- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.641
Naber kuzum?
Naber kuzum?
Napam bugun butun gun labdaydim, anca bitti isim, simdi sevgili isten ciksin diye bekliyorumİyiyim bebek senden naber?
Napam bugun butun gun labdaydim, anca bitti isim, simdi sevgili isten ciksin diye bekliyorum
Senin parmak iyi mi biraz daha?
Iyi iyi hala birazcik uyuzuz ama iyiİyi iyi, senin moralin nasıl?
Iyi iyi hala birazcik uyuzuz ama iyi
Senin denemeler nasil, cok mu goruyorum ben seni buralarda acaba?
Sinava kadar olmasin da zaten, aslinda arada cik kafani dagit diyecegim ama sen parmagi hallettin istenazar değmesin iyi sonuçlar. Ya çok sıkılıyorum napıyım başka bir aktivitem yok ki
Sinava kadar olmasin da zaten, aslinda arada cik kafani dagit diyecegim ama sen parmagi hallettin isteIyi gelirdi aslinda:26:
Aman nazar degmesin
Ya anliyorum ama ne yazik ki bu surec boyle gececek, bunu en bastan biliyordun Andro, herkes ayni kaygiyi, sikilmayi, bunalimi yasiyor ama bunu yonetebilen digerlerini geride birakiyor... Bunaldim ben demen hicbir seyi cozmez, aksine seni daha da demotive eder, sayili gun kaldi ya, ha bitti ha bitecek, biraz daha ne yazik ki disini sikman lazim, sonra kitapta okursun, gezersin de, ne istersen yaparsin... Arada dedigim gibi mola vermek iyidir, bir gunu hicbir sey yapmadan ve dusunmede gecir, dinlen, istersen ayak sorun olmazsa gez, alisveris, sinema, tiyatro, film vs. Bir gun sonra gene basla...Sınava kadar olmasın iyi hoş diyorsun da şubattan beri hayatımda sınavdan başka bir şey yok zaten bunaldım iyice kitap bile okuyamıyorum ne zamandır nöbet geçiricem az kaldı
Ya anliyorum ama ne yazik ki bu surec boyle gececek, bunu en bastan biliyordun Andro, herkes ayni kaygiyi, sikilmayi, bunalimi yasiyor ama bunu yonetebilen digerlerini geride birakiyor... Bunaldim ben demen hicbir seyi cozmez, aksine seni daha da demotive eder, sayili gun kaldi ya, ha bitti ha bitecek, biraz daha ne yazik ki disini sikman lazim, sonra kitapta okursun, gezersin de, ne istersen yaparsin... Arada dedigim gibi mola vermek iyidir, bir gunu hicbir sey yapmadan ve dusunmede gecir, dinlen, istersen ayak sorun olmazsa gez, alisveris, sinema, tiyatro, film vs. Bir gun sonra gene basla...
Cok az kaldi dayan, ben kotuyum demek seni daha da kotu yapar sadece unutma
Ben herkesle iyi anlasan insani pek sevmem ama senden o elektrigi almadim naz
Amin
:95::95::95::95::95::95:
Selam kızlar. Cafedeyım su klavyeye alısamadım bır turlu :) Umarım ıyısınızdır.
Ozlendınız amaa sızı hıc aramıyorum nedense.Yerınızı supangle ıle kapatıyorum emın olun. Bır bes kılo aldım sanırım haha. Gunde uc tane supangle yenır mı ya. Ustune fıstıklı dondurma cekırdek, yemeklerı saymıyorum ama gecen sene gelmemıstım acısını cıkardım. Hepınız ıyı olun.
P.S. Yer degısımı oldugu ıcın hotmaılıme gıremıyorum. Bana ulasmak ısteyenler haberınız olsun:) Naz: Face adresını gonderebılırsın ama yakında donuyorum.
az kaldı bebekim dayann
ben ancak bugun gelebildim evime Lucky cim, bi sürü saçma sapan şeyler olduneyse ben sana face adresimi gönderiyorum şimdi, ordan konuşup bi ayarlama yapmaya çalışırız :44:
Ne oldu be? :44:
kız anlattım ya çalıştıgım işle ilgili kendi hatalarını benm üzerime yıktılar diyeben pazartesi sabah gelecektim yoksa, ta bugune kaldı eve dönmem, bide üstüne iş arama olayı eklendi falan :26:
yoksa biz bugunlerde Lucky le beraber fındıklı çikolatalarımızı yiyip, kahvelermizi yudumluyor olacaktır
Ha şu mesele, ben de yeni bir şey oldu sandım.
yok canım benm hala aklım o meseledeçok hakkımı yediler hazmedemiyorum bi türlü
Anladım kuzum, takılma boşver. Hepimizin hakkı yenmiyor mu? Hangimiz hak ettiğimiz değeri görüyoruz ki sanki
öyle tabi haklısın, arkamda bırakmam lazım artıkama hakkımı yemelerine dayanamıyorum, neyse bunu geçmişte bırakayım ki önümde yeni fırsatlar çıkabilsin
yarın da odamı düzenimi ayarlayıp kpss çalışmaya başlayacagım ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?