мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Kredi kartıyla almadın mı kuzum? O zaman şöyle yapalım internet tarayıcının geçmişinden bul o siteyi bak en son açtığım sayfalardan

evet kredi kartıyla aldım :26: geçmişe bakayım da tee cuma gecesinni geçmişine ulaşabilir miyim acaba :26: kafam hiç çalışmıyor benim yaa

Naz bunu dusunemedi diye guluyordum ama gelmemis kiza mail...

Evet naz tarayaci gecmisine bak

Ulaşırsın, 1 ay öncesine bile ulaşırsın. Bak bakalım bi, tarihe göre listeler zaten tarayıcı

mailime gelmmeiş çünkü facebook ile bağlanmışım siteye puzzlevitrini diye bir siteden almışım, ama hala aldıgım modele ulaşamadım ona da ulaşırsam benden iyisi yok

mailime gelmmeiş çünkü facebook ile bağlanmışım siteye puzzlevitrini diye bir siteden almışım, ama hala aldıgım modele ulaşamadım ona da ulaşırsam benden iyisi yok
Siteye girip paris yazinca epi topu 15 tane falan cikiyor onlardan biridir iste, link paylasamadim burda

Siteye girip paris yazinca epi topu 15 tane falan cikiyor onlardan biridir iste, link paylasamadim burda

https://www.puzzlevitrini.com/parca...l-tower-paris-1000-parca-minyatur-puzzle-429/

sanırım bu, ama emin olamadım artık çok bunalmıştım hangisi olursa olsun diye aldım bi yerden sonra

yok canım bu degil, buna limitim yetmedi

Hadi gozumuz aydin, kayip puzzle bulundu

Uuu çok romantik

yani inşallah budur iyice kafam karıştı ön sipariş yazıyor yaa, o gün gerçi siparişiniz başarıyla alınmıştır yazmıştı, herhalde almayı becerebilmişimdir degil mi :26: ayy yakacam kendimi benzinle bigun bu kafam hiç çalışmıyor yaa

Yok kız bu benim o gün güzelmiş diye paylaştığım, bunu mu almış :26:

Evet iste aldigini sanmistim.

Beni bunu aldin saniyordum.

Hadi gozumuz aydin, kayip puzzle bulundu

Gozumuz aydin naz siparisi vermemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…