• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bak yine insafliyim. Kotunun iyisi bu. :60: Lori is you sis. :)

funny-birthday-cake-messages-7.jpg

$grr-happy-birthday-cake-funny-pictures-59153.webp
:9:
Neler var yahu, elim gitmedi buraya koymaya:27:

Bakiyorum cok sikayetci degilsin. :23:

Dunden yorgunum ben temizlik yapmam gerekiyor salliyorum. :5:
Igrenc olanlar disinda eglenceli olanlar da vardi, ben bu ise mi girsem ya? :27:
Ac soyle eglenceli bir program, sesini de ac, yari bakin yari temizlik yap, anlamadan gecer gider:ssz:

Son düzenleme:
Igrenc olanlar disinda eglenceli olanlar da vardi, ben bu ise mi girsem ya? :27:
Ac soyle eglenceli bir program, sesini de ac, yari bakin yari temizlik yap, anlamadan gecer gider:ssz:

Aman git be cidden beni dogumgunu pastalarindan soguttu. Dusunsene adamin biri senden p. li bir pasta istiyor. Yapar misin. :9:

How I met your mother i actim. Turk kahvemi de ictim, biraz dolanip basliycam. :27:

+Oyunu kullan yemek yarismasi icin canim. :34:

Aman git be cidden beni dogumgunu pastalarindan soguttu. Dusunsene adamin biri senden p. li bir pasta istiyor. Yapar misin. :9:

How I met your mother i actim. Turk kahvemi de ictim, biraz dolanip basliycam. :27:

+Oyunu kullan yemek yarismasi icin canim. :34:
Basladin mi? Hala keyif catiyorsun gibi bir his var icimde :27:
Ramazan Sofrası:40:Yemek yarışması için oyunuzu kullandınız mı?:46:
Oy kullanmak her KK üyesinin görevi:9:
Eeee ben o yemekleri nasil gorecegim, oy kullanmadan once bakmak lazim, yuregim el verirse tabi:9:

Basladin mi? Hala keyif catiyorsun gibi bir his var icimde :27:

Eeee ben o yemekleri nasil gorecegim, oy kullanmadan once bakmak lazim, yuregim el verirse tabi:9:

Basladim yaladim yutttum hem de, :23:

Hayir arkadasini iyi tanimissin, big bang e daldim erteleyebilecegim kadar ertelemeyi dusunuyorum. :27:

Basladim yaladim yutttum hem de, :23:

Hayir arkadasini iyi tanimissin, big bang e daldim erteleyebilecegim kadar ertelemeyi dusunuyorum. :27:
Bosuna mi sis diyoruz:51:
Ben de tezi yakacagim herhalde bugun, cok yorulmusum sanirim, oyle duruyorum yarim saattir bos bos:18:

Arada yakmak iyidir bosver. Iste o yorgunluk, kiriklik bende de var. Istiyorsan uyu, istiyorsan bir seyler izle. Yarina bomba gibi basla sis. :27:

Aynen aralarda o yakmalar olmasa kirarim kafayi, dunun acisi cikiyor ya, dun sabah 10 gibi basladim aksam 11 gibi biraktim, sabah tekrar erken kalk danismana ugra vs. pert oldum sanirim:37:
Bugun keyif yapayim da, yarin baslarim tam gaz, hafta sonu falan da yalan zaten...
Sen de zorlama madem kendini, dinlen yarin yapiver, mahmur mahmur takil iste oh mis:32:

Aynen aralarda o yakmalar olmasa kirarim kafayi, dunun acisi cikiyor ya, dun sabah 10 gibi basladim aksam 11 gibi biraktim, sabah tekrar erken kalk danismana ugra vs. pert oldum sanirim:37:
Bugun keyif yapayim da, yarin baslarim tam gaz, hafta sonu falan da yalan zaten...
Sen de zorlama madem kendini, dinlen yarin yapiver, mahmur mahmur takil iste oh mis:32:

Yarin yapamam disaridayim. Simdi basliyorum , mecrubi hizmet benimki. :27:

Sende izleyecegini izle gelince quiz yapicam. :23:

Yarin yapamam disaridayim. Simdi basliyorum , mecrubi hizmet benimki. :27:

Sende izleyecegini izle gelince quiz yapicam. :23:
Tamam hadi kolay gelsin, parlat su evi hadi bakayim:51:
Ben disarda takilacagim ya aksam da big brother izlerim kesin:27:
Hadi gorusuruz sis:16:

Ay saf gibi bulamadim ben bunu nevreste:9: Cok tesekkur ederim:29:
Aslinda o oylama yaptigimiz kisimda yemek isimleri link seklinde olsa tiklanip tarife gidilebilse cok daha iyi olur, oneri kismi falan varsa yazalim bunu :34:

Canım her kategoride öyle yapılıyordu.:31::34:Bu kategori Bayrama denk gelince öyle oldu:5:
Rica ederim:16:

Back
X