мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Aynen ben evde tv izlerken de geriliyorum bir de niye kızıyorsun diyorlar evdekiler.

Gerilmemek ne mumkun, insanin kendi cevresi hemen hemen ayni fikirde oluyor, burda cok kesin bir konuda bile bu kadar farkli fikirleri gorunce gerim gerim gerildim, cok tuttum ama kendimi, takdir ettim

Gerilmemek ne mumkun, insanin kendi cevresi hemen hemen ayni fikirde oluyor, burda cok kesin bir konuda bile bu kadar farkli fikirleri gorunce gerim gerim gerildim, cok tuttum ama kendimi, takdir ettim

Bir yandan iyi oluyor farklı bakış açılarını görmüş oluyorum sadece çevrendekileri dinlersen çok dar bir çerçevede kalıyorsun çünkü. Neyse burayı da ciddileştireceğiz şimdi.

Selam Ben de bakiniyordum, baktim keyifli bir yer, bir sesleneyim dedim. Iyi bari tek yeni degilim, ilk geyik topigi deneyimi olunca insan bir sasiyor

Ilk bizde mi milli oldun. Diyorum naz a topigimiz meshur oldu duyan geliyor diye inanmiyor.

Aaa ben terazilerle çok iyi anlaşırım Taktım Filo ya galiba

Al filo'nu ama sonra geri iade yok taaam mi.

Ben su burc olaylarini pek bilmiyorum ama ovune ovune teraziyim derim her firsatta ne anliyorsam, var mi fikri olan?
Bu arada senin burcun ne? Kesin konusulmustur ama deyiver bir daha

Ben aslan burcuyum ayni zamanda mutevaziyim. Sevdiklerime cok takilirim , sevmediklerime hiiiiccc takilmam. Her dedigimi ciddiye almayin bastan uyarayim. :)

Evet ben de seni ordan biliyorum, ohom ohom diyim siyaset konusurken geyige gelivermisiz, iyi gelir bize simdi, orda epey geriliyor insan

Bulusma yeriniz burasi olsun bundan sonra.

Benim de bildiğim tek şey terazilerle ve kovalarla iyi anlaştığım. Ona da reelde de öyle olduğu için inanıyorum.

Bir yandan iyi oluyor farklı bakış açılarını görmüş oluyorum sadece çevrendekileri dinlersen çok dar bir çerçevede kalıyorsun çünkü. Neyse burayı da ciddileştireceğiz şimdi.

Aynen Biz burclardan, yastan bastan devam edelim :)
Yas kac bu arada ?

Tamam kabul ettim ben baştan o da gelsin onun da fikrini soralım.

Ben aslan burcuyum ayni zamanda mutevaziyim. Sevdiklerime cok takilirim , sevmediklerime hiiiiccc takilmam. Her dedigimi ciddiye almayin bastan uyarayim. :)

Bulusma yeriniz burasi olsun bundan sonra.

Ben burcumla ilgili pek bir sey bilmiyorum ama yukselen nanem aslan olabilir mi dedim simdi:44: Orta yoktur bende de, ya cok severim, ya hic sevmem, aklim dilimdedir, hic lafimi sakinmam, ukalaya ukala, mutevaziye de mutaveziyimdir... Benim aney aslan, o mu etkiledi yoksa naif terazi ruhumu :))
Bu arada evet, muhabbete buraya geliriz artik

Ilk bizde mi milli oldun. Diyorum naz a topigimiz meshur oldu duyan geliyor diye inanmiyor.

Aaa ben bunu yeni gordum, evet buraya daldim bakalim, bu ilkim benim, cok ozel Lucky
Duymaktan ziyade, konularda ki eglenceli cevaplariniz beni buralara surukledi diyelim

Bilmiyorum ayagimi kaydirmaya calisanlar var. Biliyorum canim senden bana tam destek olacagini.

Kabul etmeme gibi bir sansin yok zaten onu bil de.

İçimden bir ses gelip bu yazdıklarını okuyunca senin başına pek hoş şeyler gelmeyecek diyor

Seni fazla yasatmazlar o zaman burada.
Konu konusunda rahat olun. Her turlu konu serbest. 18 + bile.

Demeyin 24, demeyin...
28,29,30 diyin:2:
27 yasindayim 30 yas bunalimima hazirlik yapiyorum gordugun gibi...

30 < Lucky nin yasi <40 diyeyim de rahatla.

Aaa ben bunu yeni gordum, evet buraya daldim bakalim, bu ilkim benim, cok ozel Lucky
Duymaktan ziyade, konularda ki eglenceli cevaplariniz beni buralara surukledi diyelim

Iyi ki suruklenmissin diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…