мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

dün öyle bi rivayet vardı lucky takmış olan bi üyeden inciler

Kadin ezilmesine son. Hepimiz erkekiz...

Gunaydin,

Cok iyi ortalik karistiririm.

Nevreste bana ilan-i ask etti haberin yok.

Hepimiz erkekmiyiz hiç haberim yok keşke haberim olaydı

dün öyle bi rivayet vardı lucky takmış olan bi üyeden inciler

Hepimiz erkekmiyiz hiç haberim yok keşke haberim olaydı

Ilacli gazoz dagitip duruyon , sonra da hepimiz erkek miyiz diyon.

Hımmm!
Lucky sahiden erkek mi acaba?
Lucky'i reelde gören var mı?
Açıklasın.
Aramızdaki irlandalı mı Lucky?

Sahitlerim var getiriyore , ben cikiyore, isim vare.

Kendinize iyi bakiyore.

Selam :80: Ben de gelebilir miyim? Yalnız bir sorum olacak müzmin bekarlar sadece resmi olarak bekar olanlar mı yoksa hem resmi hem manevi olarak bekar olanlar mı? Ona göre gelicem.

İş var o zaman? Şu an sadece işe girmeye odaklandığım için de bu kadar ilgisiz olabilirim erkeklere belki işe girdikten sonra ben de ah bi evlensem demeye başlarım.

Ah bir evlensem diyen biri degilim. Bu topikte arkadaslarla evde kaldik diyenleri ti ye almak icin acildi. Evlilik guzel sey ama biz onu hayatin amaci olarak gorup ona gore yasamiyoruz.

melo gel buraya benim hakkimda Lucky7 erkek diyenler varmis. Sen ne diyorsun.

Son düzenleme:

E süper o zaman, benimle aynı kafadansınız. Hayatı amacı değil kesinlikle, ben evlenmek için birini bulmak isteyenlerden değil sevdiği biri olduğu için evliliği düşünenlerdenim.

E süper o zaman, benimle aynı kafadansınız. Hayatı amacı değil kesinlikle, ben evlenmek için birini bulmak isteyenlerden değil sevdiği biri olduğu için evliliği düşünenlerdenim.

Topik olarak bizimle ayni kafada arkadaslar var. Filo var , tam bir kutuphane mudiresi. Naz var ikizler burcu, tam nisanlanacakken cekemem bu adami deyip yeni ayrildi. melo var dilinde piercing var , super marjinal. Bunlar devamli takilan arkadaslar.

Takil bize hayatini yasa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…