- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.781
Topik olarak bizimle ayni kafada arkadaslar var. Filo var , tam bir kutuphane mudiresi. Naz var ikizler burcu, tam nisanlanacakken cekemem bu adami deyip yeni ayrildi. melo var dilinde piercing var , super marjinal. Bunlar devamli takilan arkadaslar.
Takil bize hayatini yasa.
Filo ile iyi anlaşacağız galiba tam bir kitap manyağıyım.Süpermiş ben takılırım buraya arada.
Aramizdan sece sece filo yu mu sectin.
Niye ki? Bi sıkıntısı mı var?
Yoo tanisinca anlarsin.Yalniz yarin burayi okursa ben yokum.
Haha hadi bakalım bence iyi kız bilemiyorum daha görmeden kanım kaynadı niyeyse.
Kanini kaynatir adamin despottur kendisi.Burcun neydi ?
Hımmm!
Lucky sahiden erkek mi acaba?
Lucky'i reelde gören var mı?
Açıklasın.
Aramızdaki irlandalı mı Lucky?
İkizler.
Ben memnunıyetle acıklayım :) lucky le 2-3 hafta da bir gorusuruz . Kendisi cok hanımefendi bir hatundur. Pek severim kendisini
Herkese selam
Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:
Sohbet edebilen herkese acigiz. Erkek disinda her seyden konusuyoruz korkma.
Bu arada burcunu alalim seninde.
Herkese selam
Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:
Burcun olayı nedir? Ona göre kişilik analizi falan mı yapıyorsunuz?Ben herkesle anlaşırım sıkıntı yok.
Edebilirim herhalde, deneyecegim :) Ha bu arada terazi...
SelamBen de daldım öyle ortadan çözmeye çalışıyorum, güzel bi yere benziyor.
Burcu boga olanlari almiyoruz dermisim.
Her kadin gibi burc muhabbeti yapariz arada, oyle disladigimiz bir burc yok.
beratti da terazi , filo da.
SelamBen de bakiniyordum, baktim keyifli bir yer, bir sesleneyim dedim. Iyi bari tek yeni degilim, ilk geyik topigi deneyimi olunca insan bir sasiyor
beratti da terazi , filo da.
Siyasetten tanıyorum seni, oradan buraya geçiş pek kolay olmuyor insan adapte olamıyor hemen.
Aaa ben terazilerle çok iyi anlaşırımTaktım Filo ya galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?