- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.921
ben bilmem. sen bilirsin nerede? :)bu arada lucky nerede? pek bos birakmazdi burayi.
üç tane göz kırpma koydum.Bu ne kiz , lakjdlakdlaklada anlmadim. hangi dil:)
ben bilmem. sen bilirsin nerede? :)
üç tane göz kırpma koydum.
uyarı verdi "en az 15 karakter olmalı" diye... ben de 15 karaktere tamamlamak için fütursuzca bastım tuşlara...
Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.
Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun.Çoluklu çocuklu, kocasını aldatmaz o!
( Tipik Türk kadını vardır ya "benim kocam yapmaz" diyen... Ben de nevreste'me güveniyorum.)
Slm muzminler, benim hakkimda da supheler varmis :) kosup geldimfilozof prenses birilerinin benim de hakkimda aciklama yapmasini bekliyormus :) simdi getiririm birilerinide , filozof onlar hakkinda da aciklama ister simdi. Bu boyle uzayip gider:44: lucky cim haftaya gorustugumuzde bu kusukulari kokunden kurutacak bir fikrim var
bu arada lucky nerede? pek bos birakmazdi burayi.
Bos ver verme , lazim olur belki ilerde:) Henuz simsek falan yok hala heran gelebilir ,yagmur siddetli . evet bizde suphe hakkimizi kullanalim :) filozof bir prenses mi yoksa prens miBen katildim canim.
Emin misin , gecen gun bana ilan-i ask etti de , gelsin yalanlasin. Kapi gibi mesajlarim var.
Bunlarin kuskulari bitmez, filo nun erkek olmadigini kim ispatlayacak.
Ne ugursuz taytmis veremeden geri dondum yine. Bu ucuncu verme denememdi.Acil bir odeme yapmam gerekiyor. Kirmizi mektuplardan geldi. Sarjim bitti bekliyorum. Simsek cakiyor duyuyor musun ve oyunu kullandin mi?
Bos ver verme , lazim olur belki ilerde:) Henuz simsek falan yok hala heran gelebilir ,yagmur siddetli . evet bizde suphe hakkimizi kullanalim :) filozof bir prenses mi yoksa prens mi
Size 14 kiz, ne yapayim o tayti. Gozum gormesin.
Luckyiişş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilerde, hamileliginde giyersin iste Allah mi soyletti ne
Bana erkek diyen uye gelmis.Gel kiz bir- iki sohbet edelim.
Hadi canim sende ortada aday bile yok.
Belli mi olur canim ya bir bakmisiz hayirli bir aday bulup evlenmissininsalllah en yakin zamanda diyelim :)
2015 e ne kaldi az kalmis. 2015 ten umutluyum.
YOK KONU BENİM DEĞİLDİ DE SOHBET DİYORDUK ORADA DİYE DAVET ETMİŞTİM.Bugun henuz konusamadik , genelde telden texden gorusuyoruz hergun . simdi okudum alisveriste galiba kizimiz . kilo verdi baya keyfini suruyor iste :) bu arada bende teraziyim , senin topigin vardi galiba davet etmistin ama pek katilamamistim.
OKLAR NEDEN BANA DÖNDÜ.Bos ver verme , lazim olur belki ilerde:) Henuz simsek falan yok hala heran gelebilir ,yagmur siddetli . evet bizde suphe hakkimizi kullanalim :) filozof bir prenses mi yoksa prens mi
İNŞALLAH, HAYIRLISIYLA...ilerde, hamileliginde giyersin iste Allah mi soyletti ne
Alintilarinizi alintilayamadim. :)
Lucky'ciginiz su an kilo verdigi icin aldigi tayti degistirmeye gidiyor. :hava atan smiley:
Filo cugum cugum.:26: Sen dur ben gelince alicam hesabini Naz. Hem biz Nevreste ile sevisiyoruz. Doluyum yani .
Hadi hayirlisi, insallah ... unutma nikah sahidin ben olacaktim
YOK KONU BENİM DEĞİLDİ DE SOHBET DİYORDUK ORADA DİYE DAVET ETMİŞTİM.
OKLAR NEDEN BANA DÖNDÜ.
İNŞALLAH, HAYIRLISIYLA...
sen alıntı yapmamışsın bende görmemişim senin geldiginiiyi ki de görmemişim hemen beni bi boşlamalar, başkasına göz koymalar falan ben de filoyu çok severim o zaman napalım, mecburum buna
Sağ ol ya NAZ ,sen alıntı yapmamışsın bende görmemişim senin geldiginiiyi ki de görmemişim hemen beni bi boşlamalar, başkasına göz koymalar falan ben de filoyu çok severim o zaman napalım, mecburum buna
Bakmazsan gormezsin Naz. Herkes filo yu seciyor bende beratti ve nevresteyi sectim.
Sağ ol ya NAZ ,
demek LUCKY seni seçmedi diye sen de bana "mecburen" döndün.
Hıııh! Bu şekilde ben de istemem seni.
ben seçim yapmamıştım ikiniz arasında beni buna sen zorladın lucky cigim
sen beni çok yanlış anladıınnnnn
ben seçim yapmamıştım ikiniz arasında fekat lucky beni seçime zorladı, o yuzden öyle dedim benyoksa ikinizi de eşit seviyorum demiştim
İşin şakasındayım.
Biliyorum. Ben de hepinizi seviyorum. Hepiniz için en iyisi olmasını diliyorum.
ayy çok teşekkür ederiimmm
ama bence lucky i çok da sevme, tabi sen bilirsin de çok sevilecek biri degil gibi geldi bana laf aramızda
bu arada benim mesajlarımı neden beğenmiyorsunuz?
illa imzama yazmak zorunda mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?