мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Seni fazla yasatmazlar o zaman burada.
Konu konusunda rahat olun. Her turlu konu serbest. 18 + bile.

30 < Lucky nin yasi <40 diyeyim de rahatla.

Iyi ki suruklenmissin diyelim.

Ben yasarim Lucky de tek sorun ban isi iste
Aha benden buyuk, apla sagolasin, ya kimle kafam uysa ben yasca buyuk cikiyordum, zaten bunalima girdim gircem, ustume ustume bunlarda aaa...

İçimden bir ses gelip bu yazdıklarını okuyunca senin başına pek hoş şeyler gelmeyecek diyor

Ahaha cok korktum.
Ne bileyim cennette öyle olacak herkes diyorlar ya, en güzel yaşmış.

3333 duydum da 33 u duymadim andro. :)

Ben yasarim Lucky de tek sorun ban isi iste
Aha benden buyuk, apla sagolasin, ya kimle kafam uysa ben yasca buyuk cikiyordum, zaten bunalima girdim gircem, ustume ustume bunlarda aaa...

Apla dedigini bir daha gormeyeyim.

Ben o bunalima coktan girdim de ustune su bile ictim.

Bak o olur. Hey bro, How is it going.

Alright, You?
Bak nasil anlastik, yaban eller bize neler ogretmis bro, ama turabinin aksan ikimizde de yoktur, ona eminim
Sen yasi aralik vererek niye soyluyorsun ya? Desene bu bu, su gizem isini bir ben cozemedim...

Bulamadım. Tam olarak ne bulmam gerekiyor?
<3333

Bir de soylemeyi deneyebilirsin.

Alright, You?
Bak nasil anlastik, yaban eller bize neler ogretmis bro, ama turabinin aksan ikimizde de yoktur, ona eminim
Sen yasi aralik vererek niye soyluyorsun ya? Desene bu bu, su gizem isini bir ben cozemedim...

Not bad sis . Sis olsun bari. :)

Turabi ve digerleri .... Aksani biz secemeyiz biliyorsun. Ailemizden ne geliyorsa o. Aksani degil de oyun sonrasi hareketleri gicik adamin, yoksa oyunlardaki performansi da iyi.

Ne performansı?

Iyi Sis olsun hadi :))
Bu arada konusmasi ile dalga gecmedim, asla tarzim degil, ama onun tavriydi benim tiye aldigim, bana gore sacma bir adam, iyi yarissa ne olur...
Neyse konu survivor a gitii, bro'dan nerelere

Deme öyle belki kocan çıtır olur.

Sanirsam arkadas zaten evli.

Iyi Sis olsun hadi :))
Bu arada konusmasi ile dalga gecmedim, asla tarzim degil, ama onun tavriydi benim tiye aldigim, bana gore sacma bir adam, iyi yarissa ne olur...
Neyse konu survivor a gitii, bro'dan nerelere

Ya zaten adami gicik eden hareketleri var. Bu seneki survivor cok zevkli degil. Kotunun iyisi iste.

Benim favorim serenay ve gokhan. O da mecburiyetten.

Sanirsam arkadas zaten evli.

Ya zaten adami gicik eden hareketleri var. Bu seneki survivor cok zevkli degil. Kotunun iyisi iste.

Benim favorim serenay ve gokhan. O da mecburiyetten.

Evet öyleymiş. 30 yaş bunalımına genelde o evde kaldım triplerine girenler giriyor da öyle sandım affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…