- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.821
yalnızlık iyi be Andro mşimdi sevgilin olsao nunla kavga ettin üzüldün agladın falan uğraş dur, bak ne güzel öyle dertlerimiz yok
Bence bu anne babası olmayan bir çocuğa, böylesi daha iyi be bak biz anlaşamıyoruz her şeyime karışıyorlar demek gibi bir şey.
yok canım aynı şey degil de benziyormuş biraz sanırımee napalım be Andro cum bizim de elimiz boş, bekliyoruz işte ya tutarsa diye
Aman ne bileyim işte
sen sınavı bi atlat çevrene bakmaya başla da bakalım o zaman neler olacak
Çevremde bişey yok ki baksam nolcak? Ya niye kimse anlamıyor.
başka çevrelere gireceksin o zaman şekerim onu demek istiyorum ben
Kuzum 24 yıldır giremediğim başka çevrelere şimdi mi giricemSınavdan sonra olacak olan şey evde oturup kitap okucam işte ramazan falan geçicek sonra tercih dönemi gelecek ben anlatayım sana
tercih dönemine kadar geçici bir iş bakmayacak mısın kuzum
Yok ya ne geçicisi kalıcısını bulamadık kiHem bulamam hem de 3-5 ay için kimse almaz. Sözleşme imzalatıyorlar ne gerek var. :18:
yani kuzum gel benim ortamlarıma diyecegim ama benm de geneli çoluk çocuk yaniama ben meclise bi kapağı atayım katalog getirecem sana görürsün
İstemem kiBenim sıkıntım bu naz ben aradığımı bulamayacağıma inandığım ortamlara girmem.
mecliste de mi aradıgını bulamayacaksın canım
Allah allah meclis dediğin de sanki Elite Model Look
Benim isteyeceğim kişinin oralarda işi olmaz.
tip olarak demedim kız, işleri iyi olur, resmi kurum falan diye dedimsenin isteyecegin kişi nerelerde olur bebek
Ay işte ben öyle istemiyorum resmi kurum falanBen mecburiyetten memuriyet istiyorum yoksa gözümde öyle aman aman bir kariyer değil Onu bilsem gidip bulucam Sadece nerelerde olmayacağını biliyorum.
ahh o işler siparişle olaydı gülüm, hayatımda şuan İlhan Mansız ın az bi değişik verisyonu olurduelimizde olanlarla yetiniyoruz işte ancak
Tip olarak demiyorum ben. Kafa yapısı, karakter, yaşam tarzı. Bunlar da istediğim gibi olmayacaksa ne anlamı var? İstemem ki o zaman. Kura çekelim daha iyi, o piti piti yapayım.
yani şekerim ömrümüzü geçirecek adam arıyorsak tabiki sadece tiple olmaz, ama valla bi ilhan mansız gelse de hayır demem o ayrı mesele
benm eski nişanlım lise mezunuydu, hiç bir gün gocunmadım çevremden çok fazla olumsuz şeyler duysam biletek bir gun onun bana olan sevgisinden ya da benim ona olan sevgimden şüphe duymadım, ayrıldıgımız gün bile. sanırım ben yine öyle bir sevgi istiyorum, beni koşulsuz sevecek ve koşulsuz sevebilecegim birini :26: umarım vardır öyle biri
Büyük konuşmayayım ama benim için önemli böyle şeyler ya eğitim durumu kariyeri vs. Hayat görüşümüz uymalı her şeyden önce. Herkesin beklentisi farklı. Sevgiyi herkes ister tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?