мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Fazla da cekme. Bu arada hangi arada proje yapiyorsun, hangi arada buraya yaziyorsun. Senin projeler ne kadar guvenilir anlamis degilim.

o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum

sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım

o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum

sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım

DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.

Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:

DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.

Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:

ne yedin kız bugun 5 kiloluk

yollarda kimseyi bulamam vallaa yolculuklar uyumak içindir

ne yedin kız bugun 5 kiloluk

yollarda kimseyi bulamam vallaa yolculuklar uyumak içindir

bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci 4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.

Su icsem yariyor abi.

bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci 4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.

Su icsem yariyor abi.

bütün bunların hepsini bugun mu yedin hem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak

Sorunlarim var.

bütün bunların hepsini bugun mu yedin hem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak

Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)

Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusuktur Benim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi.

Sorunlarim var.

Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)

Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusuktur Benim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi.

yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı

cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim

yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı

cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim

Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi.

Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorum bi tatile ihtiyacim var.

Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi.

Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi.

Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorum bi tatile ihtiyacim var.

Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi.

insan kafasında istemedikten sonra tarçin tarlasına gitsen işe yaramaması muhtemel ama sen yine de bi dene bakalım

o tatile benim de ihtiyacım varda 100 senedir çıkamadım bi türlü bu yaz kesin diyorum ramazan tam yazın ortasında olunca ben bütün yaz nasıl geçiyor anlamıyorum

Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun.

Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum.

Yakinda cikicam tatile olmaz boyle.

Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun.

Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum.

Yakinda cikicam tatile olmaz boyle.

benim biran önce kendime gelmem lazım olmuyor böyle haziran 20 de en yakın arkadaşımın düğünü var giyecek bişey bulamama ihtimalim çok yuksek çok acil çözmem lazım bu durumu

cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bana gizli şekerden şüpheleniyorlar hele bi onu halledeyim de eğer şeker çıkmazsa doğru diyetisyene 2 ayda 5 6 kilo versem kar kardır

tatile benim yanıma gelsene yazlık var bizim

Yazliginiz nerde kiz. Gizli seker yok bende, kac kere baktilar. :44:

Ben haziran 20 sine de kalmam tatile gelmek icin ama Lucky'nin umrunda mi hayir. Lucky niye takmiyor bilmiyorum.

Persembe midem icin doktora gidicem eger onu halledersem belki bir ihtimal.

miden de ne var ki :26::26:

ben haziran ın 11 ine kadar bi yere gidemem, haziranın 11 inden sonra belki 1 haftalıgına yazlıga gidebilirim ( yazlık karadeniz kıyısında ufak bi yerde ama deniz kenarı sonuçta diye düşünüyorum kendimi teselli ediyorum )

20 sinde de alanyaya gidecegim gel beraber gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…