- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Niye ya guveniyom ben sana. Kesin bilgi deseydin yeterdi.
Bende oyle nadir izliyorum ama konuyu sak diye anliyorum.
Banu sempatikti yahu. Sahra antipatik.
ayy valla yanyana görünce resimlerini korktum ben de bir an aynı kişiler mi diye
Kim o? Özelden bahsettiğin mi?Allahın vardır bildiği.. Artık en kısa zamanda olsun ... Güçde olmasın geçde olmasın artık.. Böyle diye diye 30 u geçiyom :))
Benim düşndüğüm bir kişi var nasipte o varsa daha çok beklerim onu biliyorum. His işde
Günaydın. Ne haber?Günaydınnnnnnn
Kim o? Özelden bahsettiğin mi?
Günaydın. Ne haber?
iyi ve uykusuz.Günaydın canımmNe olsun bu hafta yoğun geçiyor bnm için bu akşam en yakın arkdaşlarımdan birinin kınası var yarında düğünü :103::103: Koşturmaca anlıcagın . Sen nasılsınn
iyi ve uykusuz.
arkadaşına mutluluklar dilerim.
Kim o? Özelden bahsettiğin mi?
Günaydın. Ne haber?
iyi ve uykusuz.
arkadaşına mutluluklar dilerim.
Iki gun birbirinin arkasindan sovup ucuncu gun konusan tipler bunlar.O yuzden bana hic samimi gelmiyorlar. Sahra da bir cesit mixeriye. Aman bosver , millet para kazaniyor biz cenemizi yoruyoruz.
Misafir vardı.Teşekkür ederimmNeden uykusuzsun :26:
Fark ettim.evet filozof sana hep petunya diyorum neden bilmiyorum
Misafir vardı.
Kalabalıktı ev.
Fark ettim.
Birileri daha benzetiyordu bizi, tarzımızı. Aslı mıydı kimdi?
O kişi için bir şey diyemiyorum.
Olacağı varsa olur zaten.
Ben hiç izlemedim.günaydın herkeslere hatunlarrr
ben çok izlemiyorum zaten survivor ı da işte reklamlardan gördüğüm kadarıyla ancakben kavganın görüntülerini bile hala görmedim çok basitleştirdiler herşeyi yazık
ben bi aramızda kalsın dizisini izliyorum tv de, bi de fatih harbiye yi, başka pek aram yok tv yle
Ben hiç izlemedim.
Hayırlısı...Öyle canım prensesim...
tarzınız benziyor bazen isminize bakmadan yazıyorum :)))
Uzak durayım diyorum unutayım olanları boşver diyorum ama işde olmuyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki bu çocuk kaderim mi diyorum... göreceğiz
Survivorü kastetmiştim.survivor ı mı saydıgım dizileri mi
Survivorü kastetmiştim.
Yalnız öyle sorunca yazdığın dizilere baktım. Onları da izlemiyormuşum. :)
Küçük Ağa var ya Kanal D'de ben sadece onu izliyorum. Zaten çok fazla TV izlemiyorum. Fırsatım da yok.Aram da yok.
herkes bundan şikayetçi zaten.aramızda kalsını çok seviyorum ben eğlencelifatih harbiye de vıcık vıcık aşk işte, o duyguları unutmamam için bakıyorum
ama yine de yabancı dizileri tercih ederim, bizimkiler çok uzun
herkes bundan şikayetçi zaten.bizim dizilerin uzunluğundan.
uykusuzluktan başım da ağrımaya başladı.çok haklılar ama , biz dizi içinbütün akşam gidiyor, o kadar saatte ben sezon bitiriyorum yabancı dizilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?