мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Karabatak gibisin.
O niye be?!!
Bunu hep soyluyorum ust uste gelip kotu krediler doluyor iste sonu guzel olacak, pozitif olup, yasadiginin anin kiymetini bilmek lazim, cok fazla dunyevi seylere takiliyoruz ne yazik ki, azicik birak akisina...
Ben senin negatif hallerine alisik degilim yahu

ben de alışık degilim bu hallerime de işte eski nişanlımın davetiyesini görünce durdum kendi hayatıma baktım ve gördüklerim hoşuma gitmedi malesef, burdan da patlak verdim yani işleri o kadar fena akışına bıraktım ki Hex, elimden hiç bişey de gelmiyor zaten ancak bekliyorum güzel şeyler olsun diye, bide dua ediyorum umarım fazla bekletmezler diye

beni begenmek için bahaneler arıyorsun

Sen oyle san. HIH.

Bir gorunup bir yok oluyorsun.

Iste ben de su olacagi beklemekten vazgecsen de, icinde oldugun zamanin tadini cikarsan diyorum...
Mis gibi zamanin var, gez dolas, keyif yap, beklersen olmasi icin gecen sure cok uzun gelir, bekleme...
Bir gorunup bir yok oluyorsun.
Biz de boyle bilader

Sen oyle san. HIH.

itiraf et kurtul

Iste ben de su olacagi beklemekten vazgecsen de, icinde oldugun zamanin tadini cikarsan diyorum...
Mis gibi zamanin var, gez dolas, keyif yap, beklersen olmasi icin gecen sure cok uzun gelir, bekleme...

:

içinde bulundugum zamanın tadını ancak dizi izleyerek çıkartabiliyorum, yarın da yeniden kanaviçe işlmeye başlayacam eskiden çok severdim

gezip dolaşamıyorum çünkü burda tek bir arkadaşım yok, havuza gideyim diye düşündüm aklıma tek gelen eski komşumuzun 6 yaşındaki veleti oldu beraber gitmek için, onun dışında beraber dışarı çıkıp gezebilecegim kimse yok bunlar daraltıyor ya beni birazda..

Buyuk ihtimalle orda olmak asil seni geren...
Istedigin yerde olabilmek icin biraz cefa cekmek lazim, azicik sik disini
Bu arada kanavice mi? Ben bayilirim oyle seylere Bana da yap bir sey...

Biz de boyle bilader

Eyvallah abla.

Yavrum sis

Cok takilirim ben ona da boyle, guzel kadin erkek farketmez, iki ovguyu hakeder

Guzele bakmak sevaptir bikerem.

Ben yatiyorum.

Hex zaten yarina ancak cevap verir.

Iyi geceler canlar.

Bu arada ben de kactim Naz, sikma hicbir seye canini, hicbir sey senden kiymetli degil
Iyi geceler

Buyuk ihtimalle orda olmak asil seni geren...
Istedigin yerde olabilmek icin biraz cefa cekmek lazim, azicik sik disini
Bu arada kanavice mi? Ben bayilirim oyle seylere Bana da yap bir sey...

zaten bi iş bulup gitsem buradan o zaman kafamı dağıtacak şeyim çok olur, ama böyle olunca kuruyorum da kuruyorum kafamda sürekli

istedigin kanaviçe olsun canım, ben çok severim öyle şeylerle uğraşmayı sen türkiye ye gelene kadar yaparım sana da bişeyler

Ben yatiyorum.

Hex zaten yarina ancak cevap verir.

Iyi geceler canlar.

iyi geceler şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…