мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Olsun. Sen gene de en çok beni sev.

Nasılsın NAZ?
Çalışmaların nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?

yani şimdi ben en çok seni severim demiyim de bence lucky zaten küs olup olmadıgı konusunda kararsız, kesin kararını vermiş olmasın

Allaha şükür saglıgım iyi, biraz yopun günler beni bekliyor ama bugun canım hiç bişey yapmak istemiyor

sen nasılsın filo cugumm

Hımmm! Evden çalışma işleri nasıl gidiyor? Proje?

Ben de iyiyim canım, nezle olmuşum. Burnum tıkalı. Uykum var... falan filan...

Hımmm! Evden çalışma işleri nasıl gidiyor? Proje?

Ben de iyiyim canım, nezle olmuşum. Burnum tıkalı. Uykum var... falan filan...

çok geçmiş olsunnn

fena degil gibi bakalım az bi zaman kaldı :18: pazar günü zaten tümden ankaraya gidecem teslime kadar, toplantılar sıklaşacakmış, yeter artık bu kadar gidip gelmek gideyim biraz da orada yaşayayım

KPSS'ye de az kaldı.
Allah kolaylık versin canım.

Doktora gitmedim. Dünden beri bu kadar fena oldu.
İlaç içiyorum.

off evet kpss ye de az var, çalışıyorum aslında, daha çok da çalışacagım proje bitince ama devlette çalışmak isteyip istemedigimden emin bile degilim

keşke gitseydin doktora canım yaa, baya halsizmişsin hem farklı bi ilaç verirdi belki :26:

Alintilarinizi alintilayamadim. :)

Lucky'ciginiz su an kilo verdigi icin aldigi tayti degistirmeye gidiyor. :hava atan smiley:

Filo cugum cugum.:26: Sen dur ben gelince alicam hesabini Naz. Hem biz Nevreste ile sevisiyoruz. Doluyum yani .

Alintilarinizi alintilayamadim. :)

Lucky'ciginiz su an kilo verdigi icin aldigi tayti degistirmeye gidiyor. :hava atan smiley:

Filo cugum cugum.:26: Sen dur ben gelince alicam hesabini Naz. Hem biz Nevreste ile sevisiyoruz. Doluyum yani .
Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun. Çoluklu çocuklu, kocasını aldatmaz o!

( Tipik Türk kadını vardır ya "benim kocam yapmaz" diyen... Ben de nevreste'me güveniyorum. )

Slm muzminler, benim hakkimda da supheler varmis :) kosup geldim filozof prenses birilerinin benim de hakkimda aciklama yapmasini bekliyormus :) simdi getiririm birilerinide , filozof onlar hakkinda da aciklama ister simdi. Bu boyle uzayip gider:44: lucky cim haftaya gorustugumuzde bu kusukulari kokunden kurutacak bir fikrim var

Beratti, işin gırgırındayım. Biliyorsun değil mi?

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…