- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.041
Onu kuzenim yazdi, fotograftaki de sensin bence sen dusun .
hemen sıyrıldı işin içinden vay beeama ben çok güzelim o sebeple bana demiş olamazsın
Kivirma konusunda ustume yoktur.
fark ettim onu
ayy bu 5 dk bekleme olayından dolayı özelden msj ına cvp veremedim de ciddi mi diyorsun kız o kadarcık şeyi deme bile hakkımız yok mu
Hakkini o yonden kullanmamani siddetle tavsiye ederim.
tamamdır abla agzıma ayar çekiyorum ben hemen sen merak etme
Fazla da cekme.Bu arada hangi arada proje yapiyorsun, hangi arada buraya yaziyorsun. Senin projeler ne kadar guvenilir anlamis degilim.
o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum
sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım
DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.
Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:
ne yedin kız bugun 5 kiloluk
yollarda kimseyi bulamam vallaayolculuklar uyumak içindir
yok artıkbir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.
Su icsem yariyor abi.
bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.
Su icsem yariyor abi.
yok artık
bütün bunların hepsini bugun mu yedinhem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak
Sorunlarim var.
Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)
Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusukturBenim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi.
yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı
cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim
Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi.
Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorumbi tatile ihtiyacim var.
Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi.
insan kafasında istemedikten sonra tarçin tarlasına gitsen işe yaramaması muhtemelama sen yine de bi dene bakalım
o tatile benim de ihtiyacım varda 100 senedir çıkamadım bi türlübu yaz kesin diyorum ramazan tam yazın ortasında olunca ben bütün yaz nasıl geçiyor anlamıyorum
Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun.
Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum.
Yakinda cikicam tatile olmaz boyle.
benim biran önce kendime gelmem lazım olmuyor böylehaziran 20 de en yakın arkadaşımın düğünü var giyecek bişey bulamama ihtimalim çok yuksek çok acil çözmem lazım bu durumu
cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bana gizli şekerden şüpheleniyorlar hele bi onu halledeyim de eğer şeker çıkmazsa doğru diyetisyene2 ayda 5 6 kilo versem kar kardır
tatile benim yanıma gelsene yazlık var bizim
Yazliginiz nerde kiz.Gizli seker yok bende, kac kere baktilar. :44:
Ben haziran 20 sine de kalmam tatile gelmek icin ama Lucky'nin umrunda mi hayir. Lucky niye takmiyor bilmiyorum.
Persembe midem icin doktora gidicem eger onu halledersem belki bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?