мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Filo ile iyi anlaşacağız galiba tam bir kitap manyağıyım. Süpermiş ben takılırım buraya arada.

Herkese selam

Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:

Naz da ikizler ve iyi anlasiyoruz. Sen filo yu birak beni sec.

Nevreste de ikizler ama bu topige ugramaz.

Ben memnunıyetle acıklayım :) lucky le 2-3 hafta da bir gorusuruz . Kendisi cok hanımefendi bir hatundur. Pek severim kendisini

Yakinda kendimi erkek gibi hissetmeye baslayacaktim beratti. Neyse ki basin aciklamasi yaptin. Ben de seni severim ayrica
Herkese selam

Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:

Sohbet edebilen herkese acigiz. Erkek disinda her seyden konusuyoruz korkma.

Bu arada burcunu alalim seninde.

Son düzenleme:
Burcun olayı nedir? Ona göre kişilik analizi falan mı yapıyorsunuz? Ben herkesle anlaşırım sıkıntı yok.

Herkese selam

Selam Ben de daldım öyle ortadan çözmeye çalışıyorum, güzel bi yere benziyor.

Selam Ben de bakiniyordum, baktim keyifli bir yer, bir sesleneyim dedim. Iyi bari tek yeni degilim, ilk geyik topigi deneyimi olunca insan bir sasiyor

Siyasetten tanıyorum seni, oradan buraya geçiş pek kolay olmuyor insan adapte olamıyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…