мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Allahın vardır bildiği.. Artık en kısa zamanda olsun ... Güçde olmasın geçde olmasın artık.. Böyle diye diye 30 u geçiyom :))

Benim düşndüğüm bir kişi var nasipte o varsa daha çok beklerim onu biliyorum. His işde

Biri var zaten ama beklemek demlenmek gerekiyor bu hayatta herzman

OoOoOo seninde mi sevgilin var. Sevgilisi olan bu topike gelmesin. Depresyona giriyoz.

Anlastik.

bugün işler istediğim gibi gitmedi... çok alınganım sanırım....

Allah' a sığındım bende..

Farkettim utandigini. Filo nerede kayboldu. :)

Daha belli degil. Once bir Turkiye'ye yerlesmem gerek sonra... Ufukta bana bir tatil gorunuyor.

Lucky, süpersin!

Sende oyle..

Kizim bes kisi bulupta begenemiyorum seni.

Gel gel , istersen sana topiki kapatayim kimse giremesin.

Gelmisken survirvir hakkinda goruslerini alalim.
vayyy aklıma kötü şeyler geliiyyy

şok oldum bugün ünlülerden gönüllülere 2 kişi gecicekmiş heycanla bekliyorum tolga ve turabiyi seviyorum
yanlız oylamada tolga ve akın gönüllülere gidicek gibi ćoğu tolga yazıcak tolga ve duyguda akın yazıcak gönüllülerde bulucaklar kendilerini ortalıl karışıcak

Bana turabi deme bana turabi deme.

Ortalik zaten karisik, adalarin birlesmesine bile gerek yok.

Simdilik Tolga canayakin geliyor bana ama davranislarina gore her an fikirlerim degisebiliyor.

Berna'nin gitmesi haksizlikti bana gore. Ondan sonra cokta keyfi kalmadi.

Bernayı bende seviyodum haksızlık yaptilar adalar birleşmiyor işte ordan oraya adam taşıcaklar

Turabiyi bende sevmiyodum ama sahraya düşman olunca bende onu sevmeye başladım aslında kötü niyetli değil sahra onu parmağında oynatıyorsu saf yaa hatta uçakta gelirken akına galiba demişki bu sahra beni kullanır izin verme falan diye

Aaaa ciddi mi, kesin bilgi mi bu. Ben adalar birlesecek saniyordum. Boyle daha iyi olmus o zaman ama o Sahra'nin yuzunu gormeye dayanamiyorum. Turabi'nin simdi mi aklina geldi. O da Sahra nin uzerine oynuyor. Yalniz Akin ve Tolga giderse birbirlerini cig cig yerler.

bu sene ki survivor ı pek izleyemedim ben yaa :26: ama sahra ya sinir oluyorum az izleyen halimle bile

bugun face te bi paylaşım gördüm, sahra yla çılgın bediş teki banu nun resmini yanyana koymuşlar, benziyor da baya, yoksa o kız o kız mı

Kesin bilgi canım survivor topiğine bak orda link var aha ben paylaşım sana

http://mobile.beyazgazete.com/video/video-detay-424899.html

Niye ya guveniyom ben sana. Kesin bilgi deseydin yeterdi.

Bende oyle nadir izliyorum ama konuyu sak diye anliyorum.

Banu sempatikti yahu. Sahra antipatik.

Son düzenleme:
Ne istediğini bilmiyosun diyelim ozaman

Yooo ondan daha onemli islerim var simdi ama gorunce seyrediyorum. Iki dakikalik fragmani bile yarim izlemisim. Iple cektigim survivor, Hilmi Cem ve Murat varkendi onun disindakiler beni cok sarmadi.

Film izliycem ben. Iyi geceler bibi. :13:

Son düzenleme:
Yooo ondan daha onemli islerim var simdi ama gorunce seyrediyorum. Iki dakikalik fragmani bile yarim izlemisim. Iple cektigim survivor, Hilmi Cem ve Murat varkendi onun disindakiler beni cok sarmadi.

Film izliycem ben. Iyi geceler bibi. :13:

İyi geceler canım iyi seyirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…