- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.881
Her turlu tatli kabulumdur. Ayrim yapmam pek.
valla höşmerim künefe gibi yöresel tatlıların yanında, cheesecake, tiramusu gibi dünya tatlıları da kabulumdur, yeter ki içinde peynir olsun
Seninle kahvenin yaninda ne yiyecegimiz anlasilmistir.
hangisinden yiyecegiz
Sende cheesecake havasi goruyorum naz. :)
Iki tane cay var kilo verdiren , soyliyim mi ha , ama ben sana kusmustum.
evett doğru tahmin
ama sen de hemen küsüyosun yaaküsme de hadi barış bana çay ismi ver
Aaaa burayi unutmusum ben, eee yokluguna alisinca.
Isimleri alman icin biraz daha cabalaman gerek .
bundan sonra hep buradayım,hiç gitmek yokksen 1 2 güne varlıgıma alışır isimleri verirsin eminim
Sen oyle san. 12 gunde anca kandirirsin beni.
benim zamanım bol şekerim, 12 gün de bekleyebilirim seni
yalnız şuan uyumam lazım benim :26:
İyi o zaman geldim.Hayır yani ilişkim var ama evlenemiyoruz, bir türlü teklif ettiremedim vs. muhabbeti dönüyorsa hiç bulaşmayayım dedim.
Eee nasılsınız o zaman?
Birisi gelsin BERATTİ hakkında açıklama yapsın. Ya BERATTİ de erkekse.Ben memnunıyetle acıklayım :) lucky le 2-3 hafta da bir gorusuruz . Kendisi cok hanımefendi bir hatundur. Pek severim kendisini
Bizim hayatımızın amacı başka. Ama henüz ne olduğunu biz de bilmiyoruz.Ah bir evlensem diyen biri degilim. Bu topikte arkadaslarla evde kaldik diyenleri ti ye almak icin acildi. Evlilik guzel sey ama biz onu hayatin amaci olarak gorup ona gore yasamiyoruz.
melo gel buraya benim hakkimda Lucky7 erkek diyenler varmis. Sen ne diyorsun.
E süper o zaman, benimle aynı kafadansınız.Hayatı amacı değil kesinlikle, ben evlenmek için birini bulmak isteyenlerden değil sevdiği biri olduğu için evliliği düşünenlerdenim.
Filo ben oluyorum.Topik olarak bizimle ayni kafada arkadaslar var. Filo var , tam bir kutuphane mudiresi. Naz var ikizler burcu, tam nisanlanacakken cekemem bu adami deyip yeni ayrildi. melo var dilinde piercing var , super marjinal. Bunlar devamli takilan arkadaslar.
Takil bize hayatini yasa.
Sağ ol Lucky, beni bu kadar sevme... gözlerim yaşarıyor...Aramizdan sece sece filo yu mu sectin.
Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.Yoo tanisinca anlarsin.Yalniz yarin burayi okursa ben yokum.
Haha hadi bakalım bence iyi kız bilemiyorum daha görmeden kanım kaynadı niyeyse.
Hoş geldiniz. İlk geyik deneyiminizi bizimle yaşamışsınız. Bu bizim için bir şereftir. Her zaman bekleriz.Herkese selam
Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:
Ben de TERAZİ burcuyum. Bir tek bu konuda mütevazı olamam.Edebilirim herhalde, deneyecegim :) Ha bu arada terazi...
Canım ikizler burcusun, ondan anlaşırız seninle...Aaa ben terazilerle çok iyi anlaşırımTaktım Filo ya galiba
İkizler, Terazi ve Kova hava grubu burçlarıdır. Birbirleriyle iyi geçinirler...Benim de bildiğim tek şey terazilerle ve kovalarla iyi anlaştığım. Ona da reelde de öyle olduğu için inanıyorum.
30 < FİLOZOF'un yasi <40 aynenSeni fazla yasatmazlar o zaman burada.
