- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.901
Olsun. Sen gene de en çok beni sev.
Nasılsın NAZ?
Çalışmaların nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?
yani şimdi ben en çok seni severim demiyim de bence lucky zaten küs olup olmadıgı konusunda kararsız, kesin kararını vermiş olmasın
Allaha şükür saglıgım iyi, biraz yopun günler beni bekliyor ama bugun canım hiç bişey yapmak istemiyor
sen nasılsın filo cugumm
Hımmm! Evden çalışma işleri nasıl gidiyor? Proje?
Ben de iyiyim canım, nezle olmuşum. Burnum tıkalı. Uykum var... falan filan...
Ne kadar süre orada kalacaksın ki?çok geçmiş olsunnn
fena degil gibi bakalım az bi zaman kaldı :18: pazar günü zaten tümden ankaraya gidecem teslime kadar, toplantılar sıklaşacakmış, yeter artık bu kadar gidip gelmek gideyim biraz da orada yaşayayım
Ne kadar süre orada kalacaksın ki?
Daha iyi, git gel yapmaktan.11 hazirana kadar :26:
ama bu sefer orada bi akrabanın yanına kalmaya gidecegim annemle beraberev ortamı olacak yani, kurtuldum otel odalarından
Daha iyi, git gel yapmaktan.
İnşallah toplantılar da güzel geçer de teslim edersin şu işi güzelce...
KPSS'ye de az kaldı.ayy inşallah valla, bi bitse de şu proje daha kpss ye çalışacagım :18:
sen doktora gittin mi filo cum :26:
KPSS'ye de az kaldı.
Allah kolaylık versin canım.
Doktora gitmedim. Dünden beri bu kadar fena oldu.
İlaç içiyorum.
Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun.Alintilarinizi alintilayamadim. :)
Lucky'ciginiz su an kilo verdigi icin aldigi tayti degistirmeye gidiyor. :hava atan smiley:
Filo cugum cugum.:26: Sen dur ben gelince alicam hesabini Naz. Hem biz Nevreste ile sevisiyoruz. Doluyum yani .
Beratti, işin gırgırındayım. Biliyorsun değil mi?Slm muzminler, benim hakkimda da supheler varmis :) kosup geldimfilozof prenses birilerinin benim de hakkimda aciklama yapmasini bekliyormus :) simdi getiririm birilerinide , filozof onlar hakkinda da aciklama ister simdi. Bu boyle uzayip gider:44: lucky cim haftaya gorustugumuzde bu kusukulari kokunden kurutacak bir fikrim var
Beratti, işin gırgırındayım. Biliyorsun değil mi?
Ben kütüphane müdiresi (luck7 bana böyle diyor) olduğum için "acaba beratti ciddiye mi aldı?" diye üzüldüm.Yani :)) tabiki biliyorum , filozof girgiriniza katiliyorum iste:)
Ben kütüphane müdiresi (luck7 bana böyle diyor) olduğum için "acaba beratti ciddiye mi aldı?" diye üzüldüm.
Evet kutuphane mudiresi oldugunu okumustum:) yok canim ciddiye almadim asla .Rahat ol.
lakjdlakdlakda
(15 karaktere tamamlamaya çalışıyorum da.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?