мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ben bilmem. sen bilirsin nerede? :)

üç tane göz kırpma koydum.
uyarı verdi "en az 15 karakter olmalı" diye... ben de 15 karaktere tamamlamak için fütursuzca bastım tuşlara...

Bugun henuz konusamadik , genelde telden texden gorusuyoruz hergun . simdi okudum alisveriste galiba kizimiz . kilo verdi baya keyfini suruyor iste :) bu arada bende teraziyim , senin topigin vardi galiba davet etmistin ama pek katilamamistim.

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Ben katildim canim.

Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun. Çoluklu çocuklu, kocasını aldatmaz o!

( Tipik Türk kadını vardır ya "benim kocam yapmaz" diyen... Ben de nevreste'me güveniyorum. )

Emin misin , gecen gun bana ilan-i ask etti de , gelsin yalanlasin. Kapi gibi mesajlarim var.

Bunlarin kuskulari bitmez, filo nun erkek olmadigini kim ispatlayacak.
bu arada lucky nerede? pek bos birakmazdi burayi.

Ne ugursuz taytmis veremeden geri dondum yine. Bu ucuncu verme denememdi. Acil bir odeme yapmam gerekiyor. Kirmizi mektuplardan geldi. Sarjim bitti bekliyorum. Simsek cakiyor duyuyor musun ve oyunu kullandin mi?

Bos ver verme , lazim olur belki ilerde:) Henuz simsek falan yok hala heran gelebilir ,yagmur siddetli . evet bizde suphe hakkimizi kullanalim :) filozof bir prenses mi yoksa prens mi

Bugun henuz konusamadik , genelde telden texden gorusuyoruz hergun . simdi okudum alisveriste galiba kizimiz . kilo verdi baya keyfini suruyor iste :) bu arada bende teraziyim , senin topigin vardi galiba davet etmistin ama pek katilamamistim.
YOK KONU BENİM DEĞİLDİ DE SOHBET DİYORDUK ORADA DİYE DAVET ETMİŞTİM.

Bos ver verme , lazim olur belki ilerde:) Henuz simsek falan yok hala heran gelebilir ,yagmur siddetli . evet bizde suphe hakkimizi kullanalim :) filozof bir prenses mi yoksa prens mi
OKLAR NEDEN BANA DÖNDÜ.

ilerde, hamileliginde giyersin iste Allah mi soyletti ne
İNŞALLAH, HAYIRLISIYLA...

Alintilarinizi alintilayamadim. :)

Lucky'ciginiz su an kilo verdigi icin aldigi tayti degistirmeye gidiyor. :hava atan smiley:

Filo cugum cugum.:26: Sen dur ben gelince alicam hesabini Naz. Hem biz Nevreste ile sevisiyoruz. Doluyum yani .

sen alıntı yapmamışsın bende görmemişim senin geldigini iyi ki de görmemişim hemen beni bi boşlamalar, başkasına göz koymalar falan ben de filoyu çok severim o zaman napalım, mecburum buna

Hadi hayirlisi, insallah ... unutma nikah sahidin ben olacaktim

Istersen gelin arabasini sana veririm.

YOK KONU BENİM DEĞİLDİ DE SOHBET DİYORDUK ORADA DİYE DAVET ETMİŞTİM.

OKLAR NEDEN BANA DÖNDÜ.

İNŞALLAH, HAYIRLISIYLA...

Her an donebilir sana oklar o yuzden tikkatli ol.
sen alıntı yapmamışsın bende görmemişim senin geldigini iyi ki de görmemişim hemen beni bi boşlamalar, başkasına göz koymalar falan ben de filoyu çok severim o zaman napalım, mecburum buna

Bakmazsan gormezsin Naz. Herkes filo yu seciyor bende beratti ve nevresteyi sectim.

Sağ ol ya NAZ ,
demek LUCKY seni seçmedi diye sen de bana "mecburen" döndün.
Hıııh! Bu şekilde ben de istemem seni.

Bakmazsan gormezsin Naz. Herkes filo yu seciyor bende beratti ve nevresteyi sectim.

ben seçim yapmamıştım ikiniz arasında beni buna sen zorladın lucky cigim

Sağ ol ya NAZ ,
demek LUCKY seni seçmedi diye sen de bana "mecburen" döndün.
Hıııh! Bu şekilde ben de istemem seni.

sen beni çok yanlış anladıınnnnn

ben seçim yapmamıştım ikiniz arasında fekat lucky beni seçime zorladı, o yuzden öyle dedim ben yoksa ikinizi de eşit seviyorum demiştim

İşin şakasındayım.
Biliyorum. Ben de hepinizi seviyorum. Hepiniz için en iyisi olmasını diliyorum.

bu arada benim mesajlarımı neden beğenmiyorsunuz?
illa imzama yazmak zorunda mıyım?

ben unutuyorum msj begenmeyi :26: bundan sonra her msj ını begenirim diyecegim ama o da olmuyor işte, hep bekle diyor baan begenmeye çalıştıgımda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…