- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
uykusuzluktan başım da ağrımaya başladı.![]()
misafirin varmış galiba ondan uyuyamamışsın yanlış hatıramıyorsam degil mi :26: gitmediler mi hala :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykusuzluktan başım da ağrımaya başladı.![]()
Annemi aradım. Gitmişler.misafirin varmış galiba ondan uyuyamamışsın yanlış hatıramıyorsam degil mi :26: gitmediler mi hala :26:
Annemi aradım. Gitmişler.
Bu akşam uyurum inşallah.![]()
bir çerçi ne satarsa alem de onu satıyor sanırmış.ayy ben herkesi kendim gibi evde zannedyorum ondan sana nerdeyse misafirler gitmişler uyu diyecektim ki çalıştıgın aklıma geldi![]()
bir çerçi ne satarsa alem de onu satıyor sanırmış.
insan öyle zannediyor bazenbana da oluyor...
çerçi = seyyar satıcı
dış ticaret şirketinde muhasebe / finanshee öyle olmuşuum bendeben home office çalışınca işte insanların işe gittigi algılarını tamamen kapatmışım kendimde
![]()
ne iş yapıyordun sen :26:
dış ticaret şirketinde muhasebe / finans
ya sen?
ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi?mimarım bende :126: okulu ancak geçen sene bitirebildimşimdi ankaradaki bir ofise yardımcı olarak evden çalışıyorum, her hafta ankaraya gidip toplantılara katılıyorum sadece
![]()
ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi?
evden çalışmak nasıl iyi mi? konsantre olabiliyor musun?
24 kalmış aklımda. kusura bakma.yoo konsantre olamıyorum işte sürekli buralarda takılıyorumama ankarada kalmak istemedim, hem ailemi hem de sevgilimi bırakmak istemedim burada :26: sevgilim gitti, ailem kaldı bitek
yok canım küçük degil, ben 28.5 yaşındayım![]()
24 kalmış aklımda. kusura bakma.
evde ortam olarak da zor. şahsen bizim ev evden çalışmaya hiç müsait değil. konum olarak da karşı apartmandakilerin görgüsüzlükleri / gürültüleri olarak da...![]()
Bu konunun yardımcısının ismi neden " diğerleri " arasında geçiyor acaba.Tunaydin Petunya ve digerleri,
Bunu yazmasam olmazdi. Mavi elime dustun.![]()
Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...bizim ev de musait degildi ama ben bikaç aylık bişey diye darbe yaptım resmençok fazla gelen olmuyor, gidilen yerlere de ben karışmıyrum
zaten haftanın en az 2 akşamı evde olmuyorum ne yapacaklarsa o zamanlarda yapyorlar
gürültü de biz de çok olmuyor ama siz de baya fazla galiba :53:
Bu konunun yardımcısının ismi neden " diğerleri " arasında geçiyor acaba.
Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...![]()
Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba.Petunya (maviye gore sen),
Hem sen sus hic konusma, yardimciymis. Gordum bizim link disinda her linki paylasiyorsun.![]()
Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba.
Ne yapayım ayol. Millet bekar ama müzmin değil. Evlenmek istiyorlar.
Buraya gelirlerse bizim gibi olmaktan korkuyorlar zahir.![]()
Aslan burçlarını gayet iyi bilirim.Bizim topigin reklama ihtiyaci yok zaten. Bir kere sani var o yeter.ve ben bir tek buradayim. Beni gormek icin bile gelirler.
![]()
(Aslan burcu megaloman olur deseler de inanma.)
Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...![]()
Aslan burçlarını gayet iyi bilirim.
Bu arada dikkatimi çekti. Mesajlarımı beğenmeyi iyice bıraktın(ız)![]()
lucky cigim hoşgeldinn
ben diyete başladım bugun![]()