мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Anladim ama onun pazar gunu gelmeme ihtimali var di mi, hatta buyuk olasilik diyorsun, cift cift ne iyiymis:26:

işin daha da iyi tarafı diğer çiftin işi çıktıgı için gelemeyecek olmasıydı, yani başbaşa görüşecektik ama zor görünüyor malesef :26: yarın toplantıların sonuçlanması lazım, ki o da çok zor, haftalardır bitirmeye çalışıyorlar yani

Neyse sen ortak arkadasla konus, dedigim gibi cikarli cik o konusmadan ya lafi kap ya da ona citlatmasini sagla...
Sonrasinda karar verirsin zaten ne yapacagina

Neyse sen ortak arkadasla konus, dedigim gibi cikarli cik o konusmadan ya lafi kap ya da ona citlatmasini sagla...
Sonrasinda karar verirsin zaten ne yapacagina

yarın için bana şans dile o zaman hex :26: düşününce bile çok heyecanlanıyorum

yaww çocuk da öyle aman aman yakışıklı bi çocuk degil ama nedense çok fena taktım
Ya yakisiklidir o, sana oyle gelmese kaymaz gonlun
Hem bir yerden sonra kafanin uyusmasi, huzur bulabilmek cok daha onemli oluyor, senin icin iyi ise olsun Naz ya
Yarin seslen burdan, ben disarda olacagim, geldigim gibi ilk isim buralari kontrol etmek olacak

evet kafalarımız çok uyuşuyor ve çok huzurluyum onun yanında, hayırlısı olsun inşallah

ben yarın akşam gelirim zaten, tabi sizin oralara göre saat kaç olur bilmem ama gelir gelmez buraya yazarım söz

şimdi musadenle yatayım ben canım, yarın uykulu olup da saçmalamıyım bence

Tamam canim ben de kactim, hadi gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…