- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.021
Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)
Icme zaten iyi bir sey degil.
Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)
Icme zaten iyi bir sey degil.
Yanlis haberi yoktu , hatta iki gun sonra oldu.Yarin yine gelir bir bir konusur. Beni begenin kuslarimi cogaltin diye. Ona takilmayi seviyorum.
oo degerli bir pozisyonsa asla kaçırmam2 gün ortalardan kayboldum diye hemen başkasına vermezsin dimi benim pozisyonu
evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık
Hmm kime versem acaba. :44: Yok benim de yarin gorusmem var onunla ilgilenicem zor girerim.
Ben ilk günden itibaren yeni sisteme ayak uydurdumHmm kime versem acaba. :44: Yok benim de yarin gorusmem var onunla ilgilenicem zor girerim.
Ben yeni sistemi begenmedim ama begendim seni yine iyisin.Filo baya takinti yapti kuslari sanki basi goge erecek. Filo elindeki kuslarla mutlu ol fazlasini isteme. Yarin gelir doser buralari ama ben yokum. :)
çarşamba gece girerim ama idare ediver beni
Ben ilk günden itibaren yeni sisteme ayak uydurdumtabii gelen gideni aratır ama beğenmesek de yapacak bişey yok maalesef
Ilk gunden kaytarmak olmuyor hanimefendi.
:
ama iş için ankaraya gitmem lazım kaldıgım otelde internete giremiyorum ben :26:
Sen git baska topiklerde takil.Kontrat imzalamistin oysaki takilacagin tek topik burasi olacakti. Iki dizide ayni zamanda oynayan oyuncu gordun mu.
yo yooo yooo böyle bir söz vermedim ben
O zaman topik basi pozisyonundan aliniyorsunuz hanimefendi.
alma beni lütfeeennnn :84: :84: ben hepinize aynı anda yetiyorum kiii
Filo'yla ben seni ise alirken boyle anlasmamistik (filonun yine haberi yok)
bence siz beni seviyorsunuz bana kıyamazsınız
Filopet benden kotudur. Kutuphane mudurune benziyor.Birde sevgilisi olanlar gelmesin diyordu. Simdi bahane olacak ona. Kulaklari da cinliyordur simdi.
benim sevgilim yokkiiiiibitti o iş şekerim mazide kaldı kendisi
1-2 saat once sart koyucam kabul ediyorsa gelsin diyordun. Tozlu raflardan cikarttirma bana mesajini. :) Mojito ile sarabi karistirip iciririm sana.
şarap içemiyorum ben
kabul etmeyecegini bildigim için öyle dedim benkızım kendisi ağır abi oldugunu düşünüyor şart işler mi ona
Bu yazdiklariniz kayit altina alinip dosya halinde E'ye gonderilecektir. O zaman agir abi mi hafif abi mi oldugunu bizzat goreceksiniz.
sende adama neler söyledin foto nun altındfaki yorumda ben de onu hatırlatırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?