мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sinava kadar olmasin da zaten, aslinda arada cik kafani dagit diyecegim ama sen parmagi hallettin iste Iyi gelirdi aslinda:26:
Aman nazar degmesin

Sınava kadar olmasın iyi hoş diyorsun da şubattan beri hayatımda sınavdan başka bir şey yok zaten bunaldım iyice kitap bile okuyamıyorum ne zamandır nöbet geçiricem az kaldı

Sınava kadar olmasın iyi hoş diyorsun da şubattan beri hayatımda sınavdan başka bir şey yok zaten bunaldım iyice kitap bile okuyamıyorum ne zamandır nöbet geçiricem az kaldı
Ya anliyorum ama ne yazik ki bu surec boyle gececek, bunu en bastan biliyordun Andro, herkes ayni kaygiyi, sikilmayi, bunalimi yasiyor ama bunu yonetebilen digerlerini geride birakiyor... Bunaldim ben demen hicbir seyi cozmez, aksine seni daha da demotive eder, sayili gun kaldi ya, ha bitti ha bitecek, biraz daha ne yazik ki disini sikman lazim, sonra kitapta okursun, gezersin de, ne istersen yaparsin... Arada dedigim gibi mola vermek iyidir, bir gunu hicbir sey yapmadan ve dusunmede gecir, dinlen, istersen ayak sorun olmazsa gez, alisveris, sinema, tiyatro, film vs. Bir gun sonra gene basla...
Cok az kaldi dayan, ben kotuyum demek seni daha da kotu yapar sadece unutma

Siteye niye girdiğimi açıkladım, yazmışsın da yazmışsın İyiyim be bişeyim yok arada kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyorum onu dedim sadece.

Ben herkesle iyi anlasan insani pek sevmem ama senden o elektrigi almadim naz

Amin

:95::95::95::95::95::95:

az kaldı bebekim dayann

ben ancak bugun gelebildim evime Lucky cim, bi sürü saçma sapan şeyler oldu neyse ben sana face adresimi gönderiyorum şimdi, ordan konuşup bi ayarlama yapmaya çalışırız :44:

Ne oldu be? :44:

kız anlattım ya çalıştıgım işle ilgili kendi hatalarını benm üzerime yıktılar diye ben pazartesi sabah gelecektim yoksa, ta bugune kaldı eve dönmem, bide üstüne iş arama olayı eklendi falan :26:
yoksa biz bugunlerde Lucky le beraber fındıklı çikolatalarımızı yiyip, kahvelermizi yudumluyor olacaktır

Ha şu mesele, ben de yeni bir şey oldu sandım.

Anladım kuzum, takılma boşver. Hepimizin hakkı yenmiyor mu? Hangimiz hak ettiğimiz değeri görüyoruz ki sanki

öyle tabi haklısın, arkamda bırakmam lazım artık ama hakkımı yemelerine dayanamıyorum, neyse bunu geçmişte bırakayım ki önümde yeni fırsatlar çıkabilsin
yarın da odamı düzenimi ayarlayıp kpss çalışmaya başlayacagım ancak

Soru falan çöz bari bu saatten sonra konu çalışmaya kalksan yetiştiremezsin. Ya da özet bul öyle çalış.
Neyse hadi gittim ben, zaten hex de kovdu beni.
İyi gecelerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…