- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.441
Tamam canim ben de kactim, hadi gorusuruz
Çok mu şaşırdı.Niye şaşırdı ki? Ee başka bir şey konuşmadınız mı? Tek tepkisi bu mu oldu?
benden hiç beklemiyormuş böyle bişey, onu dedibende dedim niyetim seni arada bırakmak degil, sadece arkandan iş çevirmek istemedim böyle bir durum var. ben bu konuya girmem dedi, girme zaten ama söyle umut var mı sence dedim, karışmam yorum da yapmam dedi, iyi dedim bende :26:
bide yarın o çocukla da buluşacagız bugun aradım konuştuk tel de :26: ama yanımızda başka bir arkadaşı daha olacakistanbuldan gelmiş, aylardır görüşmüyorlarmış, pazar günü benimsin dedi arkadaşım dedi, bende istersen görüşlmeyelim biz dedim, olmaz öyle şey sen gitmeden seni görmek istiyorum dedi, iyi madem dedim beraberr buluşuruz o zaman :44:
yine bir arpa boyu yol gidemedim yani
Ne biçim arkadaşmış o öyle ya. :44: Karışmamasını anlarım da yorum yapmam demesi garip geldi.
Yarın buluşuyorsunuz demek, iyi bari.
ben böyle diyecegini biliyordum zaten, karışmaz bu mevzuya yorum da yapmaz, çünkü burhan da ben de tehlikeli insanlarız, ikimizde alıngan oldugumuz için o ipin her an kopma ihtimali var, arkadaşım tehlikeye girmek istemiyor
ama ben en son tam metrodan inecekken dedim arkadaşıma, ben burhana çok deger veriyorum ve hep hayatımda olsun istiyorum dedim. bundan sonrası yine karışık, yarın da yalnız olamaycagız, benm tüm hayaller başka bahara kaldı yani
Hayırlısı olsun, ben kendim için umutsuz olduğumdan sizlerin hikayelerine heyecanlanıyorum ama sizinkinde de bir gelişme olmayınca benim başıma gelmiş gibi üzülüyorum.
yine bi gelişme yok bende dimioff yaaa :84:
yarın da göreyim bari bi yüzünü, çok özleyecegim zaten
Valla ne desem bilemedim naz, sana moral verecek durumda değilim malum
senin canın mı sıkkın yavrum :26:
Yoo iyiyim, medeni halimden bahsediyorum.
ee medeni hal konusunda aynıyız valla seninlebenim bu iş de olmaz artık biribirimizin yalnızlıgına çare buluruz
Bizde şans yok.Neyse ben kaçtım, iyi geceler kuzum inşallah yarın güzel geçer.
Geldim, yeni eve girdim, sanirim gec kalmisim:44:Nerelerdesin acaba??
benden hiç beklemiyormuş böyle bişey, onu dedibende dedim niyetim seni arada bırakmak degil, sadece arkandan iş çevirmek istemedim böyle bir durum var. ben bu konuya girmem dedi, girme zaten ama söyle umut var mı sence dedim, karışmam yorum da yapmam dedi, iyi dedim bende :26:
bide yarın o çocukla da buluşacagız bugun aradım konuştuk tel de :26: ama yanımızda başka bir arkadaşı daha olacakistanbuldan gelmiş, aylardır görüşmüyorlarmış, pazar günü benimsin dedi arkadaşım dedi, bende istersen görüşlmeyelim biz dedim, olmaz öyle şey sen gitmeden seni görmek istiyorum dedi, iyi madem dedim beraberr buluşuruz o zaman :44:
yine bir arpa boyu yol gidemedim yani
Bizde şans yok.Neyse ben kaçtım, iyi geceler kuzum inşallah yarın güzel geçer.
Dilimde tuy bitti soyle karamsar karamsar konusmayin diyebelki bir gun şansımız olur bizimde
iyi uykular canım, görüşürüzz
Ya Naz kizmada,arkadasina kil oldum, arkadaslik biraz topa girmektir yeri gelince, caba gostermektir, bazen kendinden odun vermektir, ha duvara konusmussun ha ona, yorum bile yapmamak falan, en azindan ben kotu olmayayim sonunda cok ne olumlu olumsuz konusmak istemem ama soyle yap boyle yap diye akil verir insan
Neyse o diger arkadasi cikmasaymis Istanbul'dan super olacakmis, bir gun mu kalacakmis orda, ertesi gun bulusuverseler ne olur sanki
Umarim yarin guzel bir gelisme olur
Bu arada anca gelebildim
Dilimde tuy bitti soyle karamsar karamsar konusmayin diye, hayata gulumseyin hayat da size gulumsesin
kızmam canım ne desen haklısın, ama adamın huyu bu biliyorum karışmaz3 sene önce de okuldan bi çocukla aramızda hoşlantı gibi bişey olmuştu, o zaman resmen bizi görüştürmemek için uğraşmıştı, şimdi öyle yapmıyor en azındna :44: ama topa da girmiyor dedigin gibi, en son " aranızda bişey olur olmaz bilemem, ama olursa da beceremezseniz üzülürüm" dedi. yani tam düşüncesini anlayamadım bende :44:
istanbuldan gelen arkadaşı da ona emri vaki yapmış biraz, pazar günü benimsin demiş, o da önceden sözüm var deyince bozulmuş baya mecbur kalmış yani çağırmaya :26: ben görüşmeyelim istersen arkadşaına ayıp olmasın deyince, " ben seni görmek istiyorum, itiraz da istemiyorum " dediyani hiç olmazsa gitmeden görecegim işte
Evrenin sinyali falan degil Naz, olumlu olursa insan daha makul ilerleyebiliyor, ufak tefek seylere takilmiyor...bundan sonra hep olumlu olacam bu konuda hex, bakalım evren benim sinyallerimi alacak mı
bundan sonra hep olumlu olacam bu konuda hex, bakalım evren benim sinyallerimi alacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?