мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hosbuldum Luck soylemis zaten evliyim, 1 sene falan oldu, muhabbete geldim sozun ozu :)
Aa burcdas Ya bu terazi konusunu ben de ovunerek soyluyorum ama pek bir sebebim yok, hatta birileri sorunca soyleyince himmm diye efektler geliyor fondan, neden filo neden bir aciklayiver

Fındıklı çikolata?

Artik ruyasinda kisa seritli film olarak izler.

Niye?
Çesmi_Naz seni istemeye mi gelecek?
Yoksa NEVRESTE'yi bıraktın da NAZ ile mi aşk yaşamaya başladın?

Yok Nevreste cim duruyor hala. Naz ile sadece arkadasiz.

cheesecake zaten peynirli ya gerek yok bence tuza

Tuzlu mu olur artik acili mi gorursun sen.

Hava acti odememi yaptim, oyumu kullanip iyi bir vatandas olacagim.

Su bloody tayti da degistirecegim insallah.

Hadin gorusuruz.

30 < FİLOZOF'un yasi <40 aynen

Ben 30+ olduğum halde düzen kuramadım bir şey yapamadım. Gidip intihar mı etsem ki?

Kiyma canina :) Ben dingin hayat insaniyim, son yillarda cok savruldum da ordan oraya, o yuzden dilimden dusmuyor, hatta andRomedae beni 30 a yaklasip koca derdine dusen, hayatin merkezi evlilik olan bir kizcagiz zannetmis sagolsun Ogrenci hayati modundan sıkıldım bir nevi...

Bu arada konulara girdim direkt, herkese merhabalar

Biz ince eleyip SIK dokuduğumuz için KARARSIZ ya da DENGESİZ gibi gözükürüz bazen.
Ondandır.
DENGESİZ derler TERAZİ burcu insanına bazıları...

Onlar kendi dengesizliklerine baksınlar... HIIIH!!!

Artik ruyasinda kisa seritli film olarak izler.

Yok Nevreste cim duruyor hala. Naz ile sadece arkadasiz.

...

NAZ ile seviyeli bir birlikteliğiniz var.

Hayir sadece arkadasiz. Cekmeyin kardesimm. Sizi dava edicigim, surum surum surundiricigim.

Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun. Çoluklu çocuklu, kocasını aldatmaz o!

( Tipik Türk kadını vardır ya "benim kocam yapmaz" diyen... Ben de nevreste'me güveniyorum. )
Kendisine karşı bir ilgim var ama aşk değil

Göster mesajları

Bak nasıl da anlaştık biliyordumm Hangi tarz kitap seversin? Çalışıyor musun? Anlatsana biraz

Sabaha kadar gelmez o. Kaldin mi bana.
Bu konu müzmin bekarlar konusu değil mi ne işim var benim burda
Komplo mu kurdunuz beni topiğe çekiyorsunuz
Seviyorum seni ama aşk yok aramızda

Yoksa siz hala muzminlestiremediklerimizdenmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…