мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık

oo degerli bir pozisyonsa asla kaçırmam 2 gün ortalardan kayboldum diye hemen başkasına vermezsin dimi benim pozisyonu

Hmm kime versem acaba. :44: Yok benim de yarin gorusmem var onunla ilgilenicem zor girerim.

evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık

Ben yeni sistemi begenmedim ama begendim seni yine iyisin. Filo baya takinti yapti kuslari sanki basi goge erecek. Filo elindeki kuslarla mutlu ol fazlasini isteme. Yarin gelir doser buralari ama ben yokum. :)

Son düzenleme:
Ben ilk günden itibaren yeni sisteme ayak uydurdum tabii gelen gideni aratır ama beğenmesek de yapacak bişey yok maalesef

1-2 saat once sart koyucam kabul ediyorsa gelsin diyordun. Tozlu raflardan cikarttirma bana mesajini. :) Mojito ile sarabi karistirip iciririm sana.

şarap içemiyorum ben

kabul etmeyecegini bildigim için öyle dedim ben kızım kendisi ağır abi oldugunu düşünüyor şart işler mi ona

şarap içemiyorum ben

kabul etmeyecegini bildigim için öyle dedim ben kızım kendisi ağır abi oldugunu düşünüyor şart işler mi ona

Bu yazdiklariniz kayit altina alinip dosya halinde E'ye gonderilecektir. O zaman agir abi mi hafif abi mi oldugunu bizzat goreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…