- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.261
Ya ben oyle uc bes kabul ettim pek cisim olarak bilmedigim uyeleri, temizlesem mi bir listeyi?:26:
Ya yok kiskanclik degil ne alaka ama gerek yok dedim, KK'da her seferinde konuyu kocasina getirip oven kadinlardan olmayalim Bibi'yleLaan oğlum konuşun bana ne bakıyorsunuz saçmalama, sanki kıskanıyorumBen kendimi biliyorum ondan öyle diyorum
Baktim simdi 1 kisi varmis zaten aklima takilan, sildim gitti, artik sekzu fotograflar paylasabilirimYa ne bileyim fotoğraf falan da koyuyoruz ne gerek var, ne olur ne olmaz.
Aha, ne yazdi ozelden ya, nerden bulmus, ne anlatiyor, ben denk gelmedim onaKadındaki de nasıl bir korkuymuşsakendinden geçti.dün de siteye bir ekşici dadandı yine bana özelden mesaj attı,2 hafta önce de benzeri oldu.bu aralar site troll kaynıyor.
Ya yok kiskanclik degil ne alaka ama gerek yok dedim, KK'da her seferinde konuyu kocasina getirip oven kadinlardan olmayalim Bibi'yle
Senin kendini yirin
Ya yok kiskanclik degil ne alaka ama gerek yok dedim, KK'da her seferinde konuyu kocasina getirip oven kadinlardan olmayalim Bibi'yle
Senin kendini yirin
Baktim simdi 1 kisi varmis zaten aklima takilan, sildim gitti, artik sekzu fotograflar paylasabilirim60:
Aha, ne yazdi ozelden ya, nerden bulmus, ne anlatiyor, ben denk gelmedim ona
Benim beyim belli kimselerden yazsaydim keskebi topic vardı koçişlerimizin mesleklerinden bahsedelim diyeBu arada 10 sene ne yahu?Yok artık,benim evliliğim sürmez o kadar
Yaz bebek, beyinle cilgin maceralarini anlat bizeBen evlenirsem ben de yazıcam
Ya bluz altina portakal falan koyarim silikon diye iste, benim seksilik burda bu kadarNein! Olmaz öyle şey bana sordun mu, kıskanırım ben.
Konu mu oraya geldi, dokulmeye mi basladi hemen?Valla bu kadın mı erkek mi bilmiyorum,öyle bariz trollerden değil hatta belki troll bile değil.Ama çok ilginç bu olaydan 2 3 sonra hesabı pasifleştirilmiş ve günlerdir öyle,sanırım biri şikayet falan mı etti artık anlamadım.Çünkü öyle sonsuza kadar banlancak bir üslubu yoktu hiç.Bana cinsel hayatınından kesit yazdı özelde kadın kimliğinde ama
Yaz bebek, beyinle cilgin maceralarini anlat bize
Ya bluz altina portakal falan koyarim silikon diye iste, benim seksilik burda bu kadar
Benim beyim belli kimselerden yazsaydim keske
2004 te tanistik iste, 2012'de de evlendik... Bana da dusununce cok uzun geliyor, ne ara gecmis diyorum
2 gunde kimlerden sogumus insanim ben halbuki
Bu arada senin yas kacti, evliymissin onu anladim, ne yapiyorsun ediyorsun, anlat azicik, tanisalim
Hay allah canını almasın
Yazıcam kocişimle 2. ayımız, çoohh mutluyuz diyeIyyy bak soğudum yine evlilikten Neyse ben serin, rahat yayıla yayıla yattığım yumuşacık yatağıma gidiyorum Haydin iyi geceler.
Hemen hemen yakinmisiz, benim yas 27, ben her seyden acik veriyorumayy sen böyle deyince heyecanlandım.Ben yeni evlendim,Nisan'da.şimdi izmirdeyim eşim şu an yurtdışında.Yaş 25'le 30 arası diyimHayatım çok karmaşık şu sıralar,o gelsin bir balayı yapıcaz adamakıllı,sonrası...
Konu mu oraya geldi, dokulmeye mi basladi hemen?
Aman uzak dur, koy bloke gitsin, ben burda guvenmedigim insanlardan direkt uzaklasiyorum...Valla çok karışık ya,konu oraya gelemez ben elin insanıyla cinsellik falan konuşmam,bir topicte buna bazı sorular geldi,sonra bu o soruyu soran kişiyle beni mi karıştırdıysa artık bana mesajın sonunda onu yazdı merak ediyordun diye.Ama bilerek mi yaptı gerçekten mi karıştırdı bilemicem.Daha anlatırdım da,şimdi deşifre olmasın konu.Şimdi baktım hala pasif hesabı.Ya teşhir meraklısı bir kadın ya da erkek.Ama çok ürktüm,ürküütcü bir şeyler var üslubunda
Hemen hemen yakinmisiz, benim yas 27, ben her seyden acik veriyorum
Anaa daha iki aylikBenim esim de Izmirli, biz de yurtdisindayiz
Ne zaman gelecek esin geri, neden gitti, is egitim icin falan mi, hemen gelsin de acisini cikartin bari
1.5 sene oldu, biz de bu yilin sonunda donecegiz, yuksek lisans bitiyor, esim de isten cikacak donecegiz iste...olaylar çok karışık,biz de yurtdışında tanıştık eşimle,şimdi taşıncaz başka yere.Şu an Amerika'da çalışıyor hala.Ben oraya yüksek lisans için gitmiştim,sonra tanışınca biz kaldık ikimizde orada.Şimdi ben artık döndüm,o hala çalışıyor.Sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz Haziran'ın sonunda bitiyor.Sen kaç senedir abddesin?
1.5 sene oldu, biz de bu yilin sonunda donecegiz, yuksek lisans bitiyor, esim de isten cikacak donecegiz iste...
Benim zorunlu gorevim var zaten Turkiye'de...
Iyi sizin cok kalmamis, 20 gun falan, simdiden gozun aydin o zaman
Yuksek lisansi burslu yapiyorum, o yuzden donunce de 2 yil icin 2 kati 4 yil zorunlu gorevim var, evet ben tez, o is takiliyoruz burda, bu yilin sonunda da aksilik cikmazsa Turkiye'ye donus yapacagizSağ ol canım,çok özledimZorunlu görev?Bu arada biz Türkiye'ye geri dönemiceğiz.Ama hayırlı olsun Eşin orada çalışıyor muydu?Bizim tam tersimizsiniz siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?