- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.581
Biliyorum anladım
aaa! Okumadım. Nasıl kırdın? Geçmiş olsun.uyuzum benim.Ayak parmağımı kırdım oturuyorum çıldıracaaaam Hiperaktifim ben oturamam öyle uzun süre
arada oluyor değil mi...arada oluyor değil mi.. bugün bir rapor hazırlarken sağlıkçı arkadaştan intihar girişimlerinin bile belli mevsimlerde arttığını duydum.. Ruh sağlığımızı iyi korumak gerek.. son kısım senle alakalı değilde sabah öğrenince beni etkilediği için yazdım canım..Amin canım sağ ol.
Belli bir şey yok. Genel
Bu havalar bizi melankolik yaptı değil mi?arada oluyor değil mi...arada oluyor değil mi.. bugün bir rapor hazırlarken sağlıkçı arkadaştan intihar girişimlerinin bile belli mevsimlerde arttığını duydum.. Ruh sağlığımızı iyi korumak gerek.. son kısım senle alakalı değilde sabah öğrenince beni etkilediği için yazdım canım..
Günaydın canım , nasılsın?herkese günaydın.....
teşekkür ederim canım çok şükür sağlıklı olmak bile kıymetli bir nimet nefes alabilmek .. bugün böyle modum:)Bu havalar bizi melankolik yaptı değil mi?
Günaydın canım , nasılsın?
Hep böyle olmalı modumuz. Allah'ın bize bahşettiği güzellikler saymakla bitmez. Fark edip şükrünü eda etmemiz lazım, hoş ne kadar şükretsek de tam olmaz...teşekkür ederim canım çok şükür sağlıklı olmak bile kıymetli bir nimet nefes alabilmek .. bugün böyle modum:)
Dün migrenim azmıştı. Bugün daha iyiyim. Sağ ol NAZ. Sen nasılsın?nasılsın Filo cugum
Dün migrenim azmıştı. Bugün daha iyiyim. Sağ ol NAZ. Sen nasılsın?
Aman dilini ısır.ayy çok geçmiş olsunnmigren bende var, şükür ki bu ara pek uğramıyor kendisi
bende iyi diyelim iyi olalım canım, iş mevzuna hala canım sıkkın ama bakalım geçecek inşallah
Aman dilini ısır.
NE zaman "Bu aralar başım ağrımıyor." desem hemen başlar.
:18:benm de öyle olur ama bu aralar agrımaması tuhaf zaten o yuzden her an tetikteyim :26:
:18:
Lucky ne zaman gelecek ya? Ben çok özledim kendisini.
fındıklı çikolatanı almadın demek:26:ben de özledim ama hiç bi fikrim yok canımtatilde diye rahatsız da etmeyim diyorum ama onun da sesi çıkmadı hiç :26:
fındıklı çikolatanı almadın demek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?