мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Çok tatlı.
Onun işleri de bitse bir rahat rahat görüşseniz.

ramazana kadar bitirmeye çalışıyorlar işte toplantıları, zaten ağustosta da sanırım meclis tatile giriyor, onlar normal memur gibi 8 - 5 çalışıyorlar o zamanlarda, yani inşallah ben iş bulup gelene kadar o da rahatlayacak bi daha görüşme sıkıntımız olmaz

Hadi bakalım

İyiyim yürümekte sıkıntı çekiyorum işte.

benm geçen sene ayagım kırılmıştı 1 ay neredeyse hiç çıkmadım yataktan ayy Allah korusunn kimsenin başına vermesin yani sen de dikkat et de tekrarlamasın canım, çok çabuk tekrarlarmış bide parmak kırıgı

Ya dikkat etmesine ederim de tam sınav öncesi hiç iyi olmadı

Son düzenleme:
Sıkıntılı değil de ne de olsa yürümek gerek. İlla ki basıyorum üstüne.

doktor ne dedi bilmiyorum da annemin de kırılmıştı daha önce küçük parmagı, doktor basma dememiş anneme, dikkat et bi yere çarpma demiş :26: senin de öyle bişeydir belki :26:

Hayır tatlım sen anlamadın hiperaktivite gibi bir şey, uzun süre oturamam Çalışıyorum zaten dersimi.

şimdi anladım ve kendi fesatlıgımdan kendim utandım çalışıyorsundur zaten bebegimm, ben sadece daha çok çalışırsın böylece diye dedim, baskı olsun diye demedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…