мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Niye ya guveniyom ben sana. Kesin bilgi deseydin yeterdi.

Bende oyle nadir izliyorum ama konuyu sak diye anliyorum.

Banu sempatikti yahu. Sahra antipatik.

ayy valla yanyana görünce resimlerini korktum ben de bir an aynı kişiler mi diye

ayy valla yanyana görünce resimlerini korktum ben de bir an aynı kişiler mi diye

Iki gun birbirinin arkasindan sovup ucuncu gun konusan tipler bunlar. O yuzden bana hic samimi gelmiyorlar. Sahra da bir cesit mixeriye. Aman bosver , millet para kazaniyor biz cenemizi yoruyoruz.

günaydın herkeslere hatunlarrr

Iki gun birbirinin arkasindan sovup ucuncu gun konusan tipler bunlar. O yuzden bana hic samimi gelmiyorlar. Sahra da bir cesit mixeriye. Aman bosver , millet para kazaniyor biz cenemizi yoruyoruz.

ben çok izlemiyorum zaten survivor ı da işte reklamlardan gördüğüm kadarıyla ancak ben kavganın görüntülerini bile hala görmedim çok basitleştirdiler herşeyi yazık

ben bi aramızda kalsın dizisini izliyorum tv de, bi de fatih harbiye yi, başka pek aram yok tv yle

Misafir vardı.
Kalabalıktı ev.

Fark ettim.
Birileri daha benzetiyordu bizi, tarzımızı. Aslı mıydı kimdi?

O kişi için bir şey diyemiyorum.
Olacağı varsa olur zaten.

Öyle canım prensesim...

tarzınız benziyor bazen isminize bakmadan yazıyorum :)))

Uzak durayım diyorum unutayım olanları boşver diyorum ama işde olmuyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki bu çocuk kaderim mi diyorum... göreceğiz

Ben hiç izlemedim.

survivor ı mı saydıgım dizileri mi
Survivorü kastetmiştim.
Yalnız öyle sorunca yazdığın dizilere baktım. Onları da izlemiyormuşum. :)

Küçük Ağa var ya Kanal D'de ben sadece onu izliyorum. Zaten çok fazla TV izlemiyorum. Fırsatım da yok. Aram da yok.

aramızda kalsını çok seviyorum ben eğlenceli fatih harbiye de vıcık vıcık aşk işte, o duyguları unutmamam için bakıyorum

ama yine de yabancı dizileri tercih ederim, bizimkiler çok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…