- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Evet, hatta öyle bir konu vardı. TERAZİler niye geç evlenir diye. Ben bulursam göndereyim sana.
Haklısın. :)
Gene övünüyorum. Bak gene karşı tarafı düşünüyormuşum. Sevişirken bile...Utandım sadece...
Hoş geliveeeediiinn gariiii
Deme öyle ben de Ekim'de 32 olacağım nasipse... Ne yapalım? Allah büyük.
Ay ne güzel!
Tam hayalim... Öğretim görevlisi olmak.
Nerede icra edeceksin görevini...
Biri var zaten ama beklemek demlenmek gerekiyor bu hayatta herzman
89 lu doğumlusun ve evde kaldın mı diyorlarsen bana yolla onları da 85 li birinin dayagını yemiş olsunlar
ileride kendimi unutturmam gerekirse nick imi safinaz yaparım sen ordan tanırsın beni
bekarlık sultanlık demiş büyüklerimiz ben onları yanıltmak istemiyorum
bugün işler istediğim gibi gitmedi... çok alınganım sanırım....
Allah' a sığındım bende..
Evet, hatta öyle bir konu vardı. TERAZİler niye geç evlenir diye. Ben bulursam göndereyim sana.
Haklısın. :)
Gene övünüyorum. Bak gene karşı tarafı düşünüyormuşum. Sevişirken bile...Utandım sadece...
Hoş geliveeeediiinn gariiii
Deme öyle ben de Ekim'de 32 olacağım nasipse... Ne yapalım? Allah büyük.
Ay ne güzel!
Tam hayalim... Öğretim görevlisi olmak.
Nerede icra edeceksin görevini...
Lucky, süpersin!
Evli olan gelebilürmüOoOoOo seninde mi sevgilin var. Sevgilisi olan bu topike gelmesin. Depresyona giriyoz.
Evli olan gelebilürmü
Evli olmak: Sevgilisi olmanin master yapmis hali. N'ayir gelemezsin. Cikarken kapiyi ort usumeyelim.
vayyy aklıma kötü şeyler geliiyyyGel gel , istersen sana topiki kapatayim kimse giremesin.
Gelmisken survirvir hakkinda goruslerini alalim.
vayyy aklıma kötü şeyler geliiyyy
şok oldum bugün ünlülerden gönüllülere 2 kişi gecicekmiş heycanla bekliyorumtolga ve turabiyi seviyorum
yanlız oylamada tolga ve akın gönüllülere gidicek gibi ćoğu tolga yazıcak tolga ve duyguda akın yazıcak gönüllülerde bulucaklar kendilerini ortalıl karışıcak
Bana turabi deme bana turabi deme.
Ortalik zaten karisik, adalarin birlesmesine bile gerek yok.
Simdilik Tolga canayakin geliyor bana ama davranislarina gore her an fikirlerim degisebiliyor.
Berna'nin gitmesi haksizlikti bana gore. Ondan sonra cokta keyfi kalmadi.
Bernayı bende seviyodum haksızlık yaptilaradalar birleşmiyor işte ordan oraya adam taşıcaklar
Turabiyi bende sevmiyodum ama sahraya düşman olunca bende onu sevmeye başladım aslında kötü niyetli değil sahra onu parmağında oynatıyorsu saf yaahatta uçakta gelirken akına galiba demişki bu sahra beni kullanır izin verme falan diye
Aaaa ciddi mi, kesin bilgi mi bu. Ben adalar birlesecek saniyordum.Boyle daha iyi olmus o zaman ama o Sahra'nin yuzunu gormeye dayanamiyorum. Turabi'nin simdi mi aklina geldi. O da Sahra nin uzerine oynuyor. Yalniz Akin ve Tolga giderse birbirlerini cig cig yerler.
Kesin bilgi canım survivor topiğine bak orda link var aha ben paylaşım sana
http://mobile.beyazgazete.com/video/video-detay-424899.html
bu sene ki survivor ı pek izleyemedim ben yaa ama sahra ya sinir oluyorum az izleyen halimle bile
bugun face te bi paylaşım gördüm, sahra yla çılgın bediş teki banu nun resmini yanyana koymuşlar, benziyor da baya, yoksa o kız o kız mı
Niye ya guveniyom ben sana. Kesin bilgi deseydin yeterdi.
Bende oyle nadir izliyorum ama konuyu sak diye anliyorum.
Banu sempatikti yahu. Sahra antipatik.
E fragmanı izleyesin diye attım canım
Sagol canim.Ben bu fragmanin yarisini izlemistim. Dolayisiyla anlamamistim.
Cumartesini iple çekiyorum
Ben iple cekiyorum diyemem, iple cekmiyorum da diyemem.
Ne istediğini bilmiyosun diyelim ozaman
Yooo ondan daha onemli islerim var simdi ama gorunce seyrediyorum. Iki dakikalik fragmani bile yarim izlemisim.Iple cektigim survivor, Hilmi Cem ve Murat varkendi onun disindakiler beni cok sarmadi.
Film izliycem ben. Iyi geceler bibi. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?