мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ee o zaman bir hayri yok ki Naz ona anlatmanin, sen birisinin lafiyla duruyor musun, hayir, o da zaten niyeti varsa durmaz yani...
Bu konuyu citlatabilecek ise yarar biri yok mu elde?

Ee o zaman bir hayri yok ki Naz ona anlatmanin, sen birisinin lafiyla duruyor musun, hayir, o da zaten niyeti varsa durmaz yani...
Bu konuyu citlatabilecek ise yarar biri yok mu elde?

o durur iştee yani nasıl deesem erkeklerin yırtık bi tavrı olur ya hani ondan o yok çekingen bi çocuk ki bunu arkadaşı da söylüyor :26:

çıtlatacak kimse de yok işte ortak tek bir arkadaşımız var tek çarem o

Anaaam sen cekingen o cekingen
Sen cocuga anlatsan ve sey desen mesela, ya normalde tarzim degildir boyle bir sey istemek, aslinda mahcupta oluyorum ama bu konuyla ilgili bir yoklasan onu ne var ne yok harika olur benim icin, ben de bir oyle bir boyle arada kaliyorum diyiversen, o da bir ise yarar sanirim ya:44:

ben zaten arkadaşıma " böyle böyle bir duurm var, ben şundan hoşlanıyorum, sana söylemedigim zamanda sanki arkandan iş çeviriyor gibi hissediyorum bil ona göre davran " diyecem. tahminimce o beni karıştırmayın siz ikiniz halledin der. o zaman da " karışmanı istemiyorum ama en azından onda byle bişey varsa eger durdurma, eger yoksa zaten gidiyorum buralarda bi süre sonra biter gider " diyecem

bide şöyle bir durum var, yaklaşık 1 ay önce biz saçma sapan bi şeyden bu çocukla bozuşmuştuk. o zaman arkadaşıma bu konuyu konuşurken ben hatalı oldugumu fark ettim dedim ki git söyle benm yanlış anladıgımı üzgün oldugumu dedim. o da " ben ona söylersem inanmaz, teselli için söyledigimi düşünür, üzüldü çünkü bu mevzuya " dedi. ben de konuş diye ısrar edin " konuşamam işte anla ben, daha fazla konuşturma, senin düşündüğün gibi degil işte o şeyler, inanmaz bana senin agzından duyması gerek " falan diye baya ısrar etti. kesitemiyorum işte olanı biteni

Ay cok karisik:26: Olan biteni sen bilmezsen kimse bilmezki, daha net adimlar at bence, anlat sonra da durdurma deme de senin fikrini merak ediyorum de, zaten konusu gectiyse, sen bir konus der, cocugun hic akli o taraflarda degilse de o da sana citlatir bence, aslinda onun tavrindan biraz anlayabilirsin, agzini yokla biraz

ya ben herşeyi kendime yoruyorum ki bu ara

bugun mesela trip atma mevzu oldu arkadaşla, daha doğrusu o çocuga ttıgım tribin mevzusu oldu dedim 1000 yıl odlu hala unutmadı. sen tripkar bi insansın sana da senin gibisi lazım dedi, sonra da burhan da öyledir yaa çok trip atar dedi bende bunu hemen kendime yonttum tabiki

Ya illa insan akli orda oldugu icin ona yorar yani ortda 100 varsa sen 150 gorursun ama benim derdim o 100 olsun ve bu is istedigin gibi olsun...
Arkadasinla konus, dedigim gibi agzini da yokla, hicbir sey kaybetmezsin Naz, dene...
Zaten olmuyorsa da zorlamanin da anlami yok...

tamamdır ben gazı aldım yarın kesin konuşuyorum

tamamdır ben gazı aldım yarın kesin konuşuyorum
Ama bu konusma bir ise yarasin, sagla bunu, yani ya o citlatsin mevzuyu, ya sen agzindan olumlu ya da olumsuz laf al...
Bak herhangi bir olumsuz soze, adima, geri donuse hazir ol tamam mi?
Ama bunu denemeden bilemezsin, umarim cok cok guzel haberlerini alacagiz

yani aaslında bu konuşmayı olumsuz bişey duymamak için erteliyorum günlerdir ama sanırım olumsuzsa eve dönmeden oğrenmem daha iyi olacak :26: zaten pazar günü çalışmaması da pek muhtemel gözükmüyor yani görüşemeyecegiz sanırım, hiç olmazsa kafamda kesin bişey ile giderim eve :26:

Aynen iki ihtimale de hazir ol, olumsuz olursa olmayacagi varmis dersin...
Olursa zaten tadindan yenmez
Ertelemenin bir faydasi yok ki, zaman kaybetme, netlestir sunu artik, umarim olumlu olur canim

Aynen iki ihtimale de hazir ol, olumsuz olursa olmayacagi varmis dersin...
Olursa zaten tadindan yenmez
Ertelemenin bir faydasi yok ki, zaman kaybetme, netlestir sunu artik, umarim olumlu olur canim

yani sonuçta çok büyük bir aşk yok içimde, biraz bi hoşlantı var olumsuz olsa da yıkılmam yani sonuçta degil mi tabi yine de inşallah olumlu olur yaa, o zaman cidden tam super olur

yani sonuçta çok büyük bir aşk yok içimde, biraz bi hoşlantı var olumsuz olsa da yıkılmam yani sonuçta degil mi tabi yine de inşallah olumlu olur yaa, o zaman cidden tam super olur
Olmaz bir sey olmaz, illa ki olumsuz olursa bir bosluk olur ama simdi neden bundan bahsedelim di mi? Aynen umarim olumlu olur kuzum
Cok sevinirim, guzel haberlerle gelirsen

Olmaz bir sey olmaz, illa ki olumsuz olursa bir bosluk olur ama simdi neden bundan bahsedelim di mi? Aynen umarim olumlu olur kuzum
Cok sevinirim, guzel haberlerle gelirsen

boşluk olur tabi yaa, ama eger olumsuzsa hiç olmazsa aklımdan çıkarırım da arkadaşlıgımız zarar görmez :26:

ama güzel haberlerle gelirsem burda parti yaparızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…