Konu konusunda rahat olun. Her turlu konu serbest. 18 + bile.
30 < Lucky nin yasi <40 diyeyim de rahatla.
Iyi ki suruklenmissin diyelim.
Ben 30+ olduğum halde düzen kuramadım bir şey yapamadım. Gidip intihar mı etsem ki?Ya 27 iyi hosta, ne duzen kurdum ne bir sey, saf saf dolaniyorum hala...
Bu arada neden 33 ya, ilk defa duydum :))
Bunu ben de duymuştum.Ne bileyim cennette öyle olacak herkes diyorlar ya, en güzel yaşmış.
Anneeeeeem, buradayım. Kimsecikler dışlayamaz seni...Küçüğüm diye dışladınız mı beni?Filo nerdesin?
Lucky7 haklı. Benim ailem de baskıcı değil ama sağdan soldan çevreden oluyor 30+ olmaya başlayınca...Ya iste 24 iken karismazlar diyorsun. 30 una gel sonra konusalim bu konuyu.
Bir üstteki mesajda sorduğum sorunun cevabını da almış oldum.Mühendisim, kpssye hazırlanıyorum bu aralar son 1 ayım kaldı. :18:
Surekli kib yapicam seni gorursem.
Duraydım böyle, gitme diyeydim.bozmaaammmm
hemen gel deseydin, yetiş deseydin, niye haber vermedin
Yetmiyor iste yetmiyorrrr getirdigin ek is bul, kendini yirt yetiremiyorsun. Kac gundur bir lokma cikolata yiyemedim. (-ki diyette oldugum icin bu dogrudur)
Bonjour guzel muzminler ve muzmin olmayanlar,
Filo arkandan konusa konusa bitiremedik dun seni. Onlar konustular ben hiccc agzimi acmadim, hele naz ne konustu ne konustu (garibim burada bile degildi)
Kasap sevdigi postu yere vururmus . Benim sevmelerim boyle isine gelirse
beratti acaip guzel bir kadin bu dedigini duymasin filo.:26: Bir goren bir daha bakiyor oyle salina salina yuruyor Londra sokaklarinda.
Gune yeter artik gayri deyip cikolata ile basladim. Bugun reiki 2 ye basliycam.
Dipsiz Not: Hexee evli, cocugu yok ama kedileri var. Kendini onlara adamis. 27 yasinda. Andro kimya muhendisi 24 yasinda KPSS ye hazirlaniyor. Kib yapilmayi bekliyor.Naz sadece naz, hala kusum onunla .
Duraydım böyle, gitme diyeydim.
Bonjour guzel muzminler ve muzmin olmayanlar,
Filo arkandan konusa konusa bitiremedik dun seni. Onlar konustular ben hiccc agzimi acmadim, hele naz ne konustu ne konustu (garibim burada bile degildi)
Kasap sevdigi postu yere vururmus . Benim sevmelerim boyle isine gelirse
beratti acaip guzel bir kadin bu dedigini duymasin filo.:26: Bir goren bir daha bakiyor oyle salina salina yuruyor Londra sokaklarinda.
Gune yeter artik gayri deyip cikolata ile basladim. Bugun reiki 2 ye basliycam.
Dipsiz Not: Hexee evli, cocugu yok ama kedileri var. Kendini onlara adamis. 27 yasinda. Andro kimya muhendisi 24 yasinda KPSS ye hazirlaniyor. Kib yapilmayi bekliyor.Naz sadece naz, hala kusum onunla .
Bence sevmiyor.
önce bana garibim diyerek sevgi ifadesi kullanmışsın sonra daa küsüm demişsinnn
karar ver luckyy beni seviyor musun sevmiyor musnnn
Bence sevmiyor.
O yüzden sen Lucky bırak beni sev.
İmza: Fitne fücur Filozof
Olsun. Sen gene de en çok beni sev.ben ikinizi de aynı anda sevebilirim kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?