- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.241
Deme oyle beBen de gidip soğuk ve ıssız yatağımda yastığıma sarılıp uyuyayım bari
Ne var anlamadim:26: Neyse...
Su sacma sapan mesajlari da temizleseler bari, heba oldu kizin konusu...
sağ ol var,badenin konusunu geri açtı bu arada mune
o yasakmış ya kazenden emir var galiba,çünkü asla silinemiyor duruyor o küfürler
Bak gene basladi benimki huysuzlugaYok kız, beni kimse almaz
benimkide ne naz yaptı da ne oldu şimdi dibimden ayrılmıyor fena aşk yaşadık bence hala daha yaşıyoruz en azından birlikte hala güzel vakit geçiriyoruz sıkılmadık bukadar senedir o önemli
ay bende sıcacık kociş koynuna yatıcam
badenin konusunda ne olduki okumadım ben konum biraz karıştı diye yazmıştı unuttum okumayı :26:
badenin konusunda ne olduki okumadım ben konum biraz karıştı diye yazmıştı unuttum okumayı :26:
benimkide ne naz yaptı da ne oldu şimdi dibimden ayrılmıyor fena aşk yaşadık bence hala daha yaşıyoruz en azından birlikte hala güzel vakit geçiriyoruz sıkılmadık bukadar senedir o önemli
Dengesizin teki geldi mis gibi konuyu hic etti, hayir o kadar kufurden sonra gelmesin bir daha ya...o yasakmış ya kazenden emir var galiba,çünkü asla silinemiyor duruyor o küfürler
Yazık oldu ya kız bi cesaret konu açtı hak etmediği bir muamele gördü konusu.
Yatiyor musun bebek, dur daha erken
Dengesizin teki geldi mis gibi konuyu hic etti, hayir o kadar kufurden sonra gelmesin bir daha ya...
Aynen, bu Kasim'da 10 yil olacak bizim, dile kolay, benim gibi simarik hatun takildim kaldim birine...
Daha fazla konusmayalim Andro bu ara huysuz bu konularda
O kadar guzel kiz, hala bla bla bir seyler anlatiyor
Kadındaki de nasıl bir korkuymuşsakendinden geçti.dün de siteye bir ekşici dadandı yine bana özelden mesaj attı,2 hafta önce de benzeri oldu.bu aralar site troll kaynıyor.
Ben de her birini ayri ayri kibledim...ben hesabı pasifleştirildiği halde tekrardan teker teker kibledim,umarım geri gelmez kimi üyeler sonsuza kadar banlanıyor geçici yazsa da ama o sadece erkeklere mi oluyor?:44:
Ya ben oyle uc bes kabul ettim pek cisim olarak bilmedigim uyeleri, temizlesem mi bir listeyi?:26:Olur öyle, her yorumu ciddiye almamak lazım. Bana da durmadan arkadaşlık isteği geliyor hiç görmediğim üyelerden. Kusura bakmasınlar reddediyorum. Kadın olduğundan emin olduklarımla iletişim kuruyorum.
Aynen, bu Kasim'da 10 yil olacak bizim, dile kolay, benim gibi simarik hatun takildim kaldim birine...
Daha fazla konusmayalim Andro bu ara huysuz bu konularda
O kadar guzel kiz, hala bla bla bir seyler anlatiyor
Olur öyle, her yorumu ciddiye almamak lazım. Bana da durmadan arkadaşlık isteği geliyor hiç görmediğim üyelerden. Kusura bakmasınlar reddediyorum. Kadın olduğundan emin olduklarımla iletişim kuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?