- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.841
Bunlar kim ya tanımıyorum ki ben.
Ee daha ne istiyorsun.
Evet öyleymiş.30 yaş bunalımına genelde o evde kaldım triplerine girenler giriyor da öyle sandım affetsin.
Yok yahu ben o zaman da rahattim. Sanirim dogum gunleri beni teget geciyor.Hic oyle evimin kadini olayim triplerim olmadi.
.... ama topik yerini bulsun diye sure koyduk 6 ay icinde evlenen evlenecek.
Sanirsam arkadas zaten evli.
Ya zaten adami gicik eden hareketleri var. Bu seneki survivor cok zevkli degil. Kotunun iyisi iste.
Benim favorim serenay ve gokhan. O da mecburiyetten.
Evet öyleymiş.30 yaş bunalımına genelde o evde kaldım triplerine girenler giriyor da öyle sandım affetsin.
Yok yahu ben o zaman da rahattim. Sanirim dogum gunleri beni teget geciyor.Hic oyle evimin kadini olayim triplerim olmadi.
.... ama topik yerini bulsun diye sure koyduk 6 ay icinde evlenen evlenecek.
Ya zaten evlilik yaşının standardı olmamalı. 20-30 yaş aralığına sıkıştırmışlar mecbur muyum kardeşim belki marjinal seviyorum.
Benim de merve, serenay, azicik gokhan...
Kimseye aman aman kanim kaynamadi bu sene...
Siz bana mi giydiriyorsunuz anlamadim ki:44:
Zaten 9 yildir ayni evde yasiyorduk, evlilik hicbir sey degistirmiyor haber vereyim :)
30 yas konusu surekli yerlesik duzen geyigim benim, kurallara uymayin zaten, kimse kusura bakmasin bazi kurallar aptallar icindir...
Ben simdi kaciyorum, arkamdan bugun bir hatun geldi, bir tatli, bir hos muhabbet diye bahsedin emi?
Opuldunuz
Ha soyle 24 yasindasin boyle rahat konusursun. 30 unu gec gorelim o zaman seni.
Bana bakma ben yurt disindayim bana kimse karismiyor ama Turkiye de ciddi bir baski var farkediyorum.
Ben Hilmi Cem, Murat ve Efe yi seviyordum. Bu sene oyle aman kazansin dedigim kimse yok senin dedigin gibi. Hepsinin gicik hareketleri var.
Siz bana mi giydiriyorsunuz anlamadim ki:44:
Zaten 9 yildir ayni evde yasiyorduk, evlilik hicbir sey degistirmiyor haber vereyim :)
30 yas konusu surekli yerlesik duzen geyigim benim, kurallara uymayin zaten, kimse kusura bakmasin bazi kurallar aptallar icindir...
Ben simdi kaciyorum, arkamdan bugun bir hatun geldi, bir tatli, bir hos muhabbet diye bahsedin emi?
Opuldunuz
Benim ailem ve çevrem rahat o konuda o yüzden ben de sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Kimse sormaz karışmaz. Şanslıyım o bakımdan. Sokaktakileri de ben takmam zaten.
Ya iste 24 iken karismazlar diyorsun. 30 una gel sonra konusalim bu konuyu.
Yok benim ailede evlenme yaşı ortalaması 30 zaten o yüzden rahat konuşuyorum.Ama zaman ne gösterir bilemem tabi.
Neyse ...Senin alanin ne, hangi alanda is ariyorsun.
Mühendisim, kpssye hazırlanıyorum bu aralar son 1 ayım kaldı. :18:
Ne muhendisisin canim. Ooo senin ders calisman gerek. Sinava az kalmis.
Kimya mühendisiyim. Çalışıyorum eylülden beri akşamları da burdayım.Kafam dağılsın diye zaten akşam çalışamıyorum sabahçıyım ben.
Benim bir arkadasim da kimya muhendisi ama baska bir ulkede. Zevkli meslek. Kontrol ediyorsan kendini sorun degil ama ben olsam hic girmezdim bu son bir ay. Cik kizim bu topikten.
Gündüz girmiyorum ders çalışıyorum ama Haziranda burada olmam büyük ihtimalle.
Bak seni arkadas olarak ekledim her an ensendeyim. Girdigini gormeyeyim.
Tamam süper girersem kov beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?