MYOM VE GEBELİK😔

Kizkulesi34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
19
8
6
33
Merhaba kizlar
20+4 günlük hamileyim ve ilk muaynede 7cm ve 3.5 cm olmak üzere iki adet myomun olduğunu öğrendim .biri rahim dışında küçük olan ise icindeymis.suana kadar büyüğü 10cm civarı oldu ve endişelerim var .şuana kadar çok şükür kanamam vs olmadı arada kasıklarımda ve rahimde iğne batmasi gibi hissediyorum okadar. doktor erken doğum riskin var diyor myom daha çok büyürse keseyi itip erken doğuma sebep olabilirmiş .bu durumda olup bebeğine kavuşan var mı aranızda ? İçimi ferahlatacaak şeyler duymaya çok ihtiyacim var

Merhaba bendede biri 7 cm digerlerini ölçemiuor doktorlar ama 4 cm civarlarında 4 5 tane miyom var 29+4 haftalık hamileyim bende banada doktor erken doğum riskim oldugunuve size söylenenleri söyledi.. bol dua et rabbim ne zaman nasip ederse o zaman alırız bebeklerimizi kucagımıza ve lütfen hiç araştırma yapöa hiç bişey okuma yok say, büyük olan hangi tarafında kalıyor bilemiyorum ama o tarafa hiç uyuma agırlıgını verme en azından ben öyle yapıyorum elime geliyor çünkü, içini ferahlat olur mu strese girmen miyomdan daha çok etkiler hamileligini inşallah sağlıkla zamanında kucagımıza alırız bebeklerimiz

Amin çok teşekkür ederim.insallah siz de sagliklica gününde alırsınız kucağınıza bebeğinizi.inanin ilk gebeligim ve heran bişey olacak diye çok korkuyorum.kafamda bu ara kötü senaryolar dönüp duruyor hep.dusunmicem dedikçe aklima geliyor ve sürekli araştırma yapıyorum .dediğiniz gibi dua etmekten başka yapacak hicbisey yok .
Sizin de kasik ağrılarınız oluyor mu peki ? Çok şiddetli olmasa da iğne batar gibi oluyor arada

Korkma eltim onunla yaşıyor dudoğum yaptı ve myom da alındı doğum sırasında

Amin inşallah Benimde ikinci hamileligim inanın bende sizin gibiydim hem agrılarımdan kaynaklık hemde dediginiz gibi korkularımdan dolayı durmadan araştırıyordum uykularım kaçıyordu, en son bebegime daha çok zarar verdigimi anladım ve sadece rabbime sığınıp duamı ettim ve bebegime söz verdim hiç araştırmıycam diye en son 14 haftalıktım bakmıştım sanırsam sonra hiç bakmadım, sizde lütfen hiç araştırmayın inanın stres daha çok ağrı kasılma sancı yapıyor, kasık agrım ve dediginiz gibi agrılarım oluyor ama size tek tavsiyem miyom olan yere ne uzanın ne dokunup bastırın ilerde inşallah karnınız büyüdükçe elinizlede dokunucaksınızdır hiç korkmayın duanızı eksik etmeyin içinizi ferah tutun sizi çok iyi anlıyorum emin olun ki.. ama hiç yokmuş gibi düşününce görüceksinki agrınızda geçiçek

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattinizbundan sonra ben de arastirmicam daha fazla.dediğiniz gibi sadece duamı edip Allah'a siginicam tavsiyelerinizi dikkate alicam .Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…