мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Laan oğlum konuşun bana ne bakıyorsunuz saçmalama, sanki kıskanıyorum Ben kendimi biliyorum ondan öyle diyorum
Ya yok kiskanclik degil ne alaka ama gerek yok dedim, KK'da her seferinde konuyu kocasina getirip oven kadinlardan olmayalim Bibi'yle
Senin kendini yirin

Ya yok kiskanclik degil ne alaka ama gerek yok dedim, KK'da her seferinde konuyu kocasina getirip oven kadinlardan olmayalim Bibi'yle
Senin kendini yirin

bi topic vardı koçişlerimizin mesleklerinden bahsedelim diye Bu arada 10 sene ne yahu?Yok artık,benim evliliğim sürmez o kadar

Senin kendini yirin

Ben evlenirsem ben de yazıcam

Baktim simdi 1 kisi varmis zaten aklima takilan, sildim gitti, artik sekzu fotograflar paylasabilirim 60:

Nein! Olmaz öyle şey bana sordun mu, kıskanırım ben.

Aha, ne yazdi ozelden ya, nerden bulmus, ne anlatiyor, ben denk gelmedim ona

Valla bu kadın mı erkek mi bilmiyorum,öyle bariz trollerden değil hatta belki troll bile değil.Ama çok ilginç bu olaydan 2 3 sonra hesabı pasifleştirilmiş ve günlerdir öyle,sanırım biri şikayet falan mı etti artık anlamadım.Çünkü öyle sonsuza kadar banlancak bir üslubu yoktu hiç.Bana cinsel hayatınından kesit yazdı özelde kadın kimliğinde ama

bi topic vardı koçişlerimizin mesleklerinden bahsedelim diye Bu arada 10 sene ne yahu?Yok artık,benim evliliğim sürmez o kadar
Benim beyim belli kimselerden yazsaydim keske
2004 te tanistik iste, 2012'de de evlendik... Bana da dusununce cok uzun geliyor, ne ara gecmis diyorum
2 gunde kimlerden sogumus insanim ben halbuki
Bu arada senin yas kacti, evliymissin onu anladim, ne yapiyorsun ediyorsun, anlat azicik, tanisalim

Konu mu oraya geldi, dokulmeye mi basladi hemen?

Yaz bebek, beyinle cilgin maceralarini anlat bize

Ya bluz altina portakal falan koyarim silikon diye iste, benim seksilik burda bu kadar

Hay allah canını almasın

Yazıcam kocişimle 2. ayımız, çoohh mutluyuz diye Iyyy bak soğudum yine evlilikten Neyse ben serin, rahat yayıla yayıla yattığım yumuşacık yatağıma gidiyorum Haydin iyi geceler.

ayy sen böyle deyince heyecanlandım.Ben yeni evlendim,Nisan'da.şimdi izmirdeyim eşim şu an yurtdışında.Yaş 25'le 30 arası diyimHayatım çok karmaşık şu sıralar,o gelsin bir balayı yapıcaz adamakıllı,sonrası...

Naz nere gitti ya, opusme provasi falan mi yapiyor?
Neyse, iyi geceler bebek

Hemen hemen yakinmisiz, benim yas 27, ben her seyden acik veriyorum
Anaa daha iki aylik Benim esim de Izmirli, biz de yurtdisindayiz
Ne zaman gelecek esin geri, neden gitti, is egitim icin falan mi, hemen gelsin de acisini cikartin bari

Konu mu oraya geldi, dokulmeye mi basladi hemen?

Valla çok karışık ya,konu oraya gelemez ben elin insanıyla cinsellik falan konuşmam, bir topicte buna bazı sorular geldi,sonra bu o soruyu soran kişiyle beni mi karıştırdıysa artık bana mesajın sonunda onu yazdı merak ediyordun diye.Ama bilerek mi yaptı gerçekten mi karıştırdı bilemicem.Daha anlatırdım da,şimdi deşifre olmasın konu.Şimdi baktım hala pasif hesabı.Ya teşhir meraklısı bir kadın ya da erkek.Ama çok ürktüm,ürküütcü bir şeyler var üslubunda

Aman uzak dur, koy bloke gitsin, ben burda guvenmedigim insanlardan direkt uzaklasiyorum...

Hemen hemen yakinmisiz, benim yas 27, ben her seyden acik veriyorum
Anaa daha iki aylik Benim esim de Izmirli, biz de yurtdisindayiz
Ne zaman gelecek esin geri, neden gitti, is egitim icin falan mi, hemen gelsin de acisini cikartin bari

olaylar çok karışık,biz de yurtdışında tanıştık eşimle,şimdi taşıncaz başka yere.Şu an Amerika'da çalışıyor hala.Ben oraya yüksek lisans için gitmiştim,sonra tanışınca biz kaldık ikimizde orada.Şimdi ben artık döndüm,o hala çalışıyor.Sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz Haziran'ın sonunda bitiyor.Sen kaç senedir abddesin?

1.5 sene oldu, biz de bu yilin sonunda donecegiz, yuksek lisans bitiyor, esim de isten cikacak donecegiz iste...
Benim zorunlu gorevim var zaten Turkiye'de...
Iyi sizin cok kalmamis, 20 gun falan, simdiden gozun aydin o zaman

1.5 sene oldu, biz de bu yilin sonunda donecegiz, yuksek lisans bitiyor, esim de isten cikacak donecegiz iste...
Benim zorunlu gorevim var zaten Turkiye'de...
Iyi sizin cok kalmamis, 20 gun falan, simdiden gozun aydin o zaman

Sağ ol canım,çok özledimZorunlu görev?Bu arada biz Türkiye'ye geri dönemiceğiz.Ama hayırlı olsunEşin orada çalışıyor muydu?Bizim tam tersimizsiniz siz.

Sağ ol canım,çok özledimZorunlu görev?Bu arada biz Türkiye'ye geri dönemiceğiz.Ama hayırlı olsunEşin orada çalışıyor muydu?Bizim tam tersimizsiniz siz.
Yuksek lisansi burslu yapiyorum, o yuzden donunce de 2 yil icin 2 kati 4 yil zorunlu gorevim var, evet ben tez, o is takiliyoruz burda, bu yilin sonunda da aksilik cikmazsa Turkiye'ye donus yapacagiz
Siz Amerika'da mi kalacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…