- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.801
Evet ben de seni ordan biliyorum, ohom ohom diyim siyaset konusurken geyige gelivermisiz, iyi gelir bize simdi, orda epey geriliyor insan
Aynen ben evde tv izlerken de geriliyorum bir de niye kızıyorsun diyorlar evdekiler.
Seninle de anlaşacağız o zaman.
Gerilmemek ne mumkun, insanin kendi cevresi hemen hemen ayni fikirde oluyor, burda cok kesin bir konuda bile bu kadar farkli fikirleri gorunce gerim gerim gerildim, cok tuttum ama kendimi, takdir ettim
Naz da ikizler ve iyi anlasiyoruz. Sen filo yu birak beni sec.
Nevreste de ikizler ama bu topige ugramaz.
Yakinda kendimi erkek gibi hissetmeye baslayacaktim beratti.Neyse ki basin aciklamasi yaptin. Ben de seni severim ayrica
Yok daha neler:)) neyse bundan sonra şüphesi olana gereken açıklamaları yaparız seve seve:))
SelamBen de bakiniyordum, baktim keyifli bir yer, bir sesleneyim dedim. Iyi bari tek yeni degilim, ilk geyik topigi deneyimi olunca insan bir sasiyor
Aaa ben terazilerle çok iyi anlaşırımTaktım Filo ya galiba
Ben su burc olaylarini pek bilmiyorum ama ovune ovune teraziyim derim her firsatta ne anliyorsam, var mi fikri olan?
Bu arada senin burcun ne? Kesin konusulmustur ama deyiver bir daha
Evet ben de seni ordan biliyorum, ohom ohom diyim siyaset konusurken geyige gelivermisiz, iyi gelir bize simdi, orda epey geriliyor insan
Gerilmemek ne mumkun, insanin kendi cevresi hemen hemen ayni fikirde oluyor, burda cok kesin bir konuda bile bu kadar farkli fikirleri gorunce gerim gerim gerildim, cok tuttum ama kendimi, takdir ettim
Bir yandan iyi oluyor farklı bakış açılarını görmüş oluyorum sadece çevrendekileri dinlersen çok dar bir çerçevede kalıyorsun çünkü. Neyse burayı da ciddileştireceğiz şimdi.
Ilk bizde mi milli oldun.Diyorum naz a topigimiz meshur oldu duyan geliyor diye inanmiyor.
Al filo'nu ama sonra geri iade yok taaam mi.
Ben aslan burcuyum ayni zamanda mutevaziyim. Sevdiklerime cok takilirim , sevmediklerime hiiiiccc takilmam. Her dedigimi ciddiye almayin bastan uyarayim. :)
Bulusma yeriniz burasi olsun bundan sonra.
AynenBiz burclardan, yastan bastan devam edelim :)
Yas kac bu arada ?
Ben aslan burcuyum ayni zamanda mutevaziyim. Sevdiklerime cok takilirim , sevmediklerime hiiiiccc takilmam. Her dedigimi ciddiye almayin bastan uyarayim. :)
Bulusma yeriniz burasi olsun bundan sonra.
Yok daha neler:)) neyse bundan sonra şüphesi olana gereken açıklamaları yaparız seve seve:))
Tamam kabul ettim ben baştan o da gelsin onun da fikrini soralım.
Yaş 24. Senin?
Ilk bizde mi milli oldun.Diyorum naz a topigimiz meshur oldu duyan geliyor diye inanmiyor.
Demeyin 24, demeyin...
28,29,30 diyin:2:
27 yasindayim 30 yas bunalimima hazirlik yapiyorum gordugun gibi...
Bilmiyorum ayagimi kaydirmaya calisanlar var.Biliyorum canim senden bana tam destek olacagini.
Kabul etmeme gibi bir sansin yok zaten onu bil de.
Ben burcumla ilgili pek bir sey bilmiyorum ama yukselen nanem aslan olabilir mi dedim simdi:44: Orta yoktur bende de, ya cok severim, ya hic sevmem, aklim dilimdedir, hic lafimi sakinmam, ukalaya ukala, mutevaziye de mutaveziyimdir... Benim aney aslan, o mu etkiledi yoksa naif terazi ruhumu :))
Bu arada evet, muhabbete buraya geliriz artik
Demeyin 24, demeyin...
28,29,30 diyin:2:
27 yasindayim 30 yas bunalimima hazirlik yapiyorum gordugun gibi...
Aaa ben bunu yeni gordum, evet buraya daldim bakalim, bu ilkim benim, cok ozel Lucky
Duymaktan ziyade, konularda ki eglenceli cevaplariniz beni buralara surukledi diyelim
27 ne ki ya? Boşver en güzel yaş 33 değil miydi zaten az kalmış tadını çıkar.
Ya 27 iyi hosta, ne duzen kurdum ne bir sey, saf saf dolaniyorum hala...
Bu arada neden 33 ya, ilk defa duydum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?