- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.561
Çok tatlı.
Onun işleri de bitse bir rahat rahat görüşseniz.
ramazana kadar bitirmeye çalışıyorlar işte toplantıları, zaten ağustosta da sanırım meclis tatile giriyor, onlar normal memur gibi 8 - 5 çalışıyorlar o zamanlarda, yani inşallah ben iş bulup gelene kadar o da rahatlayacak bi daha görüşme sıkıntımız olmaz
Hadi bakalım
senin ayagın nasıl oldu yavrum :26: küçük parmagı alçıya da almıyorlar sanırım, çok dikkat etmen lazım
İyiyim yürümekte sıkıntı çekiyorum işte.
benm geçen sene ayagım kırılmıştı 1 ay neredeyse hiç çıkmadım yataktan ayy Allah korusunn kimsenin başına vermesin yani sen de dikkat et de tekrarlamasın canım, çok çabuk tekrarlarmış bide parmak kırıgı
Ya dikkat etmesine ederdim tam sınav öncesi hiç iyi olmadı
daha 3 hafta var canım iyileşir herhalde :44:
Yok sınava kadar iyileşir de, derse sınava falan gidiyordum engel oldu bana
uzak mı evin dershaneye :26: ulaşım falan sıkıntılı mı :26:
Sıkıntılı değil de ne de olsa yürümek gerek. İlla ki basıyorum üstüne.
doktor ne dedi bilmiyorum da annemin de kırılmıştı daha önce küçük parmagı, doktor basma dememiş anneme, dikkat et bi yere çarpma demiş :26: senin de öyle bişeydir belki :26:
piki
Of sıkıldım yaa otur otur
sanki normalde koşuyorsun bu saatlerde
EvetBen yerimde duramam, tabi siz ordan göremiyorsunuz sürekli dolaşırım
bak sana bi işaret gelmiş iştee, otur dersini çalış yerinden kımıldama demiş sana o işaret
Hayır tatlım sen anlamadın hiperaktivite gibi bir şey, uzun süre oturamamÇalışıyorum zaten dersimi.
şimdi anladım ve kendi fesatlıgımdan kendim utandımçalışıyorsundur zaten bebegimm, ben sadece daha çok çalışırsın böylece diye dedim, baskı olsun diye demedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?