- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Resimlerinden cokta simitli degilsin , fazla abartiyorsun.
Sekerin olabilir ama olmasa da pis bogaziz yemek konusunda kabul edelim. Yalniz ben baslarsam tam baslarim, bir baslayamadim ama yakindir. :)
şeker yüklemesi yapılsın bi kesin sonucu oğrenelim de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bende :26: birinin kontrolunde olunca çok dikkat ediyorum ben yoksa kendi kontrolum pek saglam degil
resimlerde gözükmüyor çünkü ben hep bol giyiyorum görmedin miyaz geliyor şimdi yine alışverişimde hep çuvak gibi t shırtler bende artık dar şeyler giymek istiyorum :84:
Ben de aksine inadim. Biri beni kontrol ederse inadina daha cok yerim.
Ben dar giyiyorum artik. Dolabimda da 38 den 42 ye kadar seyler var ama tayt daha rahat oluyor. Her donem giyecegim var aslinda:)
sen şuan kaç bedensin ki :26: benim dolabım 40 42 44 beden o arada gidip geliyorum ancak
kız resme yazdıgın yoruma koptumadamdaki tipe bak demişsin ya çirkin dimi
Ya ama hakikaten ara verelim demesinden ben de Brad Pitt filan sandim. Hadi bilemedin bir insanin bir guzel tarafi olur bunda o da yok.Eee karakter de yok. Ne ugrasiyorsun. Sakin sen o arayi kapatmasina izin verme , yol alsin.
Suan 40-42 arasi gidiyorum ben.
Ya ama hakikaten ara verelim demesinden ben de Brad Pitt filan sandim. Hadi bilemedin bir insanin bir guzel tarafi olur bunda o da yok.Eee karakter de yok. Ne ugrasiyorsun. Sakin sen o arayi kapatmasina izin verme , yol alsin.
Suan 40-42 arasi gidiyorum ben.
Benim exe benziyor,ben de gördüm.Boş ver Çeşmi,sen ona fazlaydın zaten.
kız kel diye boşuna mı diyorum ben en başından beriadam bildigin kel işte ilk başlarda iyiydi işte, zaten bende öyle sevmiştim de artık cozuttu sevmiyorum bu hallerini hatta işi o da inada bındırdı sanırım iyice düştü gözümden şu saatten sonra benm için çok zor geri dönmek. şartlarım var bi sürü, onları kabul ederse denerim diyecegim ama o daha ilk şarttan kalkar gider masadan diye düşünüyorum
benm gibisin o zaman sende biraz :26: ben agırlıklı olarak 42 giyiyorum ama nadiren 40 a da girebiliyorum :26: ama simitler yüzünden dar olan 42 bile giyemiyorum, o zaman 46 alıyorum ki bol bol ferah ferah giyeyim
Benim exe benziyor,ben de gördüm.Boş ver Çeşmi,sen ona fazlaydın zaten.
Bazi insanlar karakterli olur da cekilir, iyi bir ozelligini goremedik bay E 'nin.
Kizim kel olur karizmatik olur al sana karizmatik adam:
Hala sart mi diyorsun.Mumkunse marsa yolla , kalsin orada.
ayy teşekkür ederim canım benimmutandım bak şimdii
kız ilk şartım zaten öküzlüğü bırakıp insan olacaksın dı bunu duyunca kaçar gider diyorum ya
karakteri iyiydi yavrum, adam üzerime titriyordu, ilk defa birisi onu sevdigimden daha çok beni seviyor diyordumsonradan cozuttu ben ona baglandıkça o gevşedi, sandı ki ben onu her haliyle kabul ederim yok öyle bi dunya işte, bundan sonra onu anlayacak
Ben olsam kapinin onune koyarim bunu ama sen bilirsin.
ben onu kapının önüne koydum zaten de daha haberi yok onun
Alma iceri, kapinin onunde kalsin diyorum .
senden kıymetli mi kız almam içeri olur biter
yeni birisi olabilir sanki benim hızıma ne diyorsun
O da beklemiyordur arada diyorum. :)
kız onu benden başka kim ne yapsın
Bende ayni fikirdeyim de birini aramasi bile iliskinize golge dusurur.
sadece gölge düşürmez öyle bişey herşeyi sonsuza dek bitirir
Cok konustuk benim karnim acikti.Gideyim bir seyler yiyeyim. Gelmezsem iyi geceler naz .
afiyet olsun sana canım
ben yarın ankaraya gidecem, eğer göüşemezsek çarşamba gecesi görüşürüziyi gecelerr
Yedim ama bir tesiri olmadi hala acim.
Bulamiyor musun kizim yollarda birini , ben orada olucam ki ah ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?