мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Son düzenleme:
Cidden? Ay hadi kolay gelsin, sevindim cok Nerden esti?

çalıştıgım işten hakkımı yediler, annemler de küçük yerde çalışma madem büyük bi yer bul orda çalış deyip insafa geldiler ben zaten gitmek istemiyordum pek biliyosun atladım bu teklife

kpss geçsin ben de iş bulayım andro yla ankaranın altını üstüne getirecez

Ee supermis, umarim bulursun canim, iyi haberlerini bekliyoruz artik senin de, cok sevindim kalmana
Beni de alsaniza araniza

Ee supermis, umarim bulursun canim, iyi haberlerini bekliyoruz artik senin de, cok sevindim kalmana
Beni de alsaniza araniza

çok teşekkür ederim canım
sen gelene kadar andro yla iyice bi tozunu attıralım ankara nın sen gelince de üstünden geçmiş oluruz işte

Tamam ben gelinceye kadar ne isini gucunuz var bitirin, ben de burda bitirecegim, gelince mis mis gezelim

sene sonunda gelecektin sen dimi canım :26: o zaamna kadar evim barkım da olur benmn, andro da güzel bi yere atanırsa inşallah kutlamalarımızı yaparızz

Herkes naz i bir baska topikte basip sitem ediyor

yok bu sefer başka topikte basmaktan degil bitterim de ankarada da onunla da bolca görüşecegim ondan kıskanmış biraz

olsun ben yine de 'buralardayım haberin olsun ilk sözleri birlikte verdik önce biz gezicez !!' mesajı veriym de

sana sözüm söz bebegim ama sen eylülde geleceksin andro yazın da burda o sebeple onunla senden önce birazcık gezebilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…