- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.221
ay bizde 7 yıl birlikte geçirince teklif falan kalmıyorama ben gene yinede dalga geçiyorum zaten biz ailecek birbirimizle uğraşmaya bayılırız oyüzden sorun değil
Biz de 8 yilin sonunda evlendik, ayagiyla durtup gii evlen benimle deseydi, o da yeterdi banaay bizde 7 yıl birlikte geçirince teklif falan kalmıyorama ben gene yinede dalga geçiyorum zaten biz ailecek birbirimizle uğraşmaya bayılırız oyüzden sorun değil
Hayir erkekler bu konularda sanslari zorlamaz, elde ne varsa eyvallah der, sartlari zorlayan kadin olur genelde, iliski ilerledikce erkek ogrenir burda bunu yapmam lazim yoksa kizar diye
Basta direkt niyetini belli etsin diyorum, ne kaybi olabilir ki, zaten niyeti yoksa iki turlu de ortaya cikar, varsa da vakit kaybetmemis olurlar...
Ben ilk tanistik agzinin icine dustum cocugun, tanisirken elini bir sikmam var, demistir birazdan soyunacak bu
Nasıl oldu peki bibi, hadi evlenelim mi dediniz? Ben bu aşamayı gerçekten çok merak ediyorum.
Umarim cikar Androm, ben cizsem siparis versem bu cikardi derim hepÖyle tepki vereceğim biri çıksa karşıma ben de bırakmam elini.
Biz de 8 yilin sonunda evlendik, ayagiyla durtup gii evlen benimle deseydi, o da yeterdi bana
Milenaaa gelsene su cok guzel
Anam ayni bahane, ben kosullar optimum olsun diye bekledim diyor, iyi yemisler bizi bibisorma benimkinin de bahanesi nasıl evlenme teklifi ediceğini bilememek basit bişey olmasın istemiş hiç olmadı
Hayir erkekler bu konularda sanslari zorlamaz, elde ne varsa eyvallah der, sartlari zorlayan kadin olur genelde, iliski ilerledikce erkek ogrenir burda bunu yapmam lazim yoksa kizar diye
Basta direkt niyetini belli etsin diyorum, ne kaybi olabilir ki, zaten niyeti yoksa iki turlu de ortaya cikar, varsa da vakit kaybetmemis olurlar...
Ben ilk tanistik agzinin icine dustum cocugun, tanisirken elini bir sikmam var, demistir birazdan soyunacak bu
yoo sevgili olunca ve biraz uzayınca zaten hep evlilikten falan konu açılıyor biz zaten ev yapılıcaktı onu bekledik canım yoksa daha erken evlenirdikbirlikte yaşamıyoduk biz mağlesef ama hergün nerdeyse görüşüyoduk son 1 senede ev olduktan sonra hep evimizde kalmıştık babama çaktırmadan
Umarim cikar Androm, ben cizsem siparis versem bu cikardi derim hep
Bin tane gicik oldugum huyu var o ayri, gerci bana baksan oooo
Sana didim, baktim asagidasin, seleniyim dedim.bana mı didin?bu saate bi siz kalıyonuz ha
bana mı didin?bu saate bi siz kalıyonuz ha
Hahahaha, ben dengesizim ama azicik, ilk gun agzina dustum, ikinci gun yanina yaklasmadim, ay ne pislikmisim yaoff kız ne çok benziyoruz bizbende uşağımı ilk gördüğümde içimden dedimki off şunu bi dişlasam sonra bi asıldım bi asıldımki fena direk demiştim bikere öpim falan diye ama çok nazlıydı benimki olmaz diyodu
Sana didim, baktim asagidasin, seleniyim dedim.
Burasi gece kadar boyle oluyor ya, gel sen de iste
Biz hic konusmadik seninle...
Kat kati sana nasip olsun kuzucumNe güzel ya allah bozmasın, hep mutlu olun
Ne var anlamadim:26: Neyse...sağ ol var,badenin konusunu geri açtı bu arada mune
Kat kati sana nasip olsun kuzucum
Ozellikle var mi tercih ettigin kendini yakin hissettigin bir il?
Hahahaha, ben dengesizim ama azicik, ilk gun agzina dustum, ikinci gun yanina yaklasmadim, ay ne pislikmisim ya
Ben de gidip soğuk ve ıssız yatağımda yastığıma sarılıp uyuyayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?