herhalde olmaz, evde ders calisiyorsun, ne kadar ortama giriyorsun ki, ya da kac tane yeni tiple tanistin son zamanlarda...
neden ben sopa yiyorum ki şimdii
Asıl sopalık burda hex
neden ben sopa yiyorum ki şimdii
Güzel değilime getirmeye çalışıyosun lafı.
Karamsar karamsar konusmayin leyn
Kisir donguye giren sensin, bak bir de 10 sene diyor, ben de 1 seneye burdayim, hatta Ankara'da olacagim, biri olmazsa gel konusalim diyorumYine başa döndük.Neyse 10 sene sonra tekrar konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?