мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ayıp ayıp çocuklar bile parkta başka çocukların gözü önünde dondurma yemiyor

badenin konusunda ne olduki okumadım ben konum biraz karıştı diye yazmıştı unuttum okumayı :26:

ya bir kadın geldi saydırdı yok işte niye erkeğin peşine takılıyon,kendi sevgilisi de uzman doktormuş bütün kadınlar doktor peşinde oluyomuş,koçişlerimizi rahat bırakın minvalinde şeyler işte sonra tartışmalar,küfürler...

benimkide ne naz yaptı da ne oldu şimdi dibimden ayrılmıyor fena aşk yaşadık bence hala daha yaşıyoruz en azından birlikte hala güzel vakit geçiriyoruz sıkılmadık bukadar senedir o önemli

Aynen, bu Kasim'da 10 yil olacak bizim, dile kolay, benim gibi simarik hatun takildim kaldim birine...
Daha fazla konusmayalim Andro bu ara huysuz bu konularda
O kadar guzel kiz, hala bla bla bir seyler anlatiyor

Yazık oldu ya kız bi cesaret konu açtı hak etmediği bir muamele gördü konusu.

Kadındaki de nasıl bir korkuymuşsakendinden geçti.dün de siteye bir ekşici dadandı yine bana özelden mesaj attı,2 hafta önce de benzeri oldu.bu aralar site troll kaynıyor.

Dengesizin teki geldi mis gibi konuyu hic etti, hayir o kadar kufurden sonra gelmesin bir daha ya...

ben hesabı pasifleştirildiği halde tekrardan teker teker kibledim,umarım geri gelmez kimi üyeler sonsuza kadar banlanıyor geçici yazsa da ama o sadece erkeklere mi oluyor?:44:

Aynen, bu Kasim'da 10 yil olacak bizim, dile kolay, benim gibi simarik hatun takildim kaldim birine...

aynen ya ben bu şişko halimle böyle çıtır kocayı kapmışım andro o güzelliğiyle neler kapmaz

maşşallah canım

Kadındaki de nasıl bir korkuymuşsakendinden geçti.dün de siteye bir ekşici dadandı yine bana özelden mesaj attı,2 hafta önce de benzeri oldu.bu aralar site troll kaynıyor.

Olur öyle, her yorumu ciddiye almamak lazım. Bana da durmadan arkadaşlık isteği geliyor hiç görmediğim üyelerden. Kusura bakmasınlar reddediyorum. Kadın olduğundan emin olduklarımla iletişim kuruyorum.

ben hesabı pasifleştirildiği halde tekrardan teker teker kibledim,umarım geri gelmez kimi üyeler sonsuza kadar banlanıyor geçici yazsa da ama o sadece erkeklere mi oluyor?:44:
Ben de her birini ayri ayri kibledim...
Banlanmanin puanlari var iste, 10 puan konu disi, 30 hakaret, 100 erkek uye vs.
Toplamda 100 puan oluncada tamamen gidiyor uyeligin, bence 30-50 puan bir sey almistir, gene geri gelir gibi geliyor...

Olur öyle, her yorumu ciddiye almamak lazım. Bana da durmadan arkadaşlık isteği geliyor hiç görmediğim üyelerden. Kusura bakmasınlar reddediyorum. Kadın olduğundan emin olduklarımla iletişim kuruyorum.
Ya ben oyle uc bes kabul ettim pek cisim olarak bilmedigim uyeleri, temizlesem mi bir listeyi?:26:

Laan oğlum konuşun bana ne bakıyorsunuz saçmalama, sanki kıskanıyorum Ben kendimi biliyorum ondan öyle diyorum

Dünkü bildiğin sapıktı yahu,gitmiş meme estetiği bölümüne silikon taktırcam diyip millete arkadaşlık isteği yollamış ki resimleri görebilsinama komik oluyo,ben kimi trolleri seviyorum,görünce yaşasın diye çığlık atıyorum içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…