- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.881
Amin! Amin! Amin!evet çok haklısın işte biz insanoğlu bazen kolay karamsarlığa kapılıyoruz aslında hakkımızda hayırlısı nezaman ise ozaman olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi
Amin! Amin! Amin!
Birbirimize dua edelim. Birimizden birimizin duası kabul olur inşallah.
Bazen ben de onu düşünüyorum.
Allah çok istediğin şey ile sınarmış ya, inşallah diyorum beni bununla sınamaz.
Allah korusun.
Öyle kötü düşünmeyelim.
"Hiç düşündün mü Yakup (a.s) neden Yusuf (a.s) ile imtihan edilmişti? Çünkü Yakup (a.s) en çok Yusuf'u (a.s) sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi."-Mevlânâ Celaleddin Rûmi-vlla ay Allah korusun yaa
"Hiç düşündün mü Yakup (a.s) neden Yusuf (a.s) ile imtihan edilmişti? Çünkü Yakup (a.s) en çok Yusuf'u (a.s) sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi."-Mevlânâ Celaleddin Rûmi-
Aaa! Öyle mi demiştik?:)
prensescim her gece bildiğimiz duaları okuyacaktık ben yapamadım siz ne yapıyorsunuz.
Aaa! Öyle mi demiştik?
Ne duası? Ne için?
Ben hatırlamıyorum. :26:
Her gece dua etmesem de sureleri ben de okuyorum.Ben bir ara dileklerimi bir deftere yazdım her akşam 7 kere bildiğim duaları okudum da. konuşmultuk. nas,felak,ihlas,ayetel kürsi,namaz sureleri , felan.
Küçükken okula giderken 10 dua bilirdim 10 kere okurdum. İlk okul çağında :)
Asik atismasi gibi oldu
Napayim, belki ben de yarin bir gun ozlu soz patlatirim diye tez yaziyorum
Sen?
İyiyimŞuraya yazayım da ayıp olmasın konuya
Gec kaldim di mi ben? Ambale oldum calismaktan bugun tezimin ilk 3 sayfasini yazdim ama nabeerr?:80:İyiyimŞuraya yazayım da ayıp olmasın konuya
Ben o zaman da yokum, tatilde olacagim yihuuuu:118:haftaya cumartesiden sonra hergun yoklama alacam burada
Gec kaldim di mi ben? Ambale oldum calismaktan bugun tezimin ilk 3 sayfasini yazdim ama nabeerr?:80:
Ben o zaman da yokum, tatilde olacagim yihuuuu:118:
Donuste ben gene dersin basina amatatilde olacaksan eger kıskançlıgımdan dolayı seni dışlayabilirim sanırım
Donuste ben gene dersin basina ama
Yok yok ara ara gelirim ama tez bitene kadar devamlilik zor gozukuyorya tatil ya ders zatenbizimle ne zaman ilgileneceksin
Yok yok ara ara gelirim ama tez bitene kadar devamlilik zor gozukuyor
Hoş geldin Penguin!Beni de alın aranıza
Yeni kategorimiz açılmıştırKatılım başlama tarihi : 3 Haziran 2014 Salı
En son başvuru tarihi : 22 Haziran 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 23 Haziran 2014
Oylama bitiş tarihi : 30 Haziran 2014 / 23:00 Pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?