мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ay bizde 7 yıl birlikte geçirince teklif falan kalmıyor ama ben gene yinede dalga geçiyorum zaten biz ailecek birbirimizle uğraşmaya bayılırız oyüzden sorun değil

Nasıl oldu peki bibi, hadi evlenelim mi dediniz? Ben bu aşamayı gerçekten çok merak ediyorum.

ay bizde 7 yıl birlikte geçirince teklif falan kalmıyor ama ben gene yinede dalga geçiyorum zaten biz ailecek birbirimizle uğraşmaya bayılırız oyüzden sorun değil
Biz de 8 yilin sonunda evlendik, ayagiyla durtup gii evlen benimle deseydi, o da yeterdi bana

Öyle tepki vereceğim biri çıksa karşıma ben de bırakmam elini.

Nasıl oldu peki bibi, hadi evlenelim mi dediniz? Ben bu aşamayı gerçekten çok merak ediyorum.

yoo sevgili olunca ve biraz uzayınca zaten hep evlilikten falan konu açılıyor biz zaten ev yapılıcaktı onu bekledik canım yoksa daha erken evlenirdik birlikte yaşamıyoduk biz mağlesef ama hergün nerdeyse görüşüyoduk son 1 senede ev olduktan sonra hep evimizde kalmıştık babama çaktırmadan

sorma benimkinin de bahanesi nasıl evlenme teklifi ediceğini bilememek basit bişey olmasın istemiş hiç olmadı
Anam ayni bahane, ben kosullar optimum olsun diye bekledim diyor, iyi yemisler bizi bibi Her sene edecegim duzenimizi kuralim vs. diyor ama unutur o

off kız ne çok benziyoruz biz bende uşağımı ilk gördüğümde içimden dedimki off şunu bi dişlasam sonra bi asıldım bi asıldımki fena direk demiştim bikere öpim falan diye ama çok nazlıydı benimki olmaz diyodu

anladım, işte hiç uzun ilişkim olmadığından mütevellit bilmiyorum böyle şeyleri.

Umarim cikar Androm, ben cizsem siparis versem bu cikardi derim hep
Bin tane gicik oldugum huyu var o ayri, gerci bana baksan oooo

Ne güzel ya allah bozmasın, hep mutlu olun

Hahahaha, ben dengesizim ama azicik, ilk gun agzina dustum, ikinci gun yanina yaklasmadim, ay ne pislikmisim ya

Hahahaha, ben dengesizim ama azicik, ilk gun agzina dustum, ikinci gun yanina yaklasmadim, ay ne pislikmisim ya

benimkide ne naz yaptı da ne oldu şimdi dibimden ayrılmıyor fena aşk yaşadık bence hala daha yaşıyoruz en azından birlikte hala güzel vakit geçiriyoruz sıkılmadık bukadar senedir o önemli

Ben de gidip soğuk ve ıssız yatağımda yastığıma sarılıp uyuyayım bari

ay bende sıcacık kociş koynuna yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